nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 13. – Dőlj hátra és lazulj el!

Ma a munka helyett főleg a szabadidőre koncentrálsz és az is lehet, hogy egyedül kell töltened a napi horoszkóp szerint. Dőlj hátra és lazulj el!

Kos

Hiába vagy ma nagyon érzéki és szenvedélyes, lehet, hogy elmarad a nap boldog befejezése, mert a partnereddel nem lesz lehetőséged úgy eltölteni az időt, ahogyan terveztétek. Természetes, hogy emiatt feszült vagy, de aggódnod csak akkor kell a napi horoszkóp szerint, ha úgy látod, hogy nem tesz meg a párod mindent azért, hogy veled legyen. Ha problémát érzékelsz a kapcsolatotokban, jobb megoldani azt. Ennek ellenében az aggodalom csak még több feszültséget szülne.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Egy új munka vagy üzleti lehetőség alakíthatja most az életedet. Előfordulhat, hogy a dolgokból egyelőre nem lesz előnyöd, az inkább csak hosszú távon jelentkezik. Ha viszont már belevágtál, kövess el mindent, hogy sikeres legyél és légy türelmes. Jönni fognak az eredmények is hamarosan. Mindössze annyi a dolgod, hogy továbbra is kitartó légy és ne add fel. Bírd ki még egy picit!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma különösen szenvedélyesnek és érzékinek érzed magad, így érdemes a nap nagy részét a partnereddel töltened. A legszebb ruhádat vedd fel, ha pedig megteheted, vásárolj az alkalomra valami különlegeset. A ruhapróbánál légy óvatos, nézd meg jól, mit veszel meg. Aztán amint lehet, maradj egyedül a kedveseddel. Főzz egy finom vacsorát és fogyasszatok mellé bort, az este további része már rajtatok múlik.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Lehet, hogy pár befejezetlen feladat az, amitől nem tudsz gondolatban szabadulni és azon jár az eszed, hogy ma is ezzel kellene foglalkoznod. Nyugi, minden munka megvár, a mai napod nem erre van rendelve. Van neked más lehetőséged is, hogy eltöltsd az idődet. Az lenne a legjobb, ha inkább a lazításra fordítanád a kedd további részét. Sétálj egyet az otthonod környékén vagy csak nézz meg egy jó filmet.

Napi horoszkóp

Dőlj hátra és lazulj (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma egy vásárlás vagy beszerzés fontosságát és szükségességét kell felülvizsgálnod, főként pénzügyi megfontolásból. Néha tudni kell lemondani bizonyos dolgokról, és csak addig szabad nyújtózkodni, ameddig a takarónk ér. Utóbb belátod majd, hogy így volt logikus és nem érzel majd frusztrációt emiatt. Sokszor az el nem költött pénz később nagyon jó szolgálatot tehet számunkra.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma romantikus program helyett lehet, hogy meg kell elégedned pár telefonhívással vagy maillel, mivel partnerednek más elfoglaltságai adódhatnak. Ha már így alakult, találd fel magad, menj el kényeztetni magadat valahová, vagy kuckózz be egy jó sorozat elé. De ha egy jó könyvet veszel a kezedbe, az lesz a legtökéletesebb pótlék, meglátod. Ha nem vagy a bezártság híve, menj ki és szórakozz a barátaiddal.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Egy barát vagy ismerős, akit egy ideje nem láttál, ma ismét előkerül és számodra nem várt módon érzelmeket vált ki belőled. Lehet, hogy az illetővel kapcsolatban romantikus gondolataid támadnak, de hogy ezeknek mi lesz a következménye, az a jelenlegi helyzetedtől függ. Várj néhány napot és utána dönts. Az illető lehet, hogy már nem ugyanaz, mint anno, ezért fontos, hogy újra megismerjétek egymást.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma valósággá válhat egy pénzügyi probléma, melytől egy ideje tartottál, hogy bekövetkezik. Lehet, hogy itt lenne az ideje egy komoly szembenézésnek a problémával, amely ezt okozza. Lehet most tüzet oltani, rövid távú intézkedéseket tenni, de az igazi megoldás az okok megszüntetése lenne. Ha egyedül érzed magad ezzel a problémával, kérj a barátaidtól vagy családtagjaidtól segítséget. Ne kéresd magad!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egy érdekes beszélgetés hatására furcsa álmokat látsz, melyek főleg spirituális irányultságúak. Nem vagy őrült, hogy ilyen gondolatok támadnak a fejedben, amit látsz, az egyszerű információ, nem több. Hogy végül mihez kezdesz vele, az csakis egyedül rajtad múlik. Elfogadhatod és el is utasíthatod. Ha úgy érzed, hogy közelebbi belátásra van szükséged a spiritualitással kapcsolatban, itt az ideje, hogy utánanézz.

Napi horoszkóp

Szánj időt a pihenésre (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma kissé cserbenhagyhat a memóriád, úgyhogy jól teszed, ha napközben a kezed ügyében tartasz valamilyen jegyzetfüzetet vagy esetleg egy diktafont. Ez azért is fontos lehet, mert ma érhetnek olyan impulzusok, amelyek hatására beugrik valami fontos ötlet, amelyet nem lenne jó hagyni elveszni. Elsőre talán szétszórtnak érezheted magad, de amint ráérzel a jegyzetelés ízére, minden a helyére fog kerülni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma lehet, hogy csalódás ér, mivel elmarad egy program vagy találkozó, melyre nagyon készültél. Talán az időjárás szól közbe, de az is lehet, hogy a partnerednek lesz végül más elfoglaltsága. Találj valami más elfoglaltságot, ami elvonja a figyelmedet és nem érzed majd magadat frusztráltnak tőle. Menj el egyedül bevásárolni vagy sétálni. Mindegy, mihez kezdesz egyedül, a lényeg, hogy ne búsulj az elmaradt program miatt.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy beszélgetés egy baráttal rádöbbenthet arra, hogy néhány dolgot nem a legjobban végzel az életedben. Talán neked is változtatnod kellene néhány szokásodon. Mérlegeld, hogyan tudsz belevágni. Ne feledd, hogy az ilyen dolgok mindig a fejedben dőlnek el. Neked kell igazán akarnod és elhatároznod magad. Ha pedig már tisztában vagy a dolgokkal, ideje változtatni a rossz szokásokon.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top