Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 12. – A csütörtök a hét egyik legrázósabb napja

Csütörtökön még a hétfői teliholdnál is rázósabb napra lehet számítani. Nehéz fényszögek nehezítik ugyanis a csillagjegyek életét. A napi horoszkóp javaslatait ma különösen érdemes megfogadni.

Kos

Csütörtökön legyél nagyon figyelmes a pénzügyekben. Semminek se dőlj be, ami szuper és kihagyhatatlan lehetőséget ígér. Bármit is vásárolnál, vagy bármibe fektetnél pénzt, várj vele néhány napot, hogy kitisztuljon a kép. Ma sokkal többet veszíthetsz, mint nyernél. Nem éri meg a kockázatot…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Legyél nagyon kedves és szeretetteljes a pároddal. Ő ugyanis hiperérzékeny lehet, s úgy tűnik, bármit és bárhogyan mondasz, sértésnek veszi. Ha túlreagál is dolgokat, nagyon fontos, hogy ne veszítsd el a türelmedet. Inkább öleld át, simogasd meg, s biztosítsd a támogatásodról. Hálás lesz érte.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szerencsésnek mondhatod magad, mert csütörtökön mindenféle ellentétből kimaradsz. Talán értetlenül állsz a többiek furcsának tűnő reakciói előtt. Bármi is történjék, őrizd meg a pozitív kisugárzásodat, a jókedvedet. Nagyon sokat segítesz ugyanis csupán ezzel a többieknek.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Úgy érezheted csütörtökön, hogy mindenki tőled várja a problémája megoldását a családban. Talán nem véletlenül, hiszen korábban is mindig és mindenben számíthattak rád. A mostani nyomás viszont túl sok lehet neked, szóval csak annyit vállalj, amennyit tényleg el is viselsz. Gyakorolhatnád, hogy nemet mondasz ma…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Csütörtökön nagyon tudatosnak kell lenned. Figyelj minden egyes kimondott szóra, gondold át háromszor is, hogyan fogalmazod meg a mondandódat. Főleg a munkahelyeden kerülhetsz kínos helyzetbe, ha nem kontrollálod magad. Ne ess a meggondolatlanság hibájába!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Csütörtökön nagyon fontos a mértékletesség. Tarthatnál ma takarékossági napot. Ha bármit is venni akartál, tedd félre az erre szánt pénzt, s jól tennéd, ha egész hónapban rá sem néznél többet. Találsz még bőven alkalmat, hogy elkölthesd valami sokkal hasznosabb holmira, mint amit eredetileg venni akartál.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nem lesz könnyű nap a csütörtök a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Nem lesz könnyű nap a csütörtök a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg

A semmiből kipattant veszekedés borítja fel a lelkivilágodat csütörtökön. Értetlenül állsz az ellened felhozott „vádak” előtt, s bizony rosszul esnek a megjegyzések. Ne vedd a szívedre az elhangzottakat, csak tudd be a mai nap feszültségének. A másik fél néhány nap múlva bocsánatot kér tőled.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Csütörtökön szuperérzékeny leszel mindenre és mindenkire. Könnyen túlreagálsz mindent, miközben úgy érzed, összeesküdtek ellened a többiek. Próbáld összeszedni minden erődet, s gondolatban tegyél védőpajzsot magad elé. Közben meg gondolj arra, hogy nem is téged céloznak.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Csütörtökön maradj távol minden feszült és problémás helyzettől. A legjobb lenne, ha egyszerűen magadra csuknád az ajtót, vagy meg sem hallanád, ami körülötted zajlik. Figyelj tudatosan befelé, és akkor nagyszerűen alakul a napod. Őrizd meg az optimista hangulatodat, nagy szükséged lesz ma rá.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Pillanatok alatt a munkahelyi zűrzavar kellős közepén találhatod magad, ha nem vagy kellően óvatos és visszafogott. Ne engedd, hogy elszálljanak az indulataid, mert azzal csak olajat öntenél a tűzre. Ezt meg te sem akarhatod. Bárki, bármi is bosszantson, próbáld megőrizni a higgadtságodat. Inkább sétálj egy nagyot, s fújd ki magadból a feszültséget.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nagyon feszült leszel csütörtökön, mert úgy érzed, annyi feladat szakadt a nyakadba, amivel egy teljes hónap alatt sem végzel, nemhogy két nap alatt. Mielőtt eluralkodna rajtad a pánik, számolj tízig. Aztán vedd elő a lesürgetőbb feladatot, ha befejezted, jöhet a következő. Szisztematikusan haladj a munkáddal, s akkor nem lesz baj.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A legszerencsésebb csillagjegyek közé tartozol, hiszen mindenféle perpatvarból kimaradsz. Csak tedd a dolgodat a saját ütemed szerint, s ne törődj most senkivel sem. Gondolj rá, mindenki a maga keresztjét cipeli. Te is, csak neked ma sokkal könnyebb, mert letehetted…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top