nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 09. – Bátraké a szerencse

A bátorság szombatja ez a mostani. Olyan dolgokon is változtatsz, amiket eddig azért halogattál, mert féltél az újtól, pontosabban annak következményétől. A magánéletedben olyan változás történik, ami miatt mások szava elakad, nem győznek téged csodálni.

Kos

Szombaton a változatosság gyönyörködtet. Egyre jobban élvezed, hogy a középpontban lehetsz. Az események sodrában egyre több, új ismeretségre tehetsz szert. Szakmailag biztos, hogy megalapozod magad. Bármilyen vállalkozás gondolata foglalkoztat, lassan érdemes lenne kilépned a háttérből.

Napi horoszkóp 2021. 1. 9.

Bátraké a szerencse! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Itt az ideje, hogy ma törődj magaddal. A munkában végre megszűnik a bizonytalanság érzése, ami miatt már régóta szorongsz. Az is lehet, hogy valakinek a pechje a te hatalmas mázlid lesz. Lelkiismeret-furdalás nélkül használd ki a nem mindennaposnak nevezhető lehetőségeket! A titkos szerelmi viszonyok is átalakulás alatt vannak, legtöbb esemény szombaton úgy történik, ahogyan azt te akarod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Valakitől búcsúzni kell, ami lelkileg nagyon megviselhet. Egy kapcsolatodra, mely az utóbbi időben inkább csak a hullámvölgyek voltak jellemzőek, most még jobban kéne vigyáznod, vagy vége szakad. Munkafronton ne buzgólkodj! Tedd a kötelességedet, de ne hagyd, hogy már szinte hülyére vegyenek, és mások munkáját is veled készíttessék el!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Józanságra inted ma magad. Úgy véled, az elmúlt hetekben sokkal lazábban éltél, mint az számodra elfogadható lehet. Figyelj, hogy kikkel barátkozol. Még néhány napig fontos és később is nagyon hasznos ismeretségeket köthetsz. Lehet, ma még nem érzed ennek jelentőségét, de ami késik, nem múlik.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Eléggé válságos helyzet alakulhat ki szerelmeddel, sőt úgy érezheted, képtelen vagy az adott formában folytatni a kapcsolatot. Sajnos most nem alkalmas az idő a tisztázó beszélgetésekre, mert a békítés helyett eldurvulhat a helyzet. Munkában kimagasló eredményeket érhetsz el. Ne foglalkozz az irigyekkel, akik le akarnak beszélni céljaid megvalósításáról!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szívesen osztod az észt szombaton olyan témában, amelyhez nem értesz. Ez nem is baj, csak tartsd észben: bármikor találkozhatsz a téma valódi szakértőjével. Ha ez megtörténik, akkor nincs más lehetőséged, csak az, hogy elismerd az ő szakértelmét és tanulj tőle.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Optimizmus és pesszimizmus váltakozik benned szombaton. Természetesen a pozitív, néha szinte nemtörődöm gondolatok vannak többségben. Néhány pénzügyed lefoglal ugyan, de pontosan tudod, ha keseregsz, semmire nem jutsz. Így inkább egyre több időt töltesz a barátaiddal, és remekül érzed magad.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A munkádban nehéz helyzet alakulhat ki. Megtörténhet, hogy új felettest kapsz, akivel nem lesz zökkenőmentes az együttműködés. Ne csüggedj, inkább szedd össze magad, tedd a dolgodat a legjobb tudásod szerint! Úgy néz ki, hogy szerencsére nem úszod meg utazások nélkül majd a nyarat. Oka lehet elsősorban érzelmi, de az anyagi indíttatás sincs kizárva. Jól készülj fel, akkor gördülékeny lesz minden.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Könnyelműségre hajlamosítanak a csillagok. Egyáltalán nem esel kétségbe még akkor sem, ha hirtelen ránézel a bankszámládra. Az újév megköveteli a ruhatárad megújítását. Vonzó vagy, elemedben érzed magad. A magánélet laza pillanatai ellenére a munkádat nagyon komolyan veszed.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy régi barátság próbatétel elé kerülhet, és elképzelhető, hogy nem állja ki a próbát. Nincs értelme ragaszkodni hozzá, hiszen ennek a kapcsolatnak lejárt az ideje. A munkában viszont több dolog alakul úgy, ahogyan azt szeretnéd. Ideális az időszak főnököddel való beszélgetésre, fizetésemelés kérésére, továbbtanulásra, amit – ha ügyesen vezeted elő – a cég fizet.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szerelmi életedben nehéz helyzet alakul ki. Megtörténhet, hogy a partnered elzárkózik a dolgaitok tisztázásától, és te úgy érzed, már nincs hatásod felette. Sok barát próbál segíteni, értékeld, hogy sokan szeretnek. Munkádban szeretnél valami újat, valami neked testhezállóbbat találni. Ne sürgess semmit, járj nyitott szemmel, és megtalálod álmaid feladatát.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Fantasztikus benned az elszántság és az életerő. Tervezd meg, hogy a szombatot, a vasárnapot a szabadban töltöd. Szükséged van friss levegőre. Készülj fel, mert hétfőn majd egy pénzügyi tranzakció érzékenyen érinthet. Nem azért, mert nincs miből fizetned, hanem mert az összeggel olyan embert segítesz, aki erre komolyan rászorul.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top