Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 15.: Szerdán ismét jól alakul minden

Az elmúlt két nap feszültségét követően szerdán végre nyugalomra, békére, sok örömre számíthatnak a csillagjegyek. Te vajon mi mindenre a napi horoszkóp szerint?

Kos – napi horoszkóp

Ha bármilyen egyeztetni valód van a családdal, érdemes mára időzítened. Most mindenkivel sokkal könnyebben juthatsz közös nevezőre, de te is jóval türelmesebben, higgadtabban reagálsz a többiek felvetéseire. Érdemes élned a lehetőséggel, hogy végre pontot tehess a viták végére.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Szuper napod lesz a szerda. Persze valójában csak akkor, ha a hét elején megfogadtad a horoszkóp javaslatát, és kerülted az összetűzéseket. Ellenkező esetben ma lehetőséged nyílik, hogy kijavítsd a hibákat. Tedd meg, hogy szélnek ereszted a makacsságodat és belátod a hibákat. Bocsánatot kérni az egyik legnagyobb erény…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Egyre jobb a hangulatod, hiszen uralkodó bolygód, a Merkúr újra támogat és segít téged, hogy a lehető legérthetőbben kommunikálhass. A félreértéseknek mostantól egészen biztosan vége. Ma nemcsak kellő határozottsággal mondhatod el, amit gondolsz és érzel, de megértő fülekre is találsz. Kell ennél több?

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szerdán múlóban az elmúlt napok feszültsége. Egyre jobban érezheted magad, s egyre pontosabban fejezed ki az érzéseidet, a gondolataidat. Ha bárkivel konfliktusod volt, ma könnyedén elnézést kérhetsz tőle. Nagyon boldogan meghallgat téged a másik. Még az is lehet, hogy örömkönnyeket hullajtva borultok egymás nyakába.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szerdán számodra is örömteli eseményeket jeleznek a bolygók. A munkádban nagyszerű híreket kapsz, amitől egész nap még nagyobb lelkesedéssel teszed a dolgodat. Ha pedig a szabadságodat töltöd, érdemes picit előre is gondolni, és például a nyár hátralévő részét pontosan megtervezni. Hálás leszel érte magadnak.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A szerda a hét egyik legcsodásabb napja. Minden a kedved szerint zajlik, és úgy is érzed, hogy a lehető legjobb úton haladsz az életedben. Minden okod meglesz a bizakodásra, nem mellesleg hihetetlen könnyedséggel találsz megoldást bármilyen felmerülő problémára, amitől csak még magabiztosabbnak érezheted magad.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerdán végre egyre jobban alakul minden

Szerdán végre egyre jobban alakul minden (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Nyugodt, békés napra számíthatsz szerdán. Rád is fér, hogy kicsit fellélegezhess az elmúlt napok nehézségei alól. Ma végre harmóniára, békére találsz a környezetedben is, s ez a pozitív hangulat a te lelkedre is nagyon jótékonyan hat. Használd ki bátran a kedvező folyamatokat.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Nagyon jó nap a mai, hogy a pároddal közös hullámhosszra kerülj. Nagyon könnyen ért veled egyet valójában mindenben. De akkor is csodás nap a szerda, ha keresed még a társadat. Járj nyitott szemmel, mert különleges találkozásban lehet részed. Rajtad múlik, lesz-e folytatás…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szerdán sehová sem kéne rohannod. Inkább lassíts le, s csak élvezd az élet valódi szépségeit. Ma a gourmand-éned is felébred. Süthetsz, főzhetsz valami finomat, ha belefér az idődbe. Az evéssel legyél mértéktartó, s nemcsak azért, mert könnyebben felrakodnak most a kilók…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Szerencsére ma már alig érzed a tegnapi feszültséget, ellentéteket. Nem mellesleg kifejezetten jó ötleteid támadnak szerdán, s önmagában ezért is érdemes tervezgetni, gondolkodnod, ötleteket gyűjtögetned. Az egész nyarat, sőt valójában az egész évet megtervezheted.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha belefér az idődbe és kedvet is érzel hozzá, szerdán érdemes picit az otthonodat szépítgetni. Átrendezgethetsz egy-két dolgot, amivel felfrissíted az otthonod energiáját is. Nem mellesleg a szüleidet is felhívhatod telefonon, vagy még jobb, ha személyesen látogatod meg őket. Óriási meglepetés lesz nekik…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Meglepően józanul gondolkozol szerdán. Ez a gyakorlatias szemlélet pedig tökéletes, ha fontos kérdésben kell döntened. Okosan mérlegelsz, és vizsgálod meg az adott kérdést több oldalról is. Ma tényleg nem tévedhetsz, szóval nagyon jól teszed, ha a máskor problémásabbnak tűnő feladatokkal töltöd az idődet.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top