nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 30. – Ennél nehezebben nem is kezdődhetne a hét

Teliholddal végződik november. Ráadásul most részleges holdfogyatkozás is lesz. Szóval a türelemre, a kitartásra, a fegyelemre mindennél nagyobb szükséged lesz...

Kos

Nem lesz a kedvenced ez a hétfő. November utolsó napján a lehető legóvatosabban közlekedj. Nem lesz könnyű megőrizni a türelmedet, pedig nem nagyon tehetsz most mást. Arra is figyelj, hogyan fogalmazol, beszélsz a többiekkel… Gyűlölnéd, ha utólag kéne mindenkitől elnézést kérned.

Napi horoszkóp 2020. 11. 30.

Türelemre int a telihold (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hétfőn a pénzügyek foglalkoztatnak a leginkább. De ez a nap nem alkalmas a komolyabb döntésekhez. Most az a legokosabb döntés, ha nem döntesz. Várj vele néhány napot, sokkal jobb lehetőségeid lesznek. A telihold fájó veszteségre figyelmeztet. Vigyázz a pénzedre, és nézd meg azt is, hogy mire költesz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Finoman szólva sem leszel könnyű helyzetben hétfőn. Ha teheted, vegyél ki mára szabadságot, és töltsd otthon a napot. De legalábbis home office-ban kéne maradnod, mert ez a legbiztosabb megoldás, hogy ne borulj ki túlzottan. Nagyon érzékeny leszel a telihold hatására. Próbáld elengedni a füled mellett a bántó megjegyzéseket.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Téged közvetlenül nem érint a hétfői telihold, de ennek ellenére nem lesz könnyű kibújnod a feszítő hatása alól. Átérzed a többiek feszültségét, türelmetlenségét, s ez benned is eluralkodhat. A legjobb lenne, ha most csak olyan emberek társaságát keresnéd, akikből árad a derű. Nem sokan, de azért vannak ilyenek is körülötted.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Sokan feszültek körülötted hétfőn. De most épp ezért különösen fontos, hogy megőrizd a pozitív kisugárzásodat, a jó kedvedet. Nagyon sokat tehetsz ezzel a hozzáállással, hogy oldódjon a feszültség, a negatív hangulat. Te lehetsz az, aki ontja a pozitív energiákat. Törekedj rá, hálásak lesznek a többiek.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hétfőn a jövő foglalkoztat a legerőteljesebben. Talán most ébredsz rá, hogy már csak egyetlen hónap maradt az évből. A december egyébként is minden évben pillanatok alatt elrohan. Próbáld elengedni a pánikot. Semmi okod rá, akkor sem, ha úgy érzed, nagyon sok mindent kellene még elintézned.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A közlekedésben kell nagyon figyelmesnek lenned hétfőn. Nem lenne jó, ha problémásan kezdődne a heted. Inkább indulj el előbb, hogy biztosan célba is érkezhess. Ha autót vezetsz, még fontosabb a figyelem, a koncentráció és a türelem. Próbára tesz a telihold feszítő energiája. Ne hagyd magad „legyűrni”.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Meglehetősen feszült és ingerlékeny leszel hétfőn. Ma szeretnél minden fontos dolgot megbeszélni, egyeztetni, de abból csak viták alakulhatnak ki. A legfontosabb tanács, hogy próbáld megőrizni a nyugalmadat minden szituációban. Semmi sem érhet annyit, hogy idegeskedj és kiborulj miatta.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon lobbanékony lehetsz hétfőn. A párkapcsolatodat is kockáztatod, ha nem tudsz kellően türelmes lenni a másikkal. Ez egy nehéz és megerőltető nap mindenki számára. A legokosabb viselkedés a türelem, az empátia, a megértés. Most te vagy az erősebb, rajtad múlik, hogy alakul minden…

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon sok feladat vár rád hétfőn, ami frusztrációhoz, kapkodáshoz vezethet. Minél több mindent akarsz megcsinálni, annál kevésbé haladsz. A telihold lassít téged, nem mellesleg az egészséged fontosságára is figyelmeztet. Mindenképpen figyelj és vigyázz magadra, nem lenne jó, ha lerobbannál.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szerencsésnek érezheted magad, mert téged nem érint a részletes holdfogyatkozás és a telihold hétfőn. Ennek ellenére te is megérzed, hiszen a környezetedben mindenki sokkal ingerlékenyebb lehet. Nagyon jól jön most a humorod. De arra azért vigyázz, hogy bántó megjegyzéseket senkire se tegyél.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A család feszíthet hétfőn. Talán olyan problémák jönnek elő, melyekkel most nem tudsz még mit kezdeni. Az otthonodban is történhet valami bosszantó dolog, amiért felkaphatnád a vizet. T e is tudod, mérgelődéssel nem oldasz meg semmit. Fogadd el, ez egy ilyen hét kezdet… Nem könnyű senkinek sem.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top