Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 12. – Vigyázat! Ma telihold van

A Nyilas Nap és az Ikrek Hold áll szemben egymással csütörtökön. Ez a mostani telihold sok feszültséget, meg nem értést, vitát, sőt baleseteket hoznak. Legyél a lehető legóvatosabb és visszafogottabb...

Kos

Legyél nagyon körültekintő ma a közlekedésben. Nem mellesleg a türelmedre is nagy szükséged lenne csütörtökön. Bármilyen feszültnek érzed magad, próbálj arra gondolni, ez az állapot is elmúlik hamarosan. Nem kellene senkivel sem hajba kapnod és vitatkoznod ma.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A pénztárcádra jelez veszélyt a csütörtöki telihold. Ma nagyon figyelj rá, tedd biztos helyre, nehogy elhagyd, netán ellopja valaki. A legjobb lenne, ha csak annyi pénzt tartanál magadnál, amennyire épp szükséged van, egyébként meg otthon hagynád a bankkártyádat és minden fontos értékedet is.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nagyon sértődős lehetsz, a telihold ugyanis téged visel meg a leginkább most. Úgy érezheted, csütörtökön mindenki téged vesz célba. A legjobb lenne, ha „visszavonulót fújnál” és csak csendben, magadban tennéd a dolgodat. Így egészen biztosan sehol és senkivel sem szólalkozol össze.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Közvetlenül most nem érint téged a telihold, de valamilyen szinten mégiscsak érzed a hatását, hiszen a planéta a te uralkodó bolygód. Teljes fényében ragyog, ahogyan te is, ezért ne lepődj meg, ha csütörtökön lesznek, akik irigyen tekintenek rád, de azért szerezhetsz ma elismerő pillantásokat is.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Te most szerencsére alig érzel valamit a többiek feszültségéből. Vagyis látod, hogy sokan nem találják a helyüket, vibrálnak, idegesek, de ne is hagyd, hogy átragadjanak ezek az érzések rád is. Megteheted, hogy kívülről szemléled a mai nap eseményeit. Még jobban tennéd, ha pozitív energiát, pici optimizmust töltenél a többiek lelkébe.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A csütörtöki telihold szó szerint is fejfájást okozhat neked. Ne lepődj meg, ha már reggel így ébredsz, és az orvosságok sem hatnak ma igazán. Igyál minél több teát, vizet, és próbáld elengedni a feszültséget, a görcsöket. A rágódással, az aggódással nem segítesz sem magadnak, sem a környezetednek.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Feszültséget, vitákat hoz a csütörtöki telihold (iStock)

Mérleg

Csütörtökön legyél nagyon figyelmes, közlekedj óvatosan és megfontoltan. Balesetveszélyt jelez a telihold. Ha ma utaznod kell, a lehető legtürelmesebben vezess, de gyalogosként is nézz szét többször is. Sajnos néha kevés, hogy te betartod a szabályokat, ha mások nem teszik, te is megsérülhetsz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Veszteséget jelez a telihold csütörtökön. Legyél megfontolt, körültekintő, gondold át, valóban szükséges-e megvenni azt, ami elcsábíthat. Valójában a legjobban akkor döntenél, ha ma egyáltalán nem vásárolnál. Hidd el, csak nyerhetsz vele, nem mellesleg nem maradsz le semmiről sem.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nagyon könnyen a konfliktusok kellős közében találhatod magadat, ha magas lóról beszélsz a többiekkel. Hidd el, csöppet sem leszel szimpatikusabb, ha lekezelő vagy, még akkor sem, ha szerinted viccesek a megjegyzéseid. Csütörtökön mindenki jóval érzékenyebb, és nem lesznek humoros hangulatukban…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Az egészségedre figyelj csütörtökön. Igyál minél több gyümölcs- vagy gyógynövényteát, és lehetőség szerint kíméld az emésztőrendszeredet. Hajlamos lehetsz ma túl sokat enni, pedig épp ebben kellene visszafognod magad egy kicsit. Te alapból nagyon tudatos és visszafogott vagy, szóval ez nem is olyan nagy áldozat, nem igaz?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Mindenképpen maradj ki a konfliktusokból csütörtökön. Téged nem érint közvetlenül a telihold hatása, éppen ezért nem is kell belefolynod mások problémáiba. Csak akkor segíts és adj tanácsot, ha erre konkrétan megkérnek a többiek. Egyébként meg jól teszed, ha egyszerűen láthatatlan maradsz.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Csütörtökön úgy érzed, neked kell megmenteni a többieket. Hidd el, ez csak a te fejedben zajlik, a valóság egészen más képet fest. Senkit sem kell megmentened, kizárólag magadat attól, hogy fölösleges konfliktusokba bonyolódj. A legjobban teszed, ha becsukod a füled, a szemed, és kimaradsz a feszült helyzetekből.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top