Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 01. – A vasárnap a csendes megemlékezés napja

November 1. az elmúlás, az eltávozott szeretteinkre emlékezés napja. A bolygók és fényszögeik támogatják a csendességet, a nyugalmat, a belső békét. Napi horoszkóp.

Kos

Az előző napok feszültségét követően a legjobban tennéd, ha átaludnád az egész vasárnapot. De legalábbis csupa olyan dolgot tennél, ami valóban tölti a lelkedet, amitől sokkal jobban érzed magad, s amelynek köszönhetően megnyugszanak az idegeid. Nos, mit szeretsz a legjobban? S mikor engedted meg magadnak utoljára ezt?

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A tegnapi kemény fényszögekért a bolygók vasárnap kárpótolnak téged. Ugyan, még ma is történhetnek váratlan események, de ezek mind-mind mosolyt csalnak az arcodra. Pihenj lehetőség szerint minél többet, nagyon kemény héten vagy túl. Megérdemled a teljes lazítást, kikapcsolódást.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Vasárnap a csendesség, a befelé fordulás napja lesz számodra. Jól tennéd, ha csendfogadalmat tennél, és egész nap egyetlen szót sem szólnál. Meditálj minél többet, s figyeld tudatosan a fejedben járó gondolatokat. Nemcsak meglepő felismeréseket tehetsz, de arra is rájössz, néha milyen jó egyetlen szót sem szólni…

Napi horoszkóp 2020. 11. 01.

Az elcsendesedés ideje (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Feszült napokat éltél meg, de szerencsére vasárnapra ennek már nyoma sem lesz. Remélhetően ki tudtad kerülni a nagyobb összetűzéseket, konfliktusokat, amelynek köszönhetően a nyugalom, a béke járja át most a lelkedet. Ez egy csendes és nyugodt nap lehet, amikor előveszed a régi fényképeket, s felidézed a legszebb gyerekkori emlékeket.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Vasárnap téged nem a múlt foglal le, inkább a jövődön gondolkozol. Pedig ez most kifejezetten az emlékezés napja. Ahhoz, hogy a jövőben előre léphess, a múltat is el kellene rendezned. Vajon maradt még elvarratlan szál az életedben? Érdemes ezt is alaposan átgondolnod.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ha szerencsésen túlélted a szombatot, vasárnap már nem történhet nagyobb probléma. A bolygók pozitív fényszögekkel segítenek, támogatnak téged. Ne lepődj meg, ha felerősödik az empátia, a törődés iránti vágy benned. Ez egy ilyen nap lesz, amikor jólesik segíteni, és együtt érezni a többiekkel.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

El sem hiszed, hogy máris november első napja van. Az idő olyan rohamtempóban halad, hogy csak kapkodod a fejed. Úgy érzed, nagyon sok feladattal maradtál el, s picit aggódsz, hogy már nem marad elég idő bepótolni mindent. Lehetőséget kaptál, hogy ismét belefogj néhány dologba, csak erre figyelj, erre koncentrálj.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Ha túlélted a szombatot, vasárnap már nem történhet veled semmilyen kellemetlen esemény. Ugye, meg tudtad őrizni a méltóságodat, az önuralmadat? Ha így történt, mindenképpen dicsérd meg magadat. Megérdemled. És persze, add át magad az emlékezésnek. Idézd fel az eltávozott szeretteiddel kapcsolatos legszebb élményeket…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A vasárnap tökéletes, hogy kipihenhesd magad. Ráadásul most te döntheted el, hogy ezt hogyan és mivel teszed. Lógathatod a lábad egész nap, ha ehhez van kedved, de persze az aktív pihenést is választhatod. A természet most különösen jó hatással lehet a lelkedre. A színes környezet látványa nagyon boldoggá tesz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon megérdemled a teljes pihenést, lazítást vasárnap. Most már rövidülnek a nappalok, egyre hosszabbak az esték, s ez lassításra ösztönöz mindenkit. Szüksége van a testednek, az elmédnek, hogy teljesen ellazítsd. Mindenféle munka helyett inkább sétálj egy kicsit az őszi természetben.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Remélhetően a családi konfliktusokat elkerülted szombaton, s így a vasárnapod nagyszerűen alakulhat. Ma már sokkal könnyebb dolgod lesz, akkor is, ha közös vasárnapi ebédre vagy hivatalos. Visszatér a béke, a nyugalom, az emlékezés közétek. Néha kellenek ilyen napok, amikor a régi eseményeket idézitek fel közösen.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Megérint téged a vasárnapi ünnepi hangulat. Az elmúlás egyre inkább foglalkoztat téged is. Ne lepődj meg, ha ma kicsit szótlanabb és befelé fordulóbb leszel. Ez most teljesen természetesen. Az is nagyon jó ötlet, ha a pároddal kettesben töltitek a napot. Most különösen jó hatással lehettek egymásra.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top