Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 10. – Erősen kezdődik a hét

A telihold feszítő hatása ugyan megszűnik hétfőn, de ettől függetlenül ellentétekkel ma is számolni kell. Viszont hatékonyan indul a hét, ami valójában nem is hangzik rosszul. Íme, a napi horoszkóp.

Kos

Nagyon hatékonyan indul a heted. Hétfőn még magadat is megleped, mennyire sok mindennel végzel. A munkád eredménye is hamarosan meglesz. Rájössz, nem hiába küzdesz nap mint nap, hiszen nagyon is elismernek. S valójában ez még csak a kezdete egy igazán sikeres időszaknak.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nem is indulhatna jobban a heted. Hétfőn végre múlik az elmúlt napok feszültsége, s egyre inkább visszatér a jó hangulatod. Kedvet érzel a munkához, nyugalmat is találsz most magadnak a feladatokban. Ha a pároddal a hétvégén összevitáztatok, jól tennéd, ha este őt is kibékítenéd.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Munkás napnak ígérkezik a hétfő. Reggel talán kicsit elkeseredsz, hogy mennyi feladat vár rád, de aztán rájössz, mennyivel hatékonyabban dolgozol, ha csak a munkádra koncentrálsz. Ne engedd, hogy bármi vagy bárki elvonja a figyelmedet, mert ma akár két napi feladattal is végezhetsz.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ha van olyan munkatársad, akivel nem igazán találod a megfelelő hangnemet, vagy az elmúlt időszakban valamiért nem értettek szót egymással, érdemes lenne ma beszélgetned. Nemcsak nagyon összeszedetten kommunikálsz hétfőn, de az ő reakcióira is nyitottabban reagálsz. Ma könnyedén elsimíthatjátok az ellentéteket egymás között.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Az elmúlt napok feszültségét a hátad mögött tudhatod. Hétfőn hatékonyság, megfontoltság, szorgalom jellemez. Végre a lelked is megnyugodhat, s teheted a dolgodat a saját igényeid szerint. Viszont, ha bárkivel is hajba kaptál a hétvégén, ma jó lenne békülést kezdeményezned. Akkor, ha nem érzed magad hibásnak…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Valójában nagyszerű napnak ígérkezik a hétfő. De csak akkor, ha nem sértődsz meg mások megjegyzésein, vagy nem húzod fel magad, ha a többiek túl sokat beszélnek, s nem a munkájukkal foglalkoznak. Te csak figyelj a saját dolgodra, s akkor igazán nagyszerű napot zárhatsz.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint ez egy erős hétfőnek tűnik… (Fotó: iStock)

Mérleg

Nagyon meg kéne beszélned valamit egy ismerőssel, ezért valójában már ma a szerdát várod. A bolygók szerint nem kéne várnod, hanem még ma érdemes lenne felhívni és egyeztetni a találkozót. A hétfő sokkal alkalmasabb az őszinte beszélgetésre, mint a hét többi napja.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Bármilyen fontos megbeszélnivalód lenne, a hétfő ideális nap erre. Ha lehetséges, mára szervezz minden olyan programot, találkozót, ahol kommunikálnod kell. Tanulásra, vizsgákra is ideális a mai nap. Mindenképpen érdemes kihasználni a remek lehetőséget, meglátod, nyitott fülekre, megértésre találsz.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nagyon ritkán indul ennyire jól a heted, mint ezen a hétfőn. Már ma nagyon sok dicséretet zsebelhetsz be, amivel nyugtázhatod, nem voltak fölöslegesek a korábbi hetek erőfeszítései. Végre beér mindannak a gyümölcse, melyért az elmúlt hetekben, hónapokban dolgoztál. Ez azért igazán jól hangzik, ugye?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Minden a terveid szerint alakul hétfőn, ezért most tényleg okod sem lehet a panaszra. Ilyen remekül talán idén még nem is érezted magad, mint ma. Élj a kedvező lehetőségekkel, s meríts erőt magadnak mindebből a hét további napjaira is. Ma mindent sokkal pontosabban és tisztábban is láthatsz.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Talán fel sem tűnik, mennyi jó dolog történik veled hétfőn, hiszen nem igazán indul látványosan a heted. Mégis nagyon fontos nap a mai, s próbáld észrevenni az apróbb sikereket is. Pontosan tudod, minden a maga rendje és módja szerint halad. Ma különösen.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hétfőn hajlamos lehetsz kritikusan és élesen fogalmazni, pedig ez nem feltétlenül jellemző rád. Legyél lehetőség szerint megfontolt, és gondold át, mit és hogyan mondasz a többieknek. Ugyanakkor jól tennéd, ha az előtted álló napokat terveznéd meg ma. Nem lesz most igazán könnyű helyt állnod…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top