nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 12. 23. – Nem könnyű türelmesnek lenni

A türelemre mindenkinek nagy szüksége lesz szerdán...

Kos

Nem könnyű megőrizned a türelmedet. Siettetnéd az időt, szinte alig várod, hogy végre karácsony legyen. Jól tennéd, ha szerdán már nem mozdulnál ki otthonról, legalábbis a vásárlást hanyagolnád. Inkább mozogj, sétálj a szabadban, a mozgással a gondolataidat is lefoglalhatod.

Napi horoszkóp 2020. 12. 23.

Nyugodt percek varázsa (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Már reggel érdemes listát írnod a napi teendőktől. Ha pontról pontra haladsz, egyrészt mindennel időben végezhetsz, másrészt nyugodtan, kapkodás nélkül csinálhatod a dolgaidat. Nagyon sok energiád lesz egész nap, már csak ezért sincs okod aggódni. Nyugodj meg, minden a legnagyobb rendben lesz…

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon lendületes és aktív napra számíthatsz. Nincs okod aggódni, a karácsonyi előkészületekkel időben végzel. A legfontosabb, hogy ne siettesd a többieket, és te se kapkodj ide-oda. Remélhetően nem hagytad a bevásárlást az utolsó pillanatra. Ha igen, akkor viszont nem lesz ma könnyű dolgod.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ha túlzottan ragaszkodsz a megszokott karácsonyi előkészületekhez, szinte biztosan kapkodás, türelmetlenség, sőt teljes káosz lehet a vége. Ellenben, ha elfogadod a többiek javaslatait, nem görcsölsz fölöslegesen, csodásan alakulhat a napod. Kérd meg a szeretteidet, örömmel segítenek neked.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ha tehetnéd, előre tekernéd az órákat egy nappal. Jobb ötlet a mai napra koncentrálni. Csomagold be inkább az ajándékokat, díszítsd fel a karácsonyfát, készítsd elő a holnapi menüt. Ha így teszel, egyrészt eltereled a gondolataidat a szentestéről, másrészt csütörtökön bőven lesz időd pihenni is.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Legyél a lehető legrugalmasabb szerdán. Ne akarj mindent egyedül megcsinálni, és ne kezdj azon görcsölni, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie. A karácsonyod akkor lesz pompás, ha nyugodt és vidám maradsz. Csak annyit tegyél, amennyi jól esik a lelkednek. Amire meg nem jut idő, azt egyszerűen engedd el.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Legyél észnél szerdán. Nagyon könnyen összekaphattok most a pároddal. Már pedig egyetlen nappal karácsony előtt ez kifejezetten butaság lenne a részetektől. Szóval, próbálj elfogadó és higgadt maradni, és ne vedd át a párod kapkodását, türelmetlenségét. Legyél diplomatikus és minden jól alakulhat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Szerdán csak annyi feladatot vállalj magadra, amennyit jól esik megtenni. Ha puffogsz, zsörtölődsz, azzal biztosan nem azt éred el, amit szeretnél. A többiek segítenek neked, ha megkéred őket. Lehet, hogy te belelátsz mások gondolataiba, de ők nem ennyire tehetségesek…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Remélhetően mindent beszereztél már karácsonyra, és nem az utolsó napon akarsz rohangálni az ajándékok után. Ha mégis így lenne, próbálj minél megfontoltabban vásárolni. Ajándéklistával a kezedben indulj el, különben csupa fölösleges holmit vásárolsz meg, ami csak sok fölösleges kiadást jelentene.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nem tudsz mit tenni, csak azt, hogy elengedd a görcsös ragaszkodást, hogy ez a karácsony is olyan lesz, mint minden korábbi. Minél inkább kötöd az ebet a karóhoz, annál feszültebb leszel te is és a környezeted is. Mégis mi van akkor, ha idén mindent másként csináltok? Miért ne teremthetnél új hagyományt?

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha lehet, ne rúgj fel mindent, csak azért, mert ez a mostani egészen más karácsony lesz, mint a korábbiak. Újíthatsz természetesen, de ezt mindenképpen egyeztesd a többiekkel. Egyébként az remek ötlet, ha drága ajándékok helyett a szeretetre, az együtt töltött időre figyeltek. Már ma is.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Próbálj meg a lehető legnyugodtabb maradni szerdán. Az is szuper ötlet lenne, ha sehová sem mennél. Ellenkező esetben szinte biztosan csupa ideges, ingerült és türelmetlen emberbe botlasz. Már pedig semmi szükséged, hogy elrontsák a jó kedvedet. Az is jó, ha „páncélt” húzol magadra.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top