Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 6.: Vihar előtti csend…

Szerdán fura érzésed lehet. Mintha készülne valami, csak nem tudod, még mi. Igazad is van. A napi horoszkóp szerint a szerda amolyan vihar előtti csendet jelez. Készülj lelkileg a holnapi napra...

Kos – napi horoszkóp

Szerdán a pénz miatt aggódhatsz. Valójában semmi mást nem kell tenned, mint megszámolni a pénzedet. Kalkulációt készíthetsz az egész hónapra. Írd fel a bevételeket, és a tervezhető kiadásokat is. Mindenképpen tegyél félre pénzt, hogy semmilyen váratlan meglepetéssel se kelljen számolnod az anyagiak terén.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Nem találod a helyedet szerdán. Érzed, hogy valami készülődik körülötted, pedig te nem szereted a meglepetéseket. A legfontosabb, hogy ne faggasd a párodat, mert ebből könnyen vita robbanhat. S minek elrontani az alapból szépnek ígérkező napot? Este készíts inkább illatos és forró kádfürdőt, s lazítsatok közösen, együtt…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Az egészségedre nagyon figyelj szerdán. Lehetőség szerint igyál minél több friss vizet, zöldteát, hidratáld a testedet. Így nemcsak jóval nyugodtabbnak érezheted magadat, de a testi, lelki megtisztulást is segíted. Erre van most a legnagyobb szükséged. Próbáld persze elengedni a zavaró gondolatokat is.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Talán nem is érted, mi a többiek problémája, hiszen semmit sem érzékelsz, csak a pozitívumokat. Nos, ennek örömére, te lehetsz szerdán az, aki a pozitív gondolatokat csöpögteted a többiekbe. Ma nagyon sokat segíthetsz, ha megőrzöd a jó kedvedet. Ne hagyd, hogy a többiek negatív hatása átragadjon rád.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szerdán kevésbé leszel hatékony és jókedvű, mint az elmúlt napokban. A tudatosság ugyanakkor nagyon hasznos lehet. Próbálj lassítani, s ne akarj a széllel szembe rohanni. Fogadd el, hogy szerdán a tested és a gondolataid is jóval lassabbak. De ez így van rendjén. Nem lehet mindig ezerrel pörögni.

Még több horoszkóp Oroszlánjegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Nézz a lábad elé szerdán. A legjobb lenne, ha ma csak arra figyelnél, amit teszel. Hajlamos lehetsz gondolatban mindig előrébb járni, de ezzel most csak lassítanád magad. Szóval, legyél tudatos, s mindig arra koncentrálj, amit épp csinálsz. Így biztosan nem ér baj, és az apróbb baleseteket is elkerülheted.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerdán már érezhetően készülődik valami

Szerdán már érezhetően készülődik valami (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Szerdán kevésbé érzed az elmúlt napokra jellemző optimizmust, ami érhető, hiszen az életed is folyamatosan változik. Csak az a kérdés, hogyan tudod követni a változásokat, hogyan alkalmazkodsz az új helyzetekhez? Ezeken a kérdéseken érdemes elidőznöd, ma ugyanis jó megérzéseid lehetnek.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Nagyszerűen érezhetnéd magad szerdán, de valahogy mégsem találod a helyedet. Jól tennéd, ha vennél egy forró fürdőt, s ellazítanád a testedet, az elmédet. Ilyenkor jönnek a legjobb gondolatok, nem igaz? Neked csak befelé kell figyelned ahhoz, hogy pontosan tudhasd, mi zajlik éppen a lelkedben és a környezetedben…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Bármennyi feladatot kapsz szerdán, minden órában tarts legalább 10 perc szünetet, amikor picit átmozgatod a testedet. Tökéletes a helyben futás, de az is nagyon jó, ha sétálsz picit a szabad levegőn. Át kell mozgatnod a testedet ahhoz, hogy minél eredményesebb lehess.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Nem igazán érted, hogy a többiek miért olyan furcsák szerdán. Téged a vihar előtti csend egyáltalán nem érint, sőt, szíved szerint egész nap beszélgetnél. Csak akkor tedd, ha nyitottak rá a többiek, ellenkező esetben rosszul sülhet el minden, pedig te most tényleg csak jót akarsz.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Lehet, hogy ne a terveid, a kedved szerint alakul a szerda, de mégse kapd fel a vizet. Bármit is hoz a mai nap, próbáld megőrizni a nyugalmadat. Vegyél mély levegőt, amikor érzed, hogy szalad fel benned a pumpa. Fogd fel a mai napot kihívásként, amikor az a legfontosabb, hogy megőrizd a zen-állapotodat. Nem lesz könnyű, de megoldod…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Óvatosan kommunikálj szerdán, mert akaratod ellenére kimondhatsz olyasmit, amit nagyon gyorsan megbánnál. Nem mindenki nyitott a véleményedre, de ne sértődj meg rajta, inkább fogadd el, ez egy ilyen nap. És persze egész nap jusson eszedbe, mindig számolj el tízig, mielőtt bármit is mondanál.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top