Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 2.: Boldogságos nap a mai

Szombaton nagyon kedvező fényszögekkel kapcsolódnak egymáshoz a bolygók. A napi horoszkóp szerint éppen ezért minden okod meglesz a jó kedvre, s békére.

Kos – napi horoszkóp

Csinálhatnál szombaton valami egészen szokatlan dolgot. Például hajtogass virágot színes papírokból a holnapi anyák napjára. Nagyon sok ötletet találsz a videómegosztó oldalon, s persze lépésről, lépésre követheted az útmutatást is. Most el tudsz mélyedni a pepecselősebb feladatokban is.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Béke, boldogság, harmónia jellemzi a szombati napodat. Úgy érzed, most minden a lehető legnagyobb rendben van az életedben. Igazság szerint rád is fért már egy kis optimizmus, mert hajlamos voltál magadba mélyedni az elmúlt időszakban. Ha most ünnepled a születésnapodat, virtuálisan meghívhatod és közösen ünnepelhetsz a barátokkal, a szeretteiddel.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Pihenhetsz szombaton, ha ehhez lenne kedved, de persze találhatsz magadnak kreatívabb elfoglaltságot is. Ma még a pakolás, a takarítás is könnyebben megy, mint általában. Szóval, tényleg azt csinálhatod, amihez kedvet érzel. Találd ki reggel, hogy mi a legfontosabb, vagy esetleg mivel maradtál el, de persze akkor sem dől össze a világ, ha egész nap olvasol.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szombaton a baráti beszélgetések hiányoznak a leginkább. Nem muszáj lemondanod róluk, annak ellenére sem, hogy most személyesen nem találkozhattok. Szervezd össze a társaságot, és most kivételesen a neten keresztül társalogjatok. Meglepően sok társasjáték érhető el online, próbáljátok ki valamelyiket. Nagyon vidám és vicces lesz…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szombaton sokkal nyugodtabbnak érzed magad. Ugye nem vetted a szívedre a tegnapi megjegyzéseket? Ha igen, próbálj ma kiengesztelődni, s bocsáss meg magadban a másiknak. Te egyébként is nagyvonalú ember vagy, akiben rengeteg a szeretet. Csak erre gondolj, s akkor tökéletesen alakul a mai napod.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Minden jó és minden nagyszerű szombaton. Ez a te napod, élvezd ki minden pillanatát. Töltsd az időt a szeretteiddel. Ha egyedül élsz, telefonon hívd fel őket, s beszélgessetek akár órákon át. Közben rájössz, mennyire hiányoznak a többiek, s mennyire lekötött a munkád az elmúlt időben.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint nagyon boldog lesz ez a szombat

A horoszkóp szerint ez egy nagyon vidám és boldog szombat lesz (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Csendes és nyugodt nap a mai. Ha szeretnéd holnap meglepni édesanyádat, készíts neki valamilyen ajándékot. Vedd elő a kreativitásodat, s valami igazán szép dolgot találj ki. Lehet ez scrapbook, origami virágok, vagy bármi, ami eszedbe jut. Most egyébként is nagyon jót tesz neked az alkotás.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Jót tenne neked, ha kimozdulnál otthonról. Szombaton, ha az idő is engedi, sétálj, kirándulj a szabadban. Annyira szép a tavaszi természet, amiből nem sokat láttál az idén. Csupán tartsd be az előírásokat, keress olyan helyet, ahol kevesen járnak. Élvezd a csendet, a nyugalmat, az erdő hangját…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szombaton a jövőd foglalkoztat. Ne töltsd persze az egész napot a “jövőben”, de érdemes picit tervezgetned. Nagyon hiányzik már az utazás, igaz? Érhető, nem vagy ezzel egyedül. Gondolkodhatsz rajta, hol nyaralnál idén a legszívesebben. Keresgess és nézegess utazási fotókat. Persze, a sajátjaidat is albumba rendezgetheted.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Béke és nyugalom szállja meg a lelkedet. Most minden jó, és minden a legnagyobb rendben van veled. Érdemes kirándulni szombaton. Biztosan van erdő a közeledben. Szívd magadba a látványt, a fák, a növények illatát. Megölelheted a fákat is. Ez mindig mosolyra késztet, nem igaz?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Az otthonodat rendezgetheted szombaton. Biztosan akad pár dolog, amivel elmaradtál, de ma nagyon gyorsan és könnyen végzel a még ezekkel a házimunkákkal is. Délután pároddal üljetek ki a teraszra, vagy az erkélyre, de egy pad is megteszi az utcán. Szívjátok magatokba a május illatát.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szüleid, az édesanyád biztosan hiányzik, főként, ha évek óta különéltek. A holnapi anyák napjára készíthetnél neki valami igazán különleges és szép ajándékot. Csak a fantáziád szab határt az alkotásnak. Bármi jusson eszedbe, tökéletes meglepetést okozol vele. Nem mellesleg a lelkednek is nagyon jót tesz a kreatív alkotás.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top