nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 06. 20.: Tele vagy tervekkel

Meglehetősen bizakodó vagy, és jobb is, ha egy időre magad mögött hagyod a kételyeket a napi horoszkóp szerint.

Kos

Vasárnap rendkívül energikusnak érzed magad a napi horoszkóp szerint. Kezeld különös gonddal a baráti kapcsolataidat, és a jóakaróidat is vedd számba. Az eddig eltelt hetek azt bizonyítják, hogy több régebbi terved is megvalósulhat. Főleg azok, amelyekhez biztos anyagi háttérre van szükség. A nap leginkább szellemi területen hoz újdonságokat. Nagyon sokat gondolsz utazásra, de egyelőre jobb, ha csak fejben tervezel, még nincs itt az ideje a lazításnak. Ne aggódj, pár héten belül már foglalhatod az utazásod.

Napi horoszkóp

Tele tervekkel (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A mai nap kedvez a gyors gondolatoknak, új döntéseknek. A Bika jegyűek többsége alaposan megfontol mindent, de a születési jegyükben hosszasan vándorló Uránusz nem engedi a lassúságot. Szokatlan, új érdeklődési kör válik vonzóvá számodra. Munkában, hivatásban sikeres lehetsz, anyagi területen sincs okod panaszra. Ma vonzó leszel, szép és kedves, ráadásul a pénzügyeid is fellendülni látszanak. Sajnos a derű és a jókedv nem minden. Barátságokban, esetleg érlelődő szerelemben jobb, ha előrelátóan gondolkodsz. Az álmodozás tévútra vihet.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kitűnően kommunikálsz. A nyár sok új ismerőst, vidám társasági összejöveteleket jelent. Amennyiben otthoni munkád van, nem árt előbb gondolkodni, tervet készíteni, és csak utána cselekedni. A feldobott hangulat megtéveszthet, és jól elúszol a határidőkkel. Párkapcsolatban nagyobb szabadságot igényelsz, amivel nincs is semmi gond, hiszen a pandémia miatti bezártság megviselhette a kapcsolatotokat. Találkozz többet a barátaiddal, akár már ma, vasárnap is.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kitűnően kommunikálsz. A nyár sok új ismerőst, vidám társasági összejöveteleket jelent. Amennyiben otthoni munkád van, nem árt előbb gondolkodni, tervet készíteni, és csak utána cselekedni. A feldobott hangulat megtéveszthet, és jól elúszol a határidőkkel. Párkapcsolatban nagyobb szabadságot igényelsz, amivel nincs is semmi gond, hiszen a pandémia miatti bezártság megviselhette a kapcsolatotokat. Találkozz többet a barátaiddal, akár már ma, vasárnap is.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egyre jobban élvezed, hogy nálad időzik a szerencsebolygó. Optimistán, kitűnő hangulatban telnek a napjaid, ma sincs ez másképp. A legjobb tulajdonságaid kerülnek előtérbe. Együttérző vagy ma a rászorulókkal, de a családodnak is bőven juttatsz szeretet, elismerést. Érzelmileg gazdag nap vár. Egy-két elképzelésedet azonban nem ártana felülvizsgálni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Visszafogott eleganciával kezeled a kényes ügyeket. Otthoni, családi kapcsolatokban lehet kisebb feszültség ma, de ez hamar elmúlik. A külvilág most nem ad túl sok segítséget, bár nem is akarsz senkitől bátorítást és tanácsot elfogadni. Ebben az időszakban jó, ha a belső hangra, a megérzéseidre koncentrálsz. Egy szép, külföldi út most nagyon jót tenne, de ha ma csak kimész egy közeli vízpartra, az is hasznos lehet, hogy rendbe tedd magadban a dolgokat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Elmondhatod, hogy megérte. Bármibe kezdtél mostanában, az ma hozza meg a gyümölcsét. Elismerésben részesülhetsz, esetenként szélesebb nyilvánosság is megismeri az értékeidet. A Nap, Hold, Mars, Uránusz kvartett az emberi kapcsolataidat segíti, fényezi a karrieredet. Ne legyél türelmetlen, ha időnként túl sok feladat hárul rád. Mások bíznak benned, te pedig élvezed ezt a helyzetet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Remekül gazdálkodsz. Jól alakul a hivatás és a megkereshető jövedelem kapcsolata. Fontos, hogy vállald el a felkéréseket, és a legjobb tudásod szerint teljesíts. Egyik feladat vonzza a másikat, egyik siker a következőt. A szerelemben vége a tisztánlátásnak: most nagyon nehéz letenned a rózsaszín szemüveget. Lehet, hogy nem is kell? Egy kis szertelenség kinek árthat?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Párban (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A Szaturnusz jól megdolgozza a személyiségedet. Erősít, ha vállalkozni akarsz, de erőszakossá tesz, ha szerelemről van szó. Ha van gyereked, vele is lényegesen szigorúbban bánsz, mint általában. Tanulmányokban, tervekben magasra teszed a lécet, de már itt az év vége, felesleges most vaskalaposnak lenni. A kijelentéseid előtt mindig lebegjen a szemed előtt a kérdés: valóban meg tudom oldani?

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ne hidd el rögtön, bármilyen ékesszólóan, csábítóan beszél is hozzád valaki. A próbatételekért felelős Szaturnusz és a ködösítő Neptunusz kapcsolatra lépett, sok fejtörést okoznak neked ma. Szerencsére az otthonodban, családi körben biztonságra lelsz. Egy közös program, utazás egészen feltölt. Lehetőséged lesz felelős döntéseket hozni és olyan elképzeléseket megvalósítani, amelyekhez kitartás és leleményesség szükséges.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Tovább tart a remek periódus. A jelenlegi kapcsolatrendszered kerül a középpontba. Bár érdekből soha nem barátkoznál, érdemes lenne leporolni a régebbi kapcsolataidat. Megdöbbensz, milyen érdekes, hasznos ismerőseid vannak. Ha szorosabbra fűznéd a párkapcsolatodat, itt az ideje, hogy hangot adj a vágyaidnak. Kérd meg a kedvesed, hogy menjetek el valahová és ha még nem éltek együtt, akkor felvetheted neki az összeköltözés lehetőségét, hátha ő is csak a jelre vár.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha elhatároztad, hogy egy komoly utazásra gyűjtesz, jól döntöttél. Ez a nyári hónap hoz annyi jövedelmet, hogy félretehetsz belőle egy elkülönített számlára. Ma felvillanyoz, és bizakodással tölt el, ha látod, hogy a pénzügyeid kedvezően alakulnak. Talán egy nyaralás is beleférhet. A párkapcsolatodban engedd, hogy a másik fél mondja ki az utolsó szót, hogy büszke lehessen magára.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top