Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 28. – Szuper lehetőséget ígér a hétfő

Hétfőn a Skorpió jegyében áll együtt a Nap és a Hold, ami valójában az újholdat jelenti. Már pedig az újhold mindig új lehetőségekkel kecsegteti a csillagjegyeket. S vajon kinek és mit hoz? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Kos

Te kifejezetten szereted az újdonságokat. A hétfői újhold ugyan közvetlenül nem érint téged, de a párodon, a munkatársakon keresztül érezni fogod a megújító és jótékony hatását. Most valahogy mindenki egészen más lesz körülötted, ami önmagában nagyon boldoggá tesz téged.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A hétfői újholdat használhatod jól is. Érdemes kigondolnod, miben újítanál, miben újulnál meg. Például kifejezetten hasznos lenne, ha elkezdenél rendszeresen mozogni. Most sokkal könnyebben határozhatod el magadat. Persze az elhatározás önmagában kevés, ha továbbra sem mozdulsz… A saját érdekedben teszed.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Mit változtatnál, újítanál az otthonodban? Érdemes elgondolkodnod ezen, és valami egészen apró változtatással energiát is adni mindennek. Például, ha eddig sosem vettél virágot, ma próbáld ki. De ha csak kidobod a felgyülemlett fölösleges holmikat, azzal is nagyon sokat teszel a megvalósítás felé vezető úton.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Kifejezetten jó hangulatban indul a hétfővel az egész heted. Az újítás, a változás téged is pozitívan érinthet. Milyen ötleteid, terveid vannak? Szedd elő a különleges kreativitásodat, és gondold végig, mit lenne érdemes most változtatnod a testi-lelki-szellemi megújulás jegyében.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A lelkedben érzed, hogy jó lenne változtatni, de a megszokásokhoz is erősen ragaszkodsz. Valójában semmi sem kötelező, ez is csupán egy lehetőség. Te döntöd el, hogy élsz vele, avagy sem. Senki sem kéri tőled számon, hogy miért nem hoztál meg egy döntést. Már csak azért sem, mert a „nem-döntés” is döntés valahol…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A pénzügyekben nagyot léphetsz előre, ha akarsz. Ez az újhold számodra új pénzügyi lehetőségeket ígér. Rajtad múlik, mibe és hogyan invesztálsz. Ha csak a karácsonyi ajándékokat eltervezed ma, már azzal is óriási lépést teszel előre. Tudatos vagy, neked ez biztosan menni fog.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Milyen lehetőségeket hoz az újhold a csillagjegyeknek? (Fotó: iStock)

Mérleg

Hétfőn úgy érezheted, mindenki tele van tervekkel, csak neked nem jut eszedbe semmilyen ötlet sem. Valójában te a Mérleg újholdnál terveztél és újítottál, ezért érdemes azokra az ötletekre koncentrálnod. Ha akkor tervek voltak, ma megteheted az első lépést a megvalósítás felé.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A Skorpió újhold legnagyobb nyertese kétségtelenül te vagy. Mindenképpen érdemes ma halványzöld gyertyát gyújtanod, és megfogalmazni magadban a kéréseidet. Miben változtatnál, miben újítanál? Ez a nap az év legkülönlegesebb napja. Akkor is érdemes elültetni a gondolatmagokat, ha kicsit lassabban érnek majd be, mint ahogy várod.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Hétfőn nem igazán találod a helyed. Érzed, hogy közelít a változás, de azt is tudod, ez a mostani újhold még nem a te lehetőséged. Gondolkodni, ötletelni mindenképpen lehet, hiszen amíg bolygód, a Jupiter a jegyedben jár, bármit megvalósíthatsz. Erre bő egy hónap áll a rendelkezésedre. Ne tétlenkedj!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Kicsit akadályoztatva érzed most magadat. Mintha nem úgy haladnál a terveiddel, ahogyan szeretnéd. Érdemes éppen ezért újra átgondolnod valamennyit. Lehet, éppen azért nem haladsz velük, mert ennél sokkal jobb lehetőségeket is kínálna neked az élet. Főleg, ha észrevennéd.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nagyon is lenne min változtatnod, de még erősen ragaszkodsz a saját elképzelésedhez. Pedig könnyen lehet, épp ezt kéne észrevenned és tudatosítani magadban. Egyáltalán nem biztos, hogy az a jó, amit te annak gondolsz. Tegyél próbát, és legyél ma nyitott a többiek javaslataira. Meglepődsz, milyen változásokat indítasz el csupán a nyitottságoddal…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Számodra különleges lehetőség az októberi újhold. Nemcsak azért, mert alapból is nagyszerűen érzed magadat hétfőn, hanem mert különleges és nagyon érdekes ötleteid támadnak. Írd fel valamennyit, ugyanis ezek tényleg megérdemlik, hogy foglalkozz velük. Az új kezdet lehetőségét vetítik eléd…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top