Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 20. – Érzelmes vasárnap

Ez a vasárnap kétségtelenül az érzelmekről szól. Ha van párod, töltsétek együtt az egész napot. Romantikában, szerelemben nem lesz hiány. Ha pedig még keresnéd a társadat, a horoszkóp szerint ma bármi megtörténhet... Legyél nyitott és figyelmes.

Kos

Vasárnap mindenképpen érdemes lenne időt szakítani a szüleidre. Mikor is látogattad meg őket utoljára? Nos, jogosan vetik a szemedre, ha ma sem jutna rájuk időd. És egyébként is olyan nagy örömet okozol nekik, hogy láthatnak. A személyes találkozás nagyon más, mint a telefon.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Ha igazán jól akarod érezni magadat vasárnap, menj el fürdőbe, uszodába, szaunába, jakuzziba. A vizes programok kisimítják az idegeidet, a nyugalomra pedig nagy szükséged lesz a jövő héten. Engedj meg magadnak egy kis luxust. Alapból is kijárna már neked. Ugye, nem volt nehéz rábeszélni?

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A vasárnap, az vasárnap. A pihenés, a kikapcsolódás ideje. Párodnak szüksége van rád, és nemcsak testben, hanem fejben is. Szóval, ideje lenne most minden gondot félretenni, és csak a közös programokra szentelni az időt. Tegyél ma úgy, mintha semmi probléma nem lenne az életedben. Estére láthatóan kisimulsz.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nagyon érzékeny leszel vasárnap. Sőt, hiperérzékenységgel reagálsz mindenre és mindenkire. Szinte azonnal elsírod magad még azokon a megjegyzéseken is, amiket máskor simán elengedsz a füled mellett. Tudod mit? Ne terheld ma a többieket az érzéseiddel, inkább nézd meg a kedvenc romantikus filmedet, és sírj rajta egy jót. Megkönnyebbülsz tőle.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A vasárnap a családé, ha tetszik, ha nem. Inkább állj hozzájuk pozitívan, mert ők tényleg boldogok, hogy veled tölthetik az időt. Mi lenne, ha a szüleidet, a testvéreket is meghívnád délután az otthonodba? Nagyszerűen fogjátok érezni magatokat, mindenki nagyon szívesen találkozik és beszélget veled.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Lehet, hogy egész nap esik az eső, de téged csöppet se zavarjon az időjárás. Ha csak csepereg, bátran kimozdulhatsz otthonról. Megnézhetnél egy kiállítást, vagy szaunázhatnál is, ha inkább ahhoz lenne kedved. A legfontosabb, hogy eszedbe se jusson ma a házimunka.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ez egy érzelmekkel teli vasárnap a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg

Melegségre vágysz vasárnap. Ma a teázás kifejezetten jót tesz neked, és nemcsak azért, mert felmelegít, hanem méregteleníthetsz is a bőséges folyadékkal. A gyümölcs- és herbateákat kortyolgatva egyre jobban érzed majd magad testileg és lelkileg is. Nem is kell ennél több egy nyugodt és érzelmes vasárnaphoz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A jókedvedet ma az sem rontja el, ha esik az eső. Kapd fel az esőkabátot, a vízálló cipődet, és sétálj egy nagyot. Engedd, hogy az arcodra is hulljanak az esőcseppek. A víz a te közeged, és minden formájában nagyon szereted. Az is tökéletes program, ha készítesz egy kád forró, illatos vizet, és elnyúlsz benne.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Különleges meglepetés ér vasárnap. Régen látott kedves ismerős hívhat fel telefonon, vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak összefuttok az utcán. Adjatok magatoknak időt, és üljetek be egy kávézóra. Ez a találkozás csöppet sem a véletlen műve. Fontos része lesz a jövődnek…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A vasárnap a szerelemé. Töltsétek együtt az egész napot, mehettek étterembe, moziba, vagy sétálhattok a Duna-parton. Kérdezd meg a párodat, mihez lenne ma igazán kedve, és teljesítsd a kívánságát. Hihetetlenül hálás lesz. Ezek apróságok ugyan, mégis elmélyítik a kapcsolatot.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Vasárnap fázós lehetsz. Talán magad sem tudod, miért fázik egész nap a lábad. A meleg zokni és takaró mellett sokat segíthet a forró csoki, de egy tál mennyei húsleves is. Melegítsd fel a testedet, a lelkedet. Ha megkéred a párodat, biztosan segít a főzésben, és persze szívesen hozzád is bújik.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Érzelmes nap a vasárnap. Mégis azt veszed észre, a környezeted inkább magába fojtja az érzéseit, mintsem kimondja, amit érez. Nem mindenkinek olyan könnyű kimutatnia az érzéseket, mint neked. Mivel te jó vagy benne, mutass példát. Szépen lassan megnyílnak, és követni fognak téged.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top