Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 7. – Visszatér a jókedv csütörtökön

A napi horoszkóp nagyon pozitív fényszögeket jelez csütörtökön, és ez jó hír a csillagjegyeknek. Kifejezetten harmonikus és boldog napra számíthatsz. Garantáltan visszatér ma a jókedved.

Kos

Csütörtökön választ kapsz egy kérdésedre. Beigazolódnak a megérzéseid, ami nagyon jó érzésekkel tölt el, hiszen most valóban igazad lesz. Mentsd el magadban ezt az érzést, mert a következő alkalommal pontosan tudni fogod, az ismerős érzés helyes intuíciót jelent.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Valaki körülötted nagyon szeretné, ha elismernéd az erőfeszítéseit. Észre kellene venned, mennyi mindent köszönhetsz neki. A csütörtök tökéletes alkalom a hála kifejezésére. Ráadásul nemcsak neki szerzel csoda szép pillanatokat, de magadnak is, hiszen adni szavakkal is nagyszerű érzés.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kifejezetten hatékony nap a csütörtök a munkádban. Olyan látványos eredményeket érhetsz el, amit a főnököd sem hagy figyelmen kívül. Ma biztosan besöpörheted az elismerését. Érdemes felírni magadnak mindazt, amit mondott neked, később még nagyon jól jöhet, ha éppenséggel te szeretnél tőle kérni valamit.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nagyszerűen érzed magadat csütörtökön. Nem véletlenül, hiszen számodra ez a nap a hét fénypontja lehet. Ma mindenképpen tölts közös időt a pároddal kettesben. Mintha ünnepelnétek valamit, menjetek el vacsorázni a kedvenc éttermetekbe, de legalábbis otthon lepd meg magadat és persze őt is valami aprósággal.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nagyon romantikus hangulatban érzed magadat csütörtökön. Alig várod, hogy este átölelhesd a párodat. Nem biztos, hogy ő is ennyire nyitott lesz az érzésekre, mint te. Ne haragudj meg rá, inkább bújj hozzá, mondj neki valami kedveset és szépet. Tutira nem fog visszautasítani téged…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Csütörtökön úgy érzed, ismét kísért a múlt. Nem igazán szereted felidézni a régi emlékeket, főként, ha azok nem a legkedvesebbek. Ha valami eszedbe jut a múltból, próbálj meg szembe nézni a gondolattal, mert nem véletlenül jutott eszedbe. Valószínűleg nem dolgoztad még fel magadban, csak valamikor jó mélyre süllyesztetted.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Visszatér a jókedv csütörtökön (iStock)

Mérleg

Fontos feladatot bíznak rád csütörtökön, ami belőled inkább némi ellenérzést vált ki, mert amolyan nemszeretem feladatnak tűnik. Ezt most valóban nem kerülheted el, és nem is passzolhatod át másnak, viszont megtalálhatod benne az örömteli lehetőségeket is. Erre próbálj ma inkább törekedni.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nagyszerű a hangulatod csütörtökön. Legszívesebben mindenkit magadhoz ölelnél. Végül is, miért ne tehetnéd meg? Olyan ritkán fejezed ki az érzéseidet, pedig nagyon sok érzelem van benned. A mai nap tökéletes, hogy energiát adj a környezetednek. Próbáld csak ki, és meglátod, mennyire nagyszerű érzés önzetlen adni és adni és adni…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Családi ügyek foglalják le csütörtökön a gondolataidat. Nagyon szeretnél tenni a többiekért valami, de ma valahogy semmi sem az elképzeléseid szerint alakul. Tudod mit? Bőven elég az is, ha néhány szelet süteménnyel leped meg őket. Te magad is megdöbbensz, mennyire boldoggá teszed őket ezzel az apró figyelmességgel.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ha bármilyen fontos megbeszélni valód lenne a héten, azt érdemes csütörtökre időzíteni. Ma nemcsak nagyszerű a fellépésed, de bámulatos módon nyitott fülekre találsz mindenkinél. Örömmel hallgatnak meg a többiek, és örömmel is fogadják a javaslataidat. Szinte csak csettintened kell, és minden úgy történik, mint a mesében.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Kifejezetten jól állnak most a pénzügyeid, de ez mégsem lehet ok, hogy meggondolatlanul költekezz, mert akkor nagyon gyorsan ismét mínuszba kerülhetsz. Ezt pedig nagyon gyűlölnéd. Megfontolt tudsz lenni, ha akarsz. Járd körül pontosan, olvass után mindannak, amit megvennél. És várj néhány napot, hetet, még csak most indulnak az ősz végi kedvezmények.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A csütörtök a hét legpompásabb napja. Használd ki a lehetőségeket, hiszen ma nagyon kedves és segítőkész emberekkel találkozhatsz. Olyan érzésed lehet, hogy mindenki a te kedvedben akar ma járni. Miért is ne történhetne így? Ehhez csak annyi kell, hogy nyitott szívvel fogadd a közeledésüket.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top