nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 11.: Törekedj helyes és türelmes kommunikációra

A másik ember problémájával való azonosulás nemes tulajdonság a napi horoszkóp szerint is. Amennyiben sikerül elutaznod valahová, nagy türelemre lesz szükséged.

Kos

Lustán és álmatagon teszed ma a dolgod, amivel nincs is gond, hiszen még csak vasárnap van. Nyoma sincs a Kosra jellemző tüzességnek. Szabad óráidban keress olyan tevékenységet, ami a természethez köt. Feltöltődhetsz és kikapcsolódhatsz. A langyos napok után felpörögnek az események. Bombasztikusan hódítóvá válsz a napi horoszkóp szerint. Mivel fogadókészségre is találsz, szinte kicsattansz a boldogságtól. Ma állj ellen a kísértésnek, és lakatold le a pénztárcádat.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma minden idődet a barátnőkkel szeretnéd tölteni. Ha másképpen nem megy, akár óránként felhívod őket, időtlen időkig beszélgetsz. Legfontosabb témád természetesen a pasik. Van valaki, akit egyre komolyabban veszel. Szeretnéd tudni, hogy ő mit gondol rólad, de ma is csak a találgatásig jutsz el. A pénz problémája megint felütheti a fejét. Lehet, hogy el kell vállalnod egy feladatot, amit valójában nem kedvelsz, de plusz pénzt hoz.

Napi horoszkóp

Kapcsolat (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egyetlen terület a párkapcsolatod, ami kifogástalanul alakul. Nagy fantáziával és kellő adag pajzánsággal jókora hálót fonhatsz a régi, de akár egy új partner köré is. Ezáltal a napotok igazán romantikusra sikerül. Egy kellemes séta, vacsora van kilátásban. Nagyon élvezed ezt az irányító pozíciót. Egyéb területeken is bevetheted az ötleteidet.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Imádsz álmodozni. Vasárnap szinte semmi másra nincs gondod. Merülj el a fantáziád tengerében. Semmi komoly vagy megerőltető feladatot ne vállalj, mert az sajnos kudarcra lesz ítélve. Ezzel szemben a lehetetlennek tűnő elképzelésedet is nyugodtan ízlelgesd és dédelgesd magadban. Előbb-utóbb megvalósulhat. Ma nyisd meg a szíved a kedvesed előtt. Nagyon vágyik a gyengédségre.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Többet költesz, mint amennyid van. Sajnos ma a csillagok megint felelőtlen lépésre buzdítanak. Sokkal könnyelműen bánsz az anyagiakkal, mint ahogyan azt a lehetőségeid megengedik. Most már a partnered is szóvá teheti, amin jobb, ha nem sértődsz meg, mert nincs miért. Néha nem árt bevallani magunknak, ha nincs igazunk. Vasárnapra ne vállalj semmilyen munkát, hanem töltsd az időt a szeretteiddel és igyekezz kipihenni a fáradalmaidat.

Napi horoszkóp

Beszélgessünk! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nehezen viseled, hogy aki számodra fontos, ma nem veled törődik elsősorban. Értsd meg, hogy neki is lehet igénye a magányra. Féltékenységre pedig nincs okod. Sajnos egész nap labilisnak mondható lesz az érzelmi életed. Feszült lehetsz és frusztrált. Akár gyanakvásig is viheted a dolgot. Pedig egyszerűbb lenne, ha magadba néznél, és megkeresnéd a probléma gyökerét. Mikor voltál utoljára szabadságon? Az állandó hajtás helyett jól jönne a pihenés.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Mindenki számára te vagy a legkedvesebb, a legrokonszenvesebb, a legelbűvölőbb. Élvezed is a helyzetet. Sürögsz-forogsz a legkülönfélébb társaságokban, de többek meglepetésére a barátságos, vonzó arc mögött komoly távolságtartás rejlik. Ez bizony eddig nem volt rád jellemző. De most éppen ez az, amivel hódíthatsz. Vasárnapra úgy elfáradhatsz, hogy inkább valami otthoni, csendes elfoglaltságot keresel. Érdemes rendbe tenni a cserepes virágokat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Amennyiben friss szerelmes vagy, ma a legszebb álmaid is valóra válhatnak. Szerencsés esetben egy-két szabadnapot is kivehetsz és kizárólag csak az érzelmi életedre koncentrálhatsz, a napot szerelmed karjaiban töltheted. A hét második felében azonban térj vissza a valóság talajára. Kár lenne a kedvező pillanatokat elveszíteni, amikor néhány elképzeléseddel még a főnöködet is leveheted a lábáról.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Kissé elégedetlen lehetsz az otthoni dolgokkal. Lehet ez esetleg egy kisebb nézeteltérés a szülőkkel vagy pedig kicsinek érzed a lakásod és szeretnél egy romantikus helyre elutazni. Mindkét lehetséges problémád hamar megoldódik, különösen jól alakul a dolgod, ha kibontakoztathatod kreativitásodat. Mindenképpen menj el egy nagyobb sétára vagy túrára is. Keress fel egy patakot vagy erdőt, ahol átadhatod magad a természet nyújtotta jó levegőnek, feltöltődésnek.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Komoly érzelmi energia halmozódott fel benned. Vasárnap akár kitörni készülő vulkán is lehetnél, azonban ezek az érzések inkább csak fantáziaképek formájában jöhetnek a felszínre. Itt az idő, hogy naplóírásba kezdj. Eleinte csak azokat a dolgokat jegyezd le, amiket álmodtál. Később ebből még sok minden lehet. Otthon kissé feszült a helyzet, de ez is annak tudható be, hogy többre lennél képes, mint amit megengednek neked.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Állj! Semmi okod a féltékenységre, vagy ha igen, akkor azt éppen te idézted elő valamivel. Valószínűleg sokkal többet foglalkozol különféle anyagi dolgokkal, mint amennyit valóban kellene. Különösen, hogy neked igazán nem az asztalod a befektetési üzlet. Vasárnapra lecsitulnak a kedélyek. Sokkal aranyosabbá válsz, és még az is lehetséges, hogy egy rövid délutáni kiruccanásra is rábírod a kedvesedet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Sokkal nagyobbak az igényeid, mint a lehetőségeid. Erre vasárnapra kellene rájönnöd, de te megmaradsz az álmok talaján. Megint inkább tervezgetsz, mintsem számot vetnél a valósággal. Ma valaki már megint „óriási” üzleti ajánlattal kereshet meg. Hidd el, sokkal több a csaló, mint aki valóban ér valamit. Addig nincs baj, amíg csak lelkesedsz. Ez, ha másra nem, de arra jó, hogy feldobd a hangulatodat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top