Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 22. – Valami készülődik…

Szerdán szinte tapintható a levegőben, hogy valami készülődik... Érdemes némi időt szánnod a tervezésre. Például: mit változtatnál meg a legszívesebben, mit tennél másként? A napi horoszkóp szerint hamarosan új kapuk nyílnak...

Kos – napi horoszkóp

Legyél körültekintő szerdán, s vigyázz, hogyan fogalmazol, mit mondasz a többieknek. Hajlamos lehetsz ugyanis magas lóról beszélni, mellyel akaratlanul is megbánthatod a környezetedet. Nem érdemes vitatkozni, s a csatákat sem most kell megnyerned. Inkább kicsit befelé figyelj, hogy meghalld, mit kellene másként tenned.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Érzed a változás szelét? Pár napja már simogatja a lelkedet… A napi feladatok mellett érdemes némi időt szánni a saját céljaidra. Emlékszel még, hogy mit fogadtál meg újév napján? Vajon megvalósult ezekből a vágyakból bármi is már? Nos, könnyen lehet, épp ideje az újratervezésnek.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Bevállalós leszel szerdán. Arra viszont ügyelj, hogy másokat ne akarj sürgetni semmivel. Attól, hogy ezerrel pörögsz, nem biztos, hogy a többiek is így éreznek. Csak vitákat generálsz, ha egész nap megszólod őket. S mivel most úgysem tudnál lassítani, zárd ki a külvilágot, s csak magadra figyelj!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A legfontosabb, hogy próbáld megőrizni az optimizmusodat szerdán. Talán neked is kezd eleged lenni a korlátozásokból, s szeretnéd már visszakapni a régi életedet, a munkádat. Sokan éreznek hozzád hasonlóan. Most még nem tehetsz mást, mint hogy pozitívan tekintesz a jövő elé, s továbbra is a legjobbakban bizakodsz. Hidd el, így sokkal könnyebb…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Egész szerdán a jövőn kattog az agyad. Előretervezni mindig érdemes, de a szükségesnél többet nem kellene a jövőn agyalni. Most, ebben a pillanatban tehetsz a boldog jövőért, vagyis a mostani feladatok a legfontosabbak. Holnap új ajtók nyílnak előtted, de most még szerda van. Legyél még a mostban!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Olyan érzésed van, mintha valami lezárulna, végérvényesen véget érne az életedben. Abban tökéletesen igazad van, hogy az új kezdethez le kell bizonyos dolgokat zárni magadban. Ha újdonságra, valami másra vágysz, teremts helyet az újnak. Szóval, amiről úgy gondolod, hogy többé nem fontos, azt – mint a lufit – engedd el.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Valami készülődik a horoszkóp szerint... (fotó: Getty Images)

Valami készülődik a horoszkóp szerint… (fotó: Getty Images)

Mérleg – napi horoszkóp

Valaki olyasmit mond, ami nagyon nem esik jól neked. Kikérheted magadnak a megjegyzést, de az nem mindegy, hogyan reagálod le az esetet. Amikor visszafogottan és nagyvonalúan fogalmazod meg az érveidet, a válasz kiütéssel ér fel. Ne te kerülj padlóra szerdán, inkább te küldd oda az „ellenségedet”. De csak szeretettel…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Nagyon sok pluszfeladatot csinálsz magadnak azzal, hogy ide-oda szór a figyelmed. Ha belekezdesz valamibe, fontos, hogy csak arra figyelj, mert ha közben elkalandozol, valójában az egészet kezdheted elölről. Ezt meg nem kell mondani, mekkora energiapocsékolás. Érdemes lenne napirendet készítened, amihez következetesen tartod is magad.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szerdán is tele vagy energiával, aminek a következménye az is lehet, hogy folyamatosan „túráztatod” a többieket. Nehezen tolerálod, hogy – szerinted – lassabban és kevesebbet dolgoznak, mint te. Lehet, hogy tökéletesen jól látod a helyzetet, de ez sem jogosít fel arra, hogy kioktasd a környezetben élőket. Nincs szükség vitákra, s ne is generáld a feszültséget.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Nagyon szeretnél segíteni valakinek a környezetedben, de ő most nem kér a támogatásodból. Fogadd el, és persze ne sértődj meg, ha visszautasít téged. Nem veled van a baj, csak talán a másiknak most időre, egyedüllétre van szüksége. Később úgyis megosztja veled a gondjait, ezért is hagyd, hadd gondolja át egyedül, amit igazán szeretne.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Gyűjtsd az inspirációkat szerdán. Minden adva van, hogy picit előregondolkodj, s megnézd, mi mindenben érdemes változtatnod. Hajlamos lehetsz ugyanis bizonyos dolgokhoz túlzottan ragaszkodni. Ez a mostani időszak újfajta gondolkodást igényel. Merengj el ezen, s rájössz, valójában minden érted történik most…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szerdán már reggel írj listát, hogy mi mindennel kellene ma végezned. Lehet ez bármilyen feladat a munkádtól kezdve a bevásárlásig, főzésig, bármi. A legjobb lenne, ha próbálnál időkorlátokat is meghatározni, hogy mivel mikorra szeretnél végezni. Hihetetlenül hatékony leszel egész nap, ha követed a listádat.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top