Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 16. – Az erő legyen veled vasárnap!

A valódi erőt, céltudatosságot, kitartást, akaratot képviselő Mars bolygó vasárnap a céltudatos, kitartó, szívós és megbízható Bak jelébe lép. „Kettejük” találkozása elemi erővel támogatja mától a csillagjegyeket. A napi horoszkópból kiderül, hogy mi mindenben.

Kos

Uralkodó bolygód a Mars, ezért aktuális mozgása mindig nagyon fontos információkat hoz számodra. A Bak jelébe lépve hihetetlen tűrőképességgel lát el téged. Mostantól úgy érezheted, hogy bármire képes vagy, és bármit meg tudsz valósítani. Tényleg így lesz. Érdemes a lehetőségekkel élned.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Energikusabbnak érezheted magad vasárnap, mint korábban bármikor. Mostantól még nagyobb kedvvel és lelkesedéssel teszel a céljaid megvalósításáért. De nem maradtál még le semmiről, sőt a mai nap csupán valami kezdete. Szóval, inkább lazíts, és készítsd fel a lelkedet a következő hetekre.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Jól teszed, ha vasárnap kimozdulsz otthonról. Fontos találkozásban lehet részed, ami nem feltétlenül csak párkapcsolati jellegű. Megismerkedhetsz új emberekkel is, akiknek számíthatsz a támogatására. Ne felejts el telefonszámot, névjegyet cserélni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Vasárnap sem feltétlenül érzed magad jobban, mint az elmúlt napokban. Könnyen lehet, ma igen agresszív emberrel akad dolgod. Olyan, aki kertelés nélkül kimond mindent, és csöppet sem érdekli, ha véleményével megbánt másokat. Nyugodtan mondhatsz neki nemet, mert nem kell elfogadnod a durva stílusát.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon aktívnak érzed magad vasárnap. Szinte tombol benned az erő, az energia. Ha kedved tartja, csinálhatsz bármilyen fizikai munkát. Persze, mozoghatsz és sportolhatsz is, amivel még inkább fokozod a jó hangulatodat. A környezeted, a családod legnagyobb örömére.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A Mars bolygó erőt, kitartást, céltudatosságot hoz neked a Bak jelébe lépve. Már ma is energikusabbnak érezheted magad. Érdemes elgondolkodnod, hogy mibe fekteted ezt a plusz energiát. Másfél hónapod lesz rá, hogy kitalálj és elindíts valami újat. Hosszú távban érdemes gondolkodnod.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnap érdemes a családi nézeteltérésekre előre felkészülnöd. Ami persze nem azt jelenti, hogy fejben eldöntöd, ma úgysem tudsz kijönni a többiekkel. Inkább arra készítsd fel magad, hogy bármit is mondjanak a többiek, te nyugodt, higgadt maradj. Ne veszítsd el a harmóniát, ehhez vedd elő a híres diplomáciai érzékedet.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Uralkodó bolygód, a Mars a Bak jelébe lépve higgadtságot és kitartást hoz neked. Már vasárnap érezheted a változást, sokkal nyugodtabban beszélgetsz a többiekkel. S ez még csak a kezdet. Mostantól mindenkivel könnyebben megtalálhatod a hangot, de ehhez nagyon következetesnek is kell lenned.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Kicsit keresed a helyedet vasárnap. A Mars a jegyedből kilépve valamelyest lelassít téged. Nincs miért aggódnod, nem válsz erőtlenné és nehézkessé sem, sőt igazán csak mostantól tudod hasznosítani azt a sok energiát, amit eddig a bolygó hatására gyűjtöttél magadnak.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A Mars a jegyedben halad tovább vasárnaptól. Céltudatosabbá, erősebbé válhatsz, de arra mindenképpen figyelj, hogy ez a plusz energia ne csapjon át rivalizálásba. Mostantól ugyanis hajlamosabb lehetsz másokhoz mérni magad, s mindenben felvenni a versenyt a többiek. Hidd el, semmit sem kell bizonyítanod.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Érdemes tervezned vasárnap egy kicsit. Merre haladnál tovább, mit szeretnél megvalósítani, mi foglalkoztat most a leginkább? A tervezésre nem kell túl időt szánnod, a párod, a család is vágyik a figyelmedre. Szóval, ha körvonalaztad nagyjából a jövőt, figyelj a jelenedre is.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Vasárnap kettős érzések lehetnek benned. Egyrészt kimozdulnál otthonról, és találkoznál a barátokkal, másrészt inkább csak bekuckóznál a pároddal. Nos, valójában összehozhatod a kettőt: hívd meg délután a legjobb barátokat magadhoz, s beszélgessetek egy igazán jót. Rád fér…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top