nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 12. 19. – A szombat is változást hoz

Szombaton is nagyon fontos esemény zajlik az égen. A Jupiter bolygó lép a Vízöntő jelébe, meghozva az újabb változást...

Kos

A Jupiter nagyon szerencsés lehetőségeket tartogat neked. Valójában bármi megtörténhet, amire régóta vágysz. Érdemes végiggondolnod, vajon mi okozna neked igazán örömet? Milyen titkos vágyaid vannak, amiket nagyon szeretnél megvalósítani?

Napi horoszkóp 2020. 12. 19.

Szabadulj meg a múlttól (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A Jupiter nagyon szerencsés jövőt vetít eléd. A karrieredben új fejezet kezdődhet. Érdemes átgondolnod alaposan akár a teljes jövő évet. Mit szeretnél elérni? Mire vágysz a legjobban? Mi okozna számodra valódi örömet? Milyen jövőképet festenél magadnak?

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szombaton szó szerint is fellégezhetsz. A nyomás, amit eddig éreztél, megszűnik. Napról napra optimistábban láthatod az életedet, a lehetőségeidet. Rád fér a pihenés, a teljes kikapcsolódás, nagyon sok minden történt veled ebben az évben. Lazíts végre, s örömmel készülődj a karácsonyra.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Biztosan nagyon fontos felismeréseket teszel és nemcsak szombaton, hanem az elkövetkező időszakban is. Nagyon felerősödhetnek a megérzéseid. Érdemes minél többet meditálnod, lazítanod. Például a jóga is nagyon sokat segíthet, hogy testileg és lelkileg harmóniába hozhasd magad.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A szerencsés fordulatok szombaton minden bizonnyal elkezdődnek. Mostantól valójában csak rajtad múlik, hogyan sáfárkodsz a lehetőségeiddel. Ha párkapcsolatra vágysz, az élet egészen biztosan megadja neked. Ha pedig párban élsz, nagyon boldog időszak köszönt rád.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Úgy tűnik, szombattól talán még több feladat vár rád. De te nagyon jól gazdálkodsz az idővel, és meg tudod oldani mindet. Az továbbra is nagyon fontos lesz, hogy figyelj magadra, a saját szükségleteidre is a többiek és a munka mellett. Nem lenne jó, ha karácsonyra összezuhannál…

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Zseniális gondolataid, ötleteid lehetnek már szombaton is. Szinte biztosan megtalálod a legjobb megoldást, állítson bármilyen probléma elé az élet. Imádni fogod, hogy tudsz dönteni, hogy azt is játszi könnyedséggel oldod meg, amivel korábban nem boldogultál.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ha ingatlanügyek foglalkoztatnak, szombattól elindul valami ezen a téren. Talán új otthonban, vagy a mostani bővítésében gondolkodsz. Hamarosan megkapod az esélyt, a lehetőséget, hogy olyan otthont teremts, amilyenre mindig is vágytál. Jó időszak vár rád.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyszerű hangulatban leszel szombaton. Úgy érzed, most minden a kedved, a vágyaid szerint alakul. A karácsony is megdobogtatja a szívedet, még akkor is, ha ez az idei egészen más lesz, mint a korábbiak. Legyél nagyon kreatív és találj ki újszerű megoldásokat.

Napi horoszkóp 2020. 12. 19.

A változás jót hozhat (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A változás, amit napok óta érzel, szombaton bekövetkezik. De ez számodra is szerencsés fordulat. A pénzügyeid rendeződhetnek. Az is lehetséges, hogy valaki megadja a tartozását, vagy év végi jutalmat kapsz, ami magasabb összeg a vártnál. A valódi tehetségedet is hamarosan megmutathatod.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szuper szombat ez a mostani. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz mellett a nagy szerencse bolygója, a Jupiter is téged támogat. Persze, ez nem jelenti, hogy mostantól csupa vidámság az élet, de hogy számtalan kedvező lehetőség vár rád, az egészen bizonyos.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az egyre közelgő karácsony feszültséget okozhat benned. Az igaz, hogy ez a mostani más lesz, mint a korábbi években, de ez nem jelenti, hogy ne alakulhatna csodaszépen. Valójában csak rajtad múlik, hogyan alakul a szombatod és a következő heted. Próbáld meglátni a szépségeket.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top