Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 14. – Hétfőn sem érnek véget a megpróbáltatások

Ez a mostani telihold jóval erőteljesebben és hosszabban érezteti a hatását, mint általában, ezért még hétfőn sem nyugodnak a kedélyek. A horoszkóp szerint ma is bármikor számíthatsz feszültségre, ideges légkörre. A jelszó: relax...

Kos

Szinte biztos, hogy rémesen aludtál, ezért hétfőn egész nap valósággal vonszolod magadat. A fáradtság idegessé, ingerültté tesz téged. Mindenképpen próbálj ma türelmes lenni, már amennyire lehetséges. Aztán mielőbb feküdj le este, hogy kipihenhesd a megpróbáltatásokat. Rád fér.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A telihold hatását még ma is érzed, ezért veszekedésekre, kiborulásra hétfőn is számítanod kell. A munkahelyeden könnyen vitába keveredhetsz, ha a saját fejed után mész. Ma nemcsak türelemre, de nagyon sok megértésre, empátiára és együttműködőkészségre lesz szükséged. Szedd elő ezeket a tarsolyból.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A hirtelen jó idő nem jelenti, hogy ismét nyáriasan kéne öltöznöd. Nagyon becsapós a napsütés, mert ilyenkor fázhatsz meg a legkönnyebben. Most tényleg rétegesen kéne öltöznöd, és mindenképpen melegen tartani a testedet. Nagyon nem jönne jól most egy megfázásos betegség…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Kivételesen nagyon vártad a hétfőt, de csalódnod kell, mert a feszültségnek nincs még vége. Ma sem érzed sokkal jobban magadat, mint tegnap. A tudat, hogy már kifelé haladsz a megpróbáltatásokból, örömmel töltheti el a lelkedet. Gondolj erre egész nap, és minden könnyebb lesz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Legyél körültekintő és figyelmes, mert könnyen munkahelyi rivalizálás kellős közepén találhatod magadat. Kinek jó ez? És egyáltalán minek bizonygatni a képességeidet, ha bőven elég a szorgalmad, a precizitásod, a megbízhatóságod? Ma a feladatokra koncentrálj, és akkor nem lesz baj.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nagyon szeretnél tisztázni egy helyzetet a munkahelyeden. De most nem ez a legjobb alkalom erre, ugyanis a vélemények igencsak ütköznek. Nem tudod ma a saját igazadat érvényesíteni, de valójában nem is kéne. Várj még néhány napot, és valójában mindenre választ kapsz kérdezés nélkül is.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Hétfőn is szükség lesz a türelmedre… (Fotó: iStock)

Mérleg

Hétfőn hajlamos lehetsz a régi problémákkal foglalkozni. De minek újra felhánytorgatni a múltat? Mit érnél el vele, ha felszaggatod a régi sebeket? Persze, rendben, annak is van értelme, amikor előszeded a szekrénybe zárt csontvázakat. Csak ne ma tedd. Nem a mai nap a legalkalmasabb erre.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Hétfőn is hajlamos lehetsz olyasmit mondani, amit nagyon nem kéne. Szóval, próbáld visszafogni magadat, és cipzárt húzni a szádra. Te okos vagy, és tudod, mikor kell hallgatni. Na, a mai nap épp ilyen. Nagyon sokat érsz el vele, ha semmit nem mondasz.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Te vagy az időszak legnagyobb nyertese, hiszen továbbra is kimaradsz a feszültségekből. Annyit tehetsz, hogy vigasztalod, támogatod a többieket, de semmi esetre se akarj kérés nélkül tanácsot adni. Most azzal is nagyon sokat teszel, ha csak csendben meghallgatod őket.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Legyél nagyon éber és megfontolt hétfőn. Könnyen vitába keveredhetsz a főnököddel, márpedig akkor biztosan te húzod a rövidebbet. Akkor sem nyerhetsz, ha neked van igazad, hiszen ő a felettesed. Ma nagyon rosszul fogja viselni, ha vitatkozol vele, és könnyen lehet, a kezedbe nyomja a felmondásodat.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Még hétfőre is érvényes, hogy óvatosan közlekedj. De a munkahelyeden se legyél meggondolatlan, mert ott is könnyen szembekerülhetsz valakivel. Keresd ma tudatosan a kerülőutakat. Fogd fel az egészet kreatív játéknak, így nagyon szórakoztató lesz az egész napod. Persze így picit többet gyalogolsz, de megéri.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hétfőn érdemes pontos költségvetést készítened. Nemcsak erre a hónapra, a legjobb lenne, ha már a karácsonyi ajándékokon is elkezdenél gondolkodni. Írj fel mindent kiadást, még a legapróbbat is, mert így könnyen észreveheted, hol folyik el a pénzed.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top