Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 25. – Szerda a megújulás napja

Szerdán érdemes valami egészen újszerűn gondolkodnod. Kitalálhatsz valamilyen új szokást is magadnak, amelyhez mostantól ragaszkodsz. Ez a megújulás, az új kezdet ideje is lehet a napi horoszkóp szerint. S mikor máskor, ha nem a tavasz kezdetén teszed?

Kos

Szerda kifejezetten a te napod. Ha valamit elmulasztottál volna a keddi újhold napján, valójában még ma is pótolhatod. Találj ki valamilyen egészen újat az életedben, a munkádban, s ültesd el a képzeletbeli magot. Például írd le, hogy mit szeretnél, mire vágysz most a legjobban. Ezzel máris energiát adsz az újnak…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Türelmetlennek, nyugtalannak érzed magad, pedig valójában egészen jó lehetőségeket tartogat a szerda. Nem könnyű, ez igaz, de próbálj erőt venni magadon, s lazíts egy kicsit. Legalább néhány percre hunyd le a szemed, s figyelj befelé. Ez a lazítás nemcsak megnyugtatja az elmédet, de rájössz, semmi sem olyan rossz, mint hitted.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nagyon fontosak a barátok, s kicsit egyedül is érzed most magad nélkülük. Vedd észre, nem vagy egyedül, csak most nem találkoztok személyesen. De ez nem jelenti, hogy el is kéne zárkóznod minden kommunikáció és kapcsolattartás elől. Sőt! Most érdemes csak igazán használni az online felületeket. Beszélgess minél többet, most erre van a legnagyobb szükséged.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Az idő neked dolgozik. S a mostani helyzet pontosan a lassulásra, a lassításra hívja fel a figyelmedet. Ha otthonról dolgozol, máris észrevehetted, milyen sok időt spórolsz, hogy nem kell bejárnod a munkahelyedre. Vajon mire használod ezt a felszabadult időt? Érdemes ezen alaposan elgondolkodnod…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Optimistán tekintesz a jövőre. Jól is teszed, ha pozitívan gondolkodsz, hiszen önmagában már ettől is sokkal jobban érzed magad. Ha most nem is tudsz annyit jönni-menni, amennyit igazán szeretnél, ne keseregj rajta. Inkább találd meg az otthonmaradásban is az örömet, a pozitív lehetőségeket. Például egyre több ingyenes tanfolyam kezdődik a neten…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Valójában ez egy kifejezetten nyugis szerda lehet. És csak rajtad múlik, hogy valóban így is éled-e meg. Próbálj a körülményekhez képest higgadt és nyugodt maradni. Ez most ilyen, nem változtathatsz rajta. Vagyis magadban bármit változtathatsz, amitől sokkal jobban leszel már ma is, és holnap, sőt azután is…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint szerdán is érdemes újítani, új terveket találni (fotó: Getty)

A horoszkóp szerint szerdán is érdemes újítani, új terveket találni (fotó: Getty)

Mérleg

Pároddal egyre közelebb kerülhettek egymáshoz szerdán. Most mindkettőtöknek nagy szüksége van a másikra. De csak türelemmel, megértéssel tudjátok jól kezelni a mostani élethelyzetet. Te mindig a békére, a harmóniára törekszel. Párodnak és magadnak is ezzel adsz és segítesz a legtöbbet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A legjobb és a legtöbb, amit tehetsz, hogy megbékélsz magaddal. Próbálj minél több otthoni elfoglaltságot találni, adj minél többet a környezetednek. Például süthetnél ma valami igazán finomat: kalácsot, kenyeret, bármilyen süteményt. A sütés élményét valódi spirituális folyamatként élheted meg. S erre van most a legnagyobb szükséged.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nagyszerű ötleteid lehetnek szerdán. Bármi is jut eszedbe csak úgy, hirtelen, a legváratlanabb pillanatban, annak nagy jelentősége van. Írd le ezeket a gondolatokat mindenképpen. Ha most még nem is érted igazán, hogy mire lesznek jók, hamarosan rádöbbensz, mennyire előrelendítenek téged a jövőd felé.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szerdán nem lesz könnyű megtalálni a hangot a családdal. Főleg, ha most mindenki otthon tanul és dolgozik. Nagyon türelmetlen lehetsz, úgy érzed, korlátoznak, akadályoznak téged. Azt kell észrevenned, hogy mindez csupán a te fejedben zajlik. Senki sem akar neked rosszat, s ezért is keresd inkább magadban a válaszokat.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Új inspirációkat kaphatsz szerdán. Mintha lendületet vennél, és valami elindulna benned, körülötted, amivel eddig egyáltalán nem haladtál. Egyre jobb a hangulatod is, talán kezdesz hozzászokni a megváltozott helyzethez. Valójában a home office a Vízöntő korszak egyik forradalmi újítása is lehetne. Szóval, tökéletesen neked való munkamódszer.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Úgy érezheted, mintha ajándékot kapnál a sorstól. Valójában csak azt teszed és tetted, amit mindig is szoktál: figyelsz a megérzéseidre, a belső hangokra, az inspirációkra, s ezért „pattannak ki” a fejedből a jobbnál jobb gondolatok. Rájössz, hogy semmi sincs veszve, s a helyzeted sokkal jobb, mint ahogy eddig hitted.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top