Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. szeptember 29. – Harmonikus vasárnap

A vasárnap könnyed és harmonikus lehet a Mérleg jelében járó bolygóknak köszönhetően. A horoszkóp szerint ma érdemes kimozdulni és társaságba menni. Lesz hozzá kedved...

Kos

Vasárnap nagy kedvet érzel a társasághoz. Te is meghívhatod magadhoz a barátokat, vagy elfogadhatod mások meghívását. A lényeg, hogy ne ücsörögj otthon ezen a csodaszép őszi napon. Amellett, hogy nagyszerűen kikapcsolódhatsz, izgalmas találkozásokban is lehet részed…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A vasárnap a teljes pihenésé, ami viszont nem lustálkodást vagy egész napos tévézést jelent. Használd ki a lehetőséget, és töltsd a szabadban az egész napot. Ha van kedved, kirándulhatsz, de engedhetsz a kulináris élvezeteknek is. A grillezéshez, a piknikezéshez például tökéletes nap a mai.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A pároddal érdemes tölteni a vasárnapot. Talán nem is emlékszel, mikor volt ennyire nyugodt és békés utoljára a hangulatod. A párod is boldog lesz, hogy végre nem kötekedsz vele. Jól tennéd, ha elnézést kérnél tőle a korábbi megjegyzésekért, az undok viselkedésért. Valójában nem tehettél róla, az egy olyan időszak volt.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Harmonikus és békés vasárnapra számíthatsz. Töltsd az időt a szeretteid körében. Ragyogni fog a lelked már csak attól is, hogy együtt lehettek. Ha kedved tartja, főzhetsz valami finomat is, de ha csak együtt sétáltok, fagyiztok, már az is örömteli pillanatokat okoz mindenkinek.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Vasárnap indulj útnak. Nem kell hosszú távban gondolkodnod, de érezd, hogy utazol. Meglátogathatod a családot, a barátokat, vagy egyszerűen csak elmehetsz egy másik városba. Legyél turista egyetlen napra. Imádni fogod. Az egész heti feszültséget kifújhatod magadból szó szerint is.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nagyon jót tenne neked, ha kirándulnál vasárnap. Sétálhatsz a hegyekben, most az lenne a legjobb, ha minél magasabbra mennél. Például felülhetsz a libegőre, megnézheted a János-hegyi kilátót, vagy persze bármi mást, ami nincs túl messze tőled. Megnyugtatja most a lelkedet a látvány.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csodaszép napot jelez a horoszkóp vasárnapra (Fotó: iStock)

Mérleg

Ha tegnap bármilyen okból elmaradt volna az éves kívánságod, ma még pótolhatod. A vasárnap is ideális a tervekre, az új célok kigondolására. Persze nem kell persze egész nap agyalnod, egyszerűen csak engedd, hogy átfussanak rajtad a gondolatok. Biztosan lesz, ami megragad benned…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A vasárnapod a nyugalom jegyében telik. Legalábbis törekedj a békére, a harmóniára. Bármilyen energikus típus is vagy, a pihenésre, a kikapcsolódásra neked is szükséged van. Megérdemled a lazítást. Akár azt is, hogy hintaágyban, hammockban relaxálsz, vagy olvasol egész nap.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Vasárnap ideális a kiránduláshoz. Rövidebb, hosszabb túrát is kitalálhatsz magadnak. Az idő biztosan csodás lesz, már önmagában ezért is élvezni fogod. Olyan lesz, mintha picit visszatérne a nyár. Hát nem erre vágytál egész héten? Ne is gondolkodj rajta.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nagyon jót tenne neked, ha megmozgatnád a testedet. Talán kicsit ellustultál az utóbbi időben. Ez a mostani vasárnap a legjobb lehetőség a biciklizésre, a kirándulásra, egy jó alapos sétára. Semmilyen kifogás nem elfogadható ma. Csak az, hogy összekapod magadat, és a szabad levegőn töltöd az időt.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nagyszerűen érzed magadat vasárnap. Mintha minden a helyére kerülne. A lelkedben biztosan. Élvezd a napsütést, a jó időt, mert nem biztos, hogy túl sokáig lehet benne részed. Bármivel is töltenéd a vasárnapot, a szabadban tedd. Feltölti a testedet, a lelkedet a friss levegő, a simogató napfény.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nagyon jól tennéd, ha társaságban töltenéd a vasárnapot. Talán eleinte nem sok kedved lesz kimozdulni, de aztán, ha engedsz a párod késztetésének, rájössz, mennyire jól döntöttél. Olyan szép az idő, nem kéne most magadba zárkózni. Arra még bőven lesz lehetőséged a hosszú téli estéken.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top