Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 18. – Fordul a kocka

Amilyen csodásan szép nap volt a kedd, a szerdáról ugyanezt már nem igazán lehet elmondani. Olyan, mintha elpárolgott volna a szeretet, és helyébe irigység, rosszindulat lépett volna be. Te inkább maradj meg az előzőnél, akkor nem érthet baj.

Kos

A tegnapi ünneplést követően könnyen lehet, hogy szerdán egy csomó feladat hullik még a nyakadba, amitől aztán igencsak feszült leszel. Idegességgel ma sem leszel hatékonyabb, ellenben, ha mély levegőt veszel, és pontos listát írsz a teendőkről, átláthatsz egyszeriben mindent.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Neked valójában szerdán sincs okod panaszra, mert a feszültségből kimaradsz, a jóból ugyanakkor szerencsére nem. Fontos, hogy ne ártsd magad a többiek dolgába, csak szemléld kívülről az eseményeket. Csak akkor szólj, ha kifejezetten kérik a véleményedet, egyébként maradj meg csendes magányodban…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szerdán komoly konfliktusba kerülhetsz, ha nem figyelsz a stílusodra. Ma te is jóval érzékenyebben reagálsz a többiek közeledésére, és olyasmit is kimondhatsz, amit nagyon nem kéne. Próbálj a lehető legvisszafogottabb maradni, és legalább kétszer gondold át, hogy mit és hogyan mondasz.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A konfliktushelyzetekből szerencsére kimaradsz, de ez nem jelenti, hogy el is kerülheted. Ha mindenáron segíteni akarsz a többieknek, pillanatok alatt te is a vitás helyzetek kellős közepén találod magadat. Vegyél ma erőt magadon, és ne akard mások életét megoldani. Az ma tényleg csak az ő feladatuk…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A nagyvonalúság nagyon pozitív tulajdonság, amire jó is, hogy törekszel. De ez nem jelenti, hogy ma mindenkit neked kéne meghívnod, mert így gyorsan elúszik a pénzed. Szerdán egyébként is veszteséget mutatnak a bolygók, legyél óvatos és körültekintő. Sőt, az sem lenne baj, ha otthon hagynád a pénztárcádat.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Hajlamos lehetsz az álmodozásra szerdán, amivel csak az a gond, hogy nem haladsz a munkáddal. Márpedig, ha ez feltűnik a főnöködnek, nem fog megdicsérni érte. Nem mellesleg minden megjegyzésre érzékenyebben reagálsz a szokásosnál. Lehet, hogy a többiek is keményebben fogalmaznak, de te sem vagy a valódi önmagad.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Fordul ma a kocka… (iStock)

Mérleg

Ahogy valójában kimaradtál a jóból kedden, szerdán szerencsére ugyanígy kimaradsz a vitákból, konfliktusokból is. Nyugodtan hátradőlhetsz, és csak magadra figyelhetsz. Nem kell senki között sem békét tenned, senkinek sem kell igazat adnod, egyszerűen csak magadra figyelj. Mintha nem is léteznének a többiek.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nem sokat veszel észre a szerdai feszültségből. Érezni talán érzed, de téged egyáltalán nem érint. Sőt, azt tapasztalod, hogy mindenki mennyire kedves és jó fej veled. Legyél hálás nekik a segítségért, a támogatásért, a lehetőségekért. Ma te töltöd a pozitív energiákat a környezetedbe.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nagyon türelmetlen leszel szerdán, aminek az a következménye, hogy mindenkivel ingerülten beszélsz. Saját magadat sodrod a konfliktusokba, ha nem tudod magad visszafogni, és emberi módon kommunikálni. A mait leszámítva két munkanap van az évből, minek a finisben összeveszni a többiekkel.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A feszültségek közvetlenül nem érintenek téged, de a támogatásodra, a véleményedre biztosan szükségük lesz a többieknek. A diplomatikusság viszont nagyon fontos. Csak akkor adj igazat, ha pontosan alá is tudod támasztani az érveidet. Tartsd meg a higgadtságodat, beszélj szeretettel, és akkor mindenki elfogadja a javaslatodat.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nem érint közvetlenül a szerdai feszültség. Valójában nem is igazán érted, mi a problémájuk a többieknek. Talán csak annyi, hogy mindannyian nagyon fáradtak már, és egyébként is vészesen közelednek az ünnepek. Vehetnél egy doboz szaloncukrot, és megkínálhatnád vele őket, meglátod, mindenkinek azonnal sokkal jobb lesz a kedve.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Szerdán nagyon könnyen vitás helyzetekbe sodorhatod magadat. Legyél őszinte, fogalmazz egyértelműen, mert a mismásolást most nagyon nem díjazzák a többiek. Senkinek sincs most kedve ahhoz, hogy kitalálja a gondolataidat. Nem mellesleg közlekedj nagyon óvatosan, balesetveszélyes ez a nap.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top