nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 28. – Az erő benned lakozik

A benned rejlő potenciális lehetőségeknek mielőbb teret kell adni a napi horoszkóp szerint. Ehhez te magad járulhatsz hozzá a legnagyobb mértékben.

Kos

Egy kicsit már megszoktad, hogy az emberek a tenyerükön hordanak, elkényeztetnek. Neked csak kérned kell és máris minden az öledbe hullik. Ugyan megérdemled, de jobb, ha ma megbarátkozol a gondolattal, hogy a továbbiakban egyedül neked kell irányítanod a sorsod, felelős vagy a tetteidért, s számot kell adnod arról, amit tettél vagy amit elmulasztottál. Minden ember saját sorsának kovácsa.

Napi horoszkóp

Erő és szépség (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Találj magadban biztos támaszt – ezt tanácsolja a napi horoszkóp. Ezt sok belső munkával fogod elérni. Így elkerülöd, hogy a külvilág állandóan érkező ingerei, legyenek azok kellemesek vagy nyomasztóak, kibillentsenek. Egyébként is hajlamos vagy arra, hogy rátapints mások gyenge pontjaira. Természetesen ezt ne használd ki, hacsak úgy nem, hogy mintegy tükörként segítesz nekik erre rávilágítani.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kellemes, nyugodt mederben telik a vasárnap. Ma nem érdemes nagyvonalú tervek kidolgozásába kezdeni. Élvezd a nyugalmat, vegyél egy kellemes fürdőt és tegyél fel egy arcpakolást. Otthon, családod körében is kerüld a vitákat. Ma mindenkinek jókedve van, ne rontsd el. Az ilyen bensőséges hangulatú estéken végre őszintén kibeszélhetitek magatokat a pároddal is.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Bár vasárnap van, ma is találkozol a mindennapi terhekkel és nyűgökkel. De képzeld el, hogy ezeket is olyan vidáman tudod megoldani, pont ugyanúgy, mint azt, amit szeretsz csinálni. Aztán pedig ne csak képzeld, hanem próbáld is meg. Sokat segíthet a játékosság, és az is, ha valakivel közösen végzitek: így hamarabb lesz kész és közben beszélgetni is tudtok.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Közönyösségedet oldd fel minél előbb. Ez nemcsak rosszul esik másoknak, de a te szíved is egyre keményebbé, hidegebbé válik, és nem tudsz majd szeretettelien fordulni az emberek felé. Pedig te nem vagy ilyen, több van benned, mint amennyi kívülről látszik, igazi és mély érzelmek rejlenek lelkedben. Igazán csak a megnyilvánulási formáidon kellene egy kicsit változtatni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Te aztán nem rettensz meg a saját árnyékodtól, nem lehet egykönnyen a sarokba szorítani. Ha elhatároztad magad, senki és semmi nem riaszt vissza attól, hogy a tettek mezejére lépj. Ha azonban áldozatok kísérik utadat, az neked sem tesz jót. Ha most nem is érzed, de később bántani fog. Tehát a megfontoltság legyen ma az irányadód. Délután használd ki a jó időt és menj el egyet kirándulni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Uralkodj ma az érzelmeid csapongásán, ingadozásán. A változékonyság ebben a nehéz időszakban amúgy is meggyöngít és sérülékennyé tesz. Persze történhet olyan esemény, mely kimozdít a középpontból, és elbillensz a feneketlen jókedv vagy a mély elkeseredettség felé. De aztán igyekezz visszakerülni a tőled megszokott derűs hangulatba, így könnyebb lesz átvészelned a napot.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ne áltasd magad, és legalább önmagaddal legyél őszintébb! Joggal szégyelled magad. Ritkán szoktál ennyire leereszteni, ráadásul most okod sem volt rá. Szedd össze magad! Ne mindig a családod hibáztasd, ha nem jól alakul a napod. Nem azért, mert mások ezt várják el tőled, hanem azért, mert ez a „forma” önmagad számára is elviselhetetlen, nyomasztó és kibírhatatlan.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Fáradozz ma is egy kicsit azon, hogy megfelelő biztonságot teremts családodnak. Fakadjon ez a biztonság belőled, szeretetedből és gondoskodásodból. Vagyis elsősorban ne anyagi javakhoz, tárgyakhoz és birtokhoz kösd! Egy kellemes megnyugtató beszélgetés, egy meleg ölelés is elég hozzá. Ha választanod kell a kényelem és a kötelesség között, válaszd az utóbbit, még akkor is, vagy pont azért, mert az a nehezebb!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Lehet, hogy komoly váltásra kényszerülsz. Már régebben is mutatkoztak jelek arra, hogy jó lenne arrébb állni a munkában, de hűséges természeted nem hagy mélyebben elmerülni ebben a témában. Most szinte észrevétlenül megszületik a döntés. Jó irányban. Partnereddel az átmeneti viszály ma megoldódni látszik. Valószínűleg a jó hír kihatott a kedvedre is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vállald fel álláspontodat a külvilág előtt is, hiába nincsenek követőid. Hidd el, a nemes cél érdekében végzett minden apró lépés fontos, a legkisebb önzetlen tett is jótéteménynek számít. Vasárnap lévén, főzz egy finom ebédet és utána menj ki kicsit mozogni a szabadba a családdal. Egy kellemes séta és az együtt töltött idő mindnyájatok számára feltöltődést ad.

Heti holdhoroszkóp

Tavaszi hangulatban (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha egyedül rajtad múlik, akkor a lelki csontkovácsok ma nem keresik meg a betevő falatot sem. Nem túlzottan sajnálod őket, lévén, hogy te sem sokat pusztítasz a földi javakból. Már többször megfigyelted, hogy amikor rendben mennek a dolgok, inkább mértéktartó vagy. Ellenkező esetben – bizonyára kompenzálandó ezt-azt – sokkal többet eszel a kelleténél. Határozd el, hogy holnap is ma lesz. Figyelj az egészségedre!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top