nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 27. – Váratlan helyzet elé állít az élet

A pénteki bolygóállások és fényszögek szerint szinte biztosan valamilyen váratlan esemény borítja fel a számításaidat...

Kos

Könnyen lehet, egész nap éhesnek érzed magad. Ahelyett, hogy túl sok mindent összeennél, inkább próbáld meg átgondolni, vajon „mire éhezel” igazán. Vagyis mi hiányzik az életedből, amit a kényszeres evéssel akarsz pótolni? A kilók ma könnyen felpattanhatnak, ha nem vigyázol…

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagyon visszafogottnak kéne lenned pénteken, mert hirtelen felindulásból olyasmit tehetsz vagy mondhatsz, amit később biztosan megbánsz, de nem valószínű, hogy semmissé tudod tenni. Főleg a párkapcsolatodra vonatkozóan jeleznek veszélyeket a bolygók. Mindenképpen maradj józan!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Az egészségedre különösen figyelj oda pénteken. Tartsd be az alapvető higiéniai szabályokat, az érintkezéseket is próbáld kerülni, amennyire csak lehetőséges. Te is tudod, a bajt mindig sokkal könnyebb megelőzni, mint orvosolni. S most sokkal nehezebben gyógyulnál meg. Tényleg vigyázz magadra!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szerencsés helyzetben érezheted magad a tekintetben, hogy kimaradsz a pénteki feszültségből. De ehhez tényleg az is fontos, hogy ne akarj a többiek segítségére sietni. Engedd el a felesleges aggodalmaskodást, s most inkább csak magadra figyelj. A pozitív kisugárzású emberek társaságát keresd.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 27.

Váratlan fordulat jöhet (Fotó: Pixabay)

Oroszlán

Munkádban, a karrieredben történhet pénteken olyan váratlan fordulat, amit elsőre biztosan nem fogsz szeretni. Ne ítélj elhamarkodottan, mert később kiderülhet, hogy ez a változás nem olyan formában érint téged, mint ahogy most látod. Próbálj türelmes lenni, és persze a lehető legrugalmasabban kezelni mindent.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Pénteken lakatot kéne tenni a szádra. Ha levelet, üzenetet írsz, akkor is olvasd el háromszor a szöveget, mielőtt elküldöd. A legokosabb az lenne, ha csendfogadalmat tartanál, és nem szólnál egyetlen szót sem. Írd ki egy papírra, hogy a többiek is tudjanak róla. Így ők sem szólnak majd hozzád…

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénteken pénzt érintő kérdésekről semmi esetre sem kéne döntened. Lehet, hogy váratlanul állít az élet olyan helyzet elé, ami fájó kiadással járhat, s ezért nem lenne baj, ha lenne kellő tartalékod, amihez nyúlhatsz. Szóval, ne tegyél most olyasmit, amit később megbánhatnál.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nagyon váratlan esemény történhet veled. Lehetséges, hogy valaki villámcsapásszerűen berobban az életedbe. Viszont ez nem valószínű, hogy hosszú távra érdemes. Persze, ha egyedül élsz, és nem vágysz az elköteleződésre, csodás élményben lehet részed. Ellenkező esetben vigyázz a szívedre.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Munkádban érhet váratlan fordulat pénteken. S ez most nem igazán lesz ínyedre. Talán valami egészen másra számítottál, s most kiderülhet, hogy ezek nem válnak be. Lehet, hogy nem tetszik első hallásra, de ettől függetlenül érdemes az egész helyzetet rugalmasan kezelned.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A legfontosabb, hogy ki kellene maradnod mindenféle vitából, feszültségből pénteken. Furcsa, szokatlan helyzeteket hozhat ez a nap, s ez a váratlan változás nem lesz az ínyedre. Próbáld a lehető legrugalmasabban kezelni, bármi is történik. A változások bizony elkezdődtek…

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A családban vagy az otthonodban történhet valamilyen bosszantó esemény a legváratlanabb pillanatban. Nagyon fontos lenne, hogy próbáld megőrizni a higgadtságodat, s ne kapd fel a vizet feleslegesen. Attól, hogy kifordulsz magadból, még semmi sem oldódik meg. Ellenben, ha megőrzöd a humorodat, nem is tűnik az egész olyan nehéznek.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Mindenképpen legyél nagyon óvatos és figyelmes pénteken. Főleg a közlekedésben. Mindegy, hogy mivel közlekedsz, gyalog, autóval, busszal, villamossal, ne kapkodj, legyél kimért és visszafogott. A legjobb az lenne, ha kivételesen egészen más utat választanál, mint máskor.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top