Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 11. – Végre egy nyugis péntek

A horoszkóp szerint végre nyugodt péntekre számíthatsz. Ez persze nem jelenti automatikusan, hogy a munkahelyeden sem lesznek ma fontos feladatok, de annyi biztos, hogy ma könnyebben találod meg mindenkivel a közös hangot. És egyébként is péntek van...

Kos

Gyorsan eltelt ez a hét is, igaz? Nos, élvezd ki a péntek minden pillanatát, mert holnaptól rázósabb napok jönnek. Ma nyugodtan és a magad ritmusában végezheted be a munkahelyi és otthoni feladatokat. Holnaptól nagyon más világ kezdődik. Készülj fel rá…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Könnyen lehet, ma nagyon szimpatikus idegennel találkozol. Az is lehet, mély nyomokat hagy benned, pedig alig váltotok egymással néhány mondatot. Ha van párod, jól tennéd, ha mielőbb elfelejtenéd őt, és legfeljebb csak a bizsergető érzéseket vinnéd haza, de azokat is a párodnak adnád át. Ha nincs társad… nos, ki tudja, még bármi megtörténhet…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Pénteken zavaros ügybe keveredhetsz a munkahelyeden. Egyszerűen nem látsz tisztán, és nem tudod azt sem, hogy ki kinek az oldalán áll. A legjobb lenne, ha nem most akarnád az összegubancolódott szálakat kibogozni. Nem ér annyit ez az igazság, hogy elrontsd vele a hétvégédet.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Pénteken reggel fontos álomképpel ébredhetsz. Ha emlékszel az álomra, mindenképpen írd le a lehető legrészletesebben. Ez az álom ugyanis a jövőből mutathat meg neked valamit, vagyis nagyon fontos információkat képvisel. Talán elsőre nem érted a szimbólumokat, nem baj, hamarosan tisztán láthatsz mindent.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Várod már nagyon a hétvégét, mert szeretnél kicsit magadba merülni, egyedül lenni. Rád nem igazán jellemző az elvonulás, de most tényleg hasznos lehet. A lelked kicsit lemerült az elmúlt napok feszültségétől, így rád férne egy jó nagy alvás is. Péntek este jobb, ha tényleg otthon maradsz.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Pénteken érdemes lenne alaposan átszámolni a pénzedet. Lehet, több mindent is terveztél erre a hétvégére, de jobban tennéd, ha most még várnál néhány napot a vásárlással. Sokkal jobb árakon, és sokkal jobb minőséget vehetsz. Legyél türelmes, semmiről sem maradtál le.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A péntek még kifejezetten nyugis napnak tűnik (iStock)

Mérleg

Pénteken váratlan esemény történhet, ami kicsit felforgatja az elképzeléseidet. Próbálj minél rugalmasabb lenni, nem dől össze a világ, ha változtatsz a terveiden. Talán épp azért jött ez a hirtelen változás, mert sokkal több örömet hoz, mint az eredeti programod…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nagyon különleges álmot hoz neked a péntek. Ha reggel bármire is emlékszel az éjszakából, mindenképpen jegyezd fel. Könnyen lehet, nem alszol ma igazán jól, de az álmaid kétségtelenül intenzívek lesznek. Minél több marad meg, annál jobb. A jövőddel kapcsolatosan kaphatsz most nagyon fontos üzeneteket.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Érdemes pénteken végiggondolnod az egész hetet. Feszültséggel indult, aztán érzelmekbe váltott át. Legalábbis kívülről így láthattad, hiszen szerencsés módon téged ez a hullámzás nem igazán érintett. Vajon átvetted a többiek hangulatát? Mennyire hatott rád a viselkedésük? Milyen következtetések vontál le mindebből? Érdekes felismeréseket tehetsz ma.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Pénteken nagyon megértő és empatikus leszel. Bárki is fordul hozzád, segítőkészen viselkedsz vele. Ez egy igazán fontos felismerés lehet számodra, nem mellesleg nagyon tölti most a lelkedet. Rájöhetsz, hogy van egy igazán kedves és figyelmes oldalad is, nemcsak a szigorú és visszafogott.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Várod a hétvégét, hiszen nagyon sok teher nehezedett rád egész héten. Nos, jól is teszed, ha lelkiekben felkészülsz, ugyanis ez a hétvége nem olyan lesz, mint amilyennek látni szeretnéd. A higgadtságodra, az empátiádra, a segítőkész hozzáállásodra nagyon nagy szükséged lesz. Pénteken erre tréningezz.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A pénteki Hold-Neptunusz együttállás a jegyedben különös álmokat ígér. Ma nagyon fontos, hogy feljegyezd minden megérzésedet, minden sugallatot, az álmokat, ha emlékszel rájuk, mert mind-mind a jövődre vonatkozó jósló információkat tartalmaznak. Sok mindent megérthetsz, amikor néhány nap múlva visszaolvasod a feljegyzéseket.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top