Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. szeptember 27. – Jó is lesz, meg nem is a mai nap

A horoszkóp szerint néhány csillagjegy nagyszerű péntekre számíthat, mások viszont nem mondhatják magukról ugyanezt. Vajon a kedvezményezettek közé tartozol?

Kos

Két lábbal állsz a földön pénteken. Ma nagyon tudatosan cselekszel, ami kifejezetten jó is lehetne, ha nem azt éreznéd, hogy ólomlábaid nőttek. Vagy belegyökereztél a földbe. Néha szükséges megtapasztalni a valódi stabilitást, még ha ezt lassúságnak érzékeled is.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A péntek a te napod, és nemcsak azért, mert hamarosan itt a hétvége. Jó érzéssel tölt el a tudat, hogy minden feladattal időben végzel. Aztán valóban hátradőlve várhatod a megérdemelt pihenést. Sűrű volt ez a hét, délutántól tényleg lazítanod kéne.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Önmagában a péntektől is remek a hangulatod. Nagyon vártad a hétvégét, és már tényleg csak karnyújtásnyira van tőled. Ma még a problémásabb feladatokkal is könnyedén boldogulsz. Látod, pontosan ez történik, amikor bizakodóan, optimistán tekintesz a lehetőségekre…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Vitákra pénteken is számítanod kell. Te is érzékenyebb vagy a szokottnál, de a kritikákat is meggondolatlanabbul szórod. Nem kéne megmérgezni a hétvégét. Ma ugyanis csúnyán összeveszhetsz a pároddal, valamelyik barátoddal, esetleg a munkatársakkal. Te is tudod, nagyon nyomorultul éreznéd magadat utána.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Pénteken elönt az érzés, hogy jó lenne valamit ismét tanulni. Nagyszerű ötlet! Mihez lenne kedved? Miben fejlesztenéd magadat a legszívesebben? Érdemes a művészetekben, a kreatív önkifejezésben is gondolkodnod. Megérdemelnéd már az énidőt, amikor csak a saját lelkeddel törődsz.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Pénteken a pénz miatt aggódsz a leginkább. Lehet, hogy már nagyon várod a következő hetet, amikor végre megkapod a fizetésedet. Ha nem voltál kellően körültekintő, könnyen lehet, hogy túllépted a keretedet. Akkor viszont jogos az aggodalmad. Ideje lenne némi tartalékot képezned, még ha átmenetileg lemondással jár is.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Milyen péntekre számíthatsz a horoszkóp szerint? (iStock)

Mérleg

A péntek valójában a te napod, hiszen vénuszi nap. Te pedig a Vénusz bolygó szülötte vagy. Ráadásul a jegyedben jár a Nappal együtt, szóval ma tényleg a legjobb formádat hozhatod. Munka után érdemes lenne szépségszalonba menned. Ha kedvet érzel hozzá, át is változtathatod magadat.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Pénteken csak a tiszta megoldásokat válaszd. Például, ha autóban ülsz, mindenkinek adj elsőbbséget, véletlenül se menj át a piroson, és csak szabályosan parkolj. Ha pedig a tömegközlekedést választod, eszedbe se jusson bliccelni, ma ugyanis nagy az esély, hogy a szabályok megszegését nem úszod meg. Biztosan nem akarsz büntetést kapni.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Úgy érzed, mintha megállna az idő pénteken. Nem könnyen koncentrálsz a munkára, a szíved szerint inkább élveznéd a szabadságot, a szabad levegőt. Ha megteheted, kérd el magadat előbb, és tedd, amit a szíved diktál. Csak egyre feszültebb leszel, ha magadra erőlteted a feladatokat.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Bármilyen döntést is kellene pénteken meghozni, mindenképpen kérj gondolkodási időt, és ha lehetséges, várj vele legalább hétfőig. Ma képtelen leszel teljességében és tisztán látni az ügyeket, ezért elveszhetsz az apró, de fontos részletekben. Ne akarj dönteni, ha nem muszáj.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Ne lepődj meg, de pénteken nem nagyon fognak érteni téged a többiek. Legalábbis a mondandódat. És nem azért, mert körmondatokban fogalmazol, éppen ellenkezőleg, mert kifejezetten a lényegre törekedve beszélsz. Ma sokkal részletesebben kell elmondanod mindent, mint szoktad.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Pénteken érzékenyen reagálsz minden megjegyzésre. Úgy érzed, ma valamiért mindenki téged támad. Hidd el, ez egyáltalán nincs így, egyszerűen csak nincs most annyi türelmük, mint máskor. Neked viszont van, szóval csak hallgass mindenkit figyelmesen, és semmiképpen se vedd a szívedre, amit mondanak. Nem neked szólnak ezek a megjegyzések.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top