Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 9.: Kinek jót, kinek mást hoz a mai nap

A napi horoszkóp szerint néhányan nagyon szerencsésnek érezhetik magukat kedden. Másoknak már kevésbé örömteli lehetőségeket jeleznek a bolygók, de azért ma nem lehet ok panaszra sem...

Kos – napi horoszkóp

Bármilyen fontos megbeszélésed lenne a héten, érdemes mára időzítened. Most nagyon hatékonyan tárgyalsz, s nagyon pozitív a kisugárzásod, a megjelenésed. Bárkit könnyedén leveszel a lábáról. Nem mellesleg mindenki hallgat a javaslataidra. Jól hangzik?

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Kedden nem találod a helyed. Könnyen felbosszanthatod magadat, s nem is mindenkivel tudsz kimérten, nyugodtan beszélgetni. Pedig azzal semmit sem érsz el, ha elveszíted a türelmedet. Nem lesz könnyű megőrizni a higgadtságodat, de ha el akarod érni a célodat, nem tehetsz mást.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Nagyszerű napnak ígérkezik a kedd. Nemcsak a hangulatod felhőtlen, de végre beigazolódnak a várakozásaid. Szuper híreket kapsz, ami igazán felvillanyoz téged. Látod, a kemény munka mindig meghozza az eredményét. Nagyon megérdemled a sikert. Élvezd minden pillanatát!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Valaki azért bízza rád a titkát, mert bízik benned. Mindez pedig azt jelenti, hogy nem adhatod tovább a rád bízott információkat. Nagyon megtisztelőnek érzed, hogy épp benned bízik a másik, de egyben nyomasztónak is, mert olyasmit árult el neked, amit nem könnyű a helyén kezelned… Ha nem megy, vele beszéld meg ismét az egészet.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Kedden információhegyek zúdulnak rád. Azt sem tudod, hová kapkodj és melyiknek adj hitelt. A legjobban tennéd, ha mérlegelnél, és nem vennél készpénznek semmit sem. Hagyd leülepedni magadban, később már sokkal tisztábban láthatsz, nem mellesleg pontosan tudni fogod az igazságot is.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Érzed, hogy valami van a levegőben, de nem tudod megmagyarázni a nyugtalanságod okát. A legjobb lenne, ha nem is figyelnél most ezekre a megérzésekre. Hamarosan mindenre fény derül, addig viszont jobban teszed, ha az aktuális feladatokra figyelsz. Ezzel a feszültség is szűnik benned.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vajon te is a szerencsések közé tartozol?

Vajon te is a szerencsések közé tartozol? (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A mai nap tökéletesnek mondható. Minden a kezedre játszik. Végre úgy érzed, szó szerint is fellélegezhetsz. Érdemes kihasználni a pozitív lehetőséget, és ha bármilyen problémásnak tűnő megbeszélés várna rád, azt mára időzíteni. Nagyon könnyedén és tudatosan kommunikálhatsz ma mindenkivel.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szíved szerint jól beolvasnál egy-két embernek a környezetedben. Mégse tedd, magadnak ártanál ugyanis vele. Bármilyen bosszantóak, jobban teszed, ha csak nagyon óvatosan fogalmazol. Még jobb, ha becsukod a füledet, és meg sem hallod, amit mondanak neked. Nem lesz könnyű, de próbáld meg…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Jól tennéd, ha tisztáznád a félreértéseket. Kedden nemcsak te beszélsz nagyon hatásosan, de nyitott fülekre is találsz. A legfontosabb, hogy tudatosan és minél higgadtabban sorold az érveidet. Nagyon meggyőző lehetsz, s el is fogadják a javaslataidat a többiek.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Ideje pontosan átgondolnod a pénzügyeidet. S lehetőség szerint ne csak a júniusi költségvetésedet nézd át, hanem a nyárra tervezhető kiadásokat is. Persze, azért ne tölts ezzel több időt a szükségesnél. A fontos feladatokra is jusson az idődből. Van, ami biztosan változni fog még…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Kedden visszatér az életkedved, s az előző napi fásultságból semmit sem érzel. Lehet, persze azért, mert pihenéssel töltötted a hétfőt. Mindenesetre kedden sokkal jobb a hangulatod, s minden feladathoz kedvet is érzel. Kezdd a legfontosabbakkal, vagy a legproblémásabbakkal. Gyorsan a végére juthatsz most.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Kicsit bosszanthat a fecsegés körülötted. Amikor valami bosszant, az benned is ott rejlik, csak nem szívesen veszel róla tudomást. Talán épp azért érzed most ezt, mert neked is sokkal könnyedebbnek kéne lenned. Tedd fel a kérdést és gondolkodj is el rajta: vajon nem bánsz magaddal túlzottan is szigorúan?

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top