nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 01. – Sugárzol a boldogságtól

Olyan sok pozitív élményben lesz ma részed a napi horoszkóp szerint, hogy szinte megszámlálni sem tudod majd. Pihenj sokat és érezd jól magad!

Kos

Pozitív energiák lenghetik be a szombatot. Tele lehetsz új tervekkel, amelyeknek megvalósítása csak idő kérdése. Pároddal átbeszélhettek egy régebbi vitát, és tiszta lappal kezdhetitek a hónapot. Egy vallomása nagyon megmelengetheti a szíved, és ez boldogsággal tölthet el. Még szingli vagy? Régi plátói vonzalmad elillanhat, és új célszemély jelenhet meg a láthatáron.

Napi horoszkóp

Sugárzó fény (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Bikaként érdemes lehet megfogadnod a tanácsot, amit pár nappal ezelőtt kaptál, de legalábbis muszáj megfontolni azt. Pároddal egy kisebb összezördülés végül nevetésbe fulladhat, és szerencsére megoldást is találtok. Ha nincs párod, egyik barátnőd ismerősén akadhat meg a szemed. Nyugodtan nyomozgass kicsit, ki is ő! Ha úgy érzed, hogy képes lennél megtenni az első lépést, ne habozz!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ez lehet az a nap, amikor akár fel is vehetnéd a konyha tündére becenevet. Hatékony lehetsz, gyors és kreatív, így aztán dicséret is érkezhet családod köréből. Pároddal egy régebbi félreértést tisztázhattok a mai nap folyamán, és könnyedebb lesz a folytatás. Ha nincs párod, egyik régi szerelmed bukkanhat fel ismét a horizonton. Vajon érdemes lesz újra szóba elegyedni vele?

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Talán soha nem ment ilyen jól a sorod, mióta elkezdtél több időt fordítani magadra. Ezt érezheted is, de mások is észrevehetik. Most érdemes folytatnod, amit abbahagytál! Ha párban vagy, romantikus időszaknak nézhettek elébe, szép, meghitt pillanatokkal vegyítve. Ha nincs párod, most erősen érezheted hiányát – valaki pedig titkon rólad álmodozhat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Néha-néha azon kaphatod magad, hogy már a nyárról ábrándozol. Légy türelemmel, még ki kell bírnod egy kis ideig. Addig is örömet okozhatnak szívügyeid, melyek most egyre jobban alakulhatnak. Pároddal a vitát hírből sem ismeritek, most minden harmonikusan alakulhat. A jó idő pedig fokozhatja a hangulatotokat. Szingliként álmaid férfija/hölgye jelenhet meg az életedben. A boldogság már az ajtódon kopogtat!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Valaki kéréssel folyamodhat hozzád vagy tanácsot kérhet tőled. Segítséged nagyon sokat jelenthet neki, és bizonyosan viszonozza is alkalomadtán, fordított helyzetben. Ahogy közeledik a nyár, párod és közted felforrósodhat a levegő, felerősödhetnek a szexuális energiák. Ha szingli vagy, egy olyan valaki tetszhet meg, aki nem éppen az eseted, de személyiségével könnyen levehet a lábadról.

Heti holdhoroszkóp

Nyisd ki a szemed és a szíved! (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szombatra egy régebb óta meglévő, munkával kapcsolatos feszültség tűnhet el végre nyomtalanul az életedből, ugyanis némi plusz energiával szuper megoldást találhatsz ki. Ha párban vagy, kapcsolatotok fókuszában a humor és a játékosság állhat most. Ha még nincs párod, egy jó kedélyű férfi varázsolhat el szórakoztató poénjaival és megnyerő mosolyával.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma benned bujkálhat a kisördög. Bár messzinek tűnhet a nyár, már most látszik, hogy valószínűleg alig bírsz magaddal. Kisugárzásod is szexi lehet, a férfiak le sem tudják venni rólad a szemüket. Párod is így van ezzel, és féltékeny is lehet a rád szegeződő szempárok miatt. Szingliként egy kis flörtből a legnagyobb szerelem bontakozhat majd ki rövid időn belül.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Most kifejezetten jó ízléssel válogatod a holmikat, amit ruhatárfrissítés vagy lakásfelújítás előtt állva ebben az időszakban remekül kamatoztathatsz. Párod és te játékosak és kreatívak lehettek. Vidám nap várhat rátok. Ha nincs párod, sikereket hozhat neked az online ismerkedés: akár a nagy Őt is megtalálhatod. Légy nyitott az új emberekre és gyors áttörésben lehet részed!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Vigyázz a pénzedre, tartsd lakat alatt a kártyád! Ha most nem figyelsz oda, könnyen túl is költekezhetsz. Pároddal egy kisebb utazás, kirándulás ötlete merülhet fel, a kettesben töltendő idő pedig éppen rátok férhet a hajtós mindennapokban. Szingliként az utazást barátnőd vetheti fel, ráadásul az út új szerelmet is hozhat. Bátran mondj igent az ajánlatra, a szórakozás garantált lesz!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Karrieredet, pénzügyeidet érintő örömhír várhat rád hamarosan, ami nemcsak, hogy felvillanyoz, de motivációt is adhat neked. Párod egy mondatával bearanyozhatja szíved-lelked. Ennek hála csupa örömteli pillanatban lehet részed szombaton. Amennyiben nincs párkapcsolatod, valaki a valaha hallott legeredetibb csajozós dumával próbálhat meghódítani és még jól is állhat neki!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Valamit tehetsz a mai nap folyamán vagy elérhetsz valamit, ami miatt rendkívül büszkén tekinthetsz magadra. A szerénység persze nagy erény, ezt ne feledd. Párod egy nagy, őszinteséget igénylő választ kérhet tőled egy kérdésére. Szingli vagy? Egy férfi randit kérhet, ám, ha bizonytalan vagy, ne habozz feltárni előtte az őszinte véleményedet és gondolataidat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top