Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 22. – Apró szerencse érhet szerdán

A mondás szerint: ki a kicsit nem becsüli, a nagyon nem érdemli. Szerdán lehetőséget kapsz, hogy értékeld az életed apróbb lehetőségeit is. A napi horoszkóp szerint mindenképpen érdemes, mert valójában bármilyen fordulatot hozhat a mai nap. Még ha ez nem lesz is most túl látványos...

Kos

Szerdán rádöbbensz, mennyire hálás lehetsz a barátoknak. Legjobb barátaid akkor is kedvelnek és támogatnak téged, amikor nem a legkedvesebb arcodat mutatod. Sőt, talán épp ilyenkor érzik, mekkora szükséged van rájuk. Érdemes lenne kifejezned ma nekik a köszönetedet. Valamilyen apróság is megteszi.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Az újszerű és másfajta gondolkozás szerdán is nagyon fontos feladatod. A siker érdekében legyél minél nyitottabb. A bolygók pontosan ebben tesztelnek ugyanis téged. Minél inkább ellenállsz, annál bosszantóbb feladatot kapsz. Már csak ezért is érdemes ma nyitottan, elfogadóan közeledni mindenki felé…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Erős inspirációd lehet szerdán. Használd a kedvező lehetőségeket, és vesd is be ezeket az újszerű gondolatokat. Persze, arra azért figyelj, nehogy átess a ló másik felére. Maradj meg ugyanolyan következetesnek, mint amilyen az elmúlt hetekben voltál. A határokat még nem érdemes túlzottan feszegetni.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Könnyen lehet, hogy találkozol valakivel, aki nagyon is bejön nálad. Nos, ha párkapcsolatban élsz, nem kellene a párodat féltékennyé tenni, inkább legyél vele minél figyelmesebb. Ellenben, ha még keresed a társadat, az esélyt néhány randi formájában megadhatod magadnak, és persze a másik félnek is. Ki tudja, mi alakulhat még ebből?

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Valaki erősen inspirál téged a munkahelyeden. Nagyon vonzódsz hozzá, mert úgy érzed, még senkivel sem találtad meg ennyire az összhangot, mint vele. Keresed a társaságát, szívesen beszélgetsz vele. Amíg csak a munkáról esik szó, nincs is semmi probléma, de nem biztos, hogy össze kell keverni a munkát és a magánéletet…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Egyre több feladat hárul rád, aminek nem igazán örülsz, hiszen eddig is úgy érezted, erőn felül teljesítesz. Ez is csak a mostani változások része. Az sem véletlen, hogy épp téged találnak meg az újabb feladatok. Precízen, kiválóan dolgozol, valójában kiérdemelted mindezt. De hidd el, ez is csak átmeneti állapot.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli – tartja a mondás és a horoszkóp (fotó: Pixabay)

Mérleg

Szerdán hajlamos lehetsz többet költeni. Úgy érzed, megdolgoztál a pénzért, és megérdemled, hogy elköltsd. Igen, ebben tökéletesen igazad is van, tényleg kijár neked a dicséret. De nem kéne elverni mindent pénzt olyan dolgokra, aminek nem biztos, hogy később is hasznát veszed. Inkább valami aprósággal jutalmazd meg magadat.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Ha bármilyen fontos egyeztetni valód lenne a családoddal, érdemes mára időzítened. Egyrészt szerdán nagyon könnyedén el tudod mondani, amit tudatni akarsz velük, másrészt ők is nyitottabbak a te álláspontodra. Nem mellesleg ezentúl nem nyomasztanak még a munkádban is a megoldatlan családi gondok.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szerdán érdemes összefutni a barátokkal munka után. De az is tökéletes, ha telefonon beszélgetsz a legjobb és legközelebbi barátoddal. A lényeg, hogy élj most már legalább egy pici társasági életet. Az elmúlt hetekben alig mozdultál ki, épp ideje lenne, hogy újra nyiss a külvilág felé is.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szerdán váratlan kiadásaid lehetnek. Ha van gyermeked, vele kapcsolatosan merülhetnek föl pluszkiadások. Ne legyél dühös emiatt, hiszen szerencsére van miből fedezned. Az viszont biztos, hogy többet kell fizetned, mint amennyit eredetileg terveztél. Sőt, az is lehet, hogy ez még csak a kezdet.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Kifejezetten jó a hangulatod szerdán. Nagyszerűen kommunikálsz, nagyszerű meglátásaid vannak. Nagyon jól teszed, ha a hét legfontosabb megbeszélni valóit mára ütemezed. Szóval, ha lehetséges, az igazán fontos tárgyalásokat, egyeztetéseket szervezd a mai napra.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A szerdai terveidet szinte biztosan felborítja valamilyen váratlan esemény. Ez most ilyen időszak, ami persze nem jelenti, hogy mostantól ne tervezz előre, csak legyél rugalmas a változásokat illetően. Minél inkább ragaszkodsz az elképzeléseidhez, annál gyakrabban tesztel az élet…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top