nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 22. – Öröm rád nézni

A tökéletességre való törekvés képezi a legfőbb életcélodat, és jól fejlett hatodik érzéked tévedés nélkül vezet téged a napi horoszkóp szerint.

Kos

Nyilvánvalóvá válhatott számodra, hogy nem mindenki rajong érted, és a háttérben egyesek furkálódnak ellened vagy összeesküvést szőnek. Nyugodj meg, nem benned van a hiba, hiszen ilyesmi minden munkahelyen előfordul. Általában csak az áldozat személye változik, és ez most történetesen éppen te vagy. A döntés a tiéd: felveszed a kesztyűt, vagy diplomatikusan viselkedsz és kerülöd a konfrontációt.

Napi horoszkóp

Öröm, boldogság (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint nem félsz az egyedülléttől, neked természetes dolog a csendes magány, a nyugalom, a szemlélődés és a tűnődés. Ilyenkor megbékélsz a világgal, lelkileg felfrissülsz, fáradt elméd feltöltődik energiával. Fizikai tekintetben csendes természetű vagy, viselkedésed bágyadtnak tűnhet, mozdulataid kényelmesek és megfontoltak. Azért ne feledd, hogy az ember alapvetően társas lény és egy meleg ölelésre, egy működő párkapcsolatra neked is szükséged van.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Képes vagy arra, hogy mások elképzeléseit, ötleteit és terveit testi-fizikai formába öntsd, illetve azokat a gyakorlatban megvalósítsd és kivitelezd. Ezért van az, hogy az Ikrek jegyében született embert erre az ideális szerepre tartják a legalkalmasabbnak. Most egy barátod rukkolhat elő tervével és a támogatásod keresheti. Akár még egy hasznos vállalkozásotok is lehet.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Hétfőn munkád vonatkozásában kaphatsz nagyon jó lehetőségeket. Egzisztenciád építésénél remekül kihasználhatod, hogy tárgyalásokra, kommunikációra nagyon alkalmas ez a nap. Ragyogóan ráérzel mások aktuális érzelmi állapotára, és könnyen kitalálod ügyfeleid motivációit. Tehát, ha olyan ügyed van függőben, amely komoly tárgyalásokat igényel, akkor most fuss neki!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Minden tekintetben a harmóniára való folytonos törekvés jellemzi az egyéniségedet, és minden igazságtalanság, ami szintén nem más, mint diszharmónia egy bizonyos értelemben, felkelti benned a dolgok újjárendezésének vagy kiigazításának a vágyát. Optimista vagy, de a te derűlátásod arra a belső békére és harmóniára van alapozva, amit a szívedben érzel.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nem biztos, hogy anyagi helyzeted fellendülése megszünteti azt a hiányérzetet, amely munkáddal kapcsolatban alakult ki benned ma. Hiszen valami más ok is lehet a háttérben, amely miatt elégedetlen vagy egy kicsit. Gondold végig, hogy melyek azok a pontok munkáddal kapcsolatban, amelyek kellemetlen érzéseket váltanak ki belőled. Akár főnököddel is beszélhetnél, hátha van támogató javaslata.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A javíthatatlanul optimista típushoz tartozol, aki a mának él, és nem engedi el a pillanatnyi örömöket. Nem törekszel semmiféle tartós és állandó jellegű eredményre, akár anyagiak, akár szellemiek terén, amivel szilárdabb alapokra helyezhetnéd az életedet. Kedves természetű és megnyerő egyéniségű, vidám ember vagy, akinek erős a képzelete és vonzódik a miszticizmus felé.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nem tudod, hogy miként kezeld a munkahelyeden kialakult helyzetet, és talán egy kicsit felborult a lelki egyensúlyod. Pedig biztosan megkönnyebbültél, hogy kicsit kitomboltad magadat. Lehet, hogy másoknak nem tetszettek annyira ezek a reakciók, azonban így is elfogadnak téged azok, akiknek fontos vagy. Most alapjáraton mindenkinek nehezebb lelkileg, így érthető, hogy neked sincs már kellő türelmed.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Az átlagosnál jóval erősebb hajlamok vannak benned a társas életre. Jellemed pozitív oldala hisz a jövőben, és szembe tudsz nézni az eseményekkel akkor is, ha nem kapsz folytonos bátorítást másoktól. Valami azt súgja neked, hogy el fogod érni a célodat, és be fogod tölteni a hivatásodat függetlenül attól, hogy pillanatnyilag milyen körülmények között élsz. Ez egy jó irány.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egész lényed virágzik ma – sugárzik rólad a szépség, harmónia, és ami még fontosabb: a kiegyensúlyozottság is. Öröm rád nézni, és aki régen látott, talán meg sem ismer első pillantásra. Ez a helyzet azonban tartogathat némi bosszúságot is: hiszen akadhatnak olyanok, akikben jelenlegi állapotod irigységet, negatív indulatokat szül. Fordulj az ilyen emberek felé türelemmel, és gondold végig azt, hogy talán nem olyan szerencsések, mint te.

Heti horoszkóp

Hallgass belső hangodra (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A legtöbb esetben általános népszerűségnek örvendesz, és így nem kell téged félteni az érvényesülést illetően. Könnyebben, gyorsabban s főleg kevesebb erőfeszítéssel fogsz karriert építeni, azokkal ellentétben, akik jóval feletted állnak esetleg tudásban, ügyességben, szorgalomban és munkabírásban, valamint önállóság és alkotókészség tekintetében, de van veled szemben egy rossz pontjuk: mélyen a te színvonalad alatt maradnak viselkedésben.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Hétfőn találkozhatsz egy olyan emberrel, akit nagyon csodálsz majd szépsége és magabiztossága miatt. Lehet, hogy úgy érzed, hogy te nem rendelkezel annyi előnyös tulajdonsággal, mint ő. Pedig te is éppen olyan vonzó és értékes ember vagy, legfeljebb nem vagy annyira magabiztos. Jó lenne, ha elgondolkodnál azon, miért is van ilyen kevés önbizalmad, hiszen ebben az időszakban ez a feladatod. Akár olyan tréningen is részt vehetsz, amely célirányosan ennek a területnek a fejlesztését célozza meg.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top