Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 19. – Éljen a szombat!

A pénteki feszültséget nyugalmas szombat követi. A horoszkóp szerint ugyan ma is az érzelmek kerülnek fókuszba, de a feszültséget a nyugalom és a szeretet váltja fel. Jól hangzik?

Kos

Érdemes a szombatot lazítással töltened. Az egész heti rohanást követően megérdemled a nyugalmat, a pihenést. Ha teheted, ma aludj sokáig. Persze, a barátokkal is csinálhattok most közös programot. Élvezni fogod a társaságot, a beszélgetést, a finom ízeket.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szombaton pihenésre vágysz, meg arra, hogy a párod simogassa egy kicsit a lelkedet. Mi lenne, ha te kezdenéd, és mondjuk, készítenél neki valamilyen finom reggelit? Olyan boldog lesz, hogy magától ajánl fel egy kis masszázst, közös sétát, sütizést, fagyizást délután…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Egyre inkább foglalkoztat a pénz. Ha nem muszáj, ma ne vásárolj semmit, inkább készíts táblázatot, amiben jól átlátod az elkövetkező hetek, hónapok bevételeit, kiadásait. A karácsony vészesen közeleg, és gyűlölni fogod, ha mindent az utolsó pillanatra hagysz…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ma a legjobbat akkor tennéd magaddal, ha délután elnyújtóznál egy kád forró, illatos vizében, és csak olvasnál, pihennél, lazítanál. Az élményt fokozhatod, ha a párodat is megkéred, tartson veled. A többi már csak rajtatok múlik. A víz szombaton egyébként is csodát tesz a bőröddel, a lelkeddel, mindennel.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szombaton szívesen fogadod el a barátok invitálását. Jól is teszed, rád fér már a társasági élet. A könnyed társalgás – a finom ételek és borok mellett – ma kifejezetten lazítja az idegeidet. Olyan boldoggá tesz a mai nap, hogy már este azt fontolgatod, mikor hívhatod meg magadhoz a barátokat.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Ez a hétvége a családé. Bármilyen programot is tervezel, a pároddal, a gyerekekkel együtt töltsd az idődet. Szükségük van rád, és ha jól belegondolsz, neked is rájuk. Gyakrabban kellene közösen tölteni a hétvégéket. Mostanában talán túlzottan is beletemetkeztél a munkádba. Észre kellene venned…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Végre egy igazán szuper hétvége! (iStock)

Mérleg

Szívesen mozdulsz ki otthonról szombaton. Jól is teszed, ma még nagyon szép őszi idő várható. A természet színei még inkább feldobják a hangulatod, nem mellesleg nagyon inspirálónak érzed. Kirándulj erdőben, vagy vízpart mellé is mehetsz, és gyűjtsd a pozitív energiákat a környezetből.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Ez a hétvége nagyszerűen alakul, ha magadra is fókuszálsz. Kesergés, panaszkodás helyett inkább lubickolj egyet. Érdemes ma uszodába, szaunába menni, de ha csupán beülsz a jakuzziba és lazítasz, már önmagában attól is elpárolog minden rossz érzésed. Kényeztesd magadat egy kicsit. Jár neked.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Napok óta készülsz a szombatra, de reggel váratlanul keresztülhúzza valami vagy valaki a számításaidat. Ne veszítsd el az optimizmusodat. Hidd el, nem dől össze a világ, mert a mai nap másként alakul, mint szeretted volna. Sőt, talán éppen ettől lesz végül sokkal jobb és izgalmasabb…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nincs kedved kimozdulni otthonról szombaton, amivel nincs is semmi baj, ha a pároddal is egyeztetsz. Ő ugyanis inkább menne ma. Ha nem akarsz vele tartani, mindenképpen őszintén mondd el neki, és ne problémázz rajta, ha most helyetted a baráti programokat választja.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szombaton szívesen mondasz igent a baráti meghívásokra. Jól is teszed, hogy kimozdulsz otthonról, hiszen jönnek még hidegebb napok, amikor bőven lesz alkalmad bekuckózni magadat. Nagyon jót tesz most a lelkednek, hogy beszélgethetsz, hogy intelligens emberekkel vitathatod meg az elmúlt napok legfontosabb eseményeit.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nagyon vártad már a szombatot. Jól esik továbbaludni, lassan, a magad ritmusában tenni a dolgodat. Ha takarítanod kell, inkább mára időzítsd, a holnapi nap ugyanis az érzésekről szól majd. Vasárnap már semmi kedved nem lesz a házimunkához, ellenben összebújni a pároddal, annál inkább…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top