Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 9. – Végre egy igazán nyugodt nap

Valójában inkább csak nyugodtnak látszik. A csütörtök amolyan vihar előtti csendet jelez. Péntektől ugyanis óriási fordulatokat jeleznek a bolygók. A napi horoszkóp javaslata szerint érdemes erre előre felkészülnöd...

Kos

Családod láthat el feladatokkal csütörtökön. Ahelyett, hogy felhúznád magad, miért szakad mindig minden a te nyakadba, inkább legyél boldog, hogy számítanak rád. Persze, nem kell mindent bevállalnod, csak annyit ígérj meg, amit teljesíteni is tudsz. Minden másra mondhatsz nemet.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nem lehet okod panaszra, nyugodt, kiegyensúlyozott, érzelmekkel teli nap a csütörtök. Használd ki, mert holnaptól már egészen más szelek fújnak. Legyél óvatos, figyelmes és körültekintő, s akkor baj sem történhet vele. Ma este meg bújjatok össze a szerelmeddel…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Csütörtökön meglepően higgadtan érvelsz, s olyan logikai szófordulatokat használsz, hogy képtelenség ellentmondani neked. Ugye, milyen jó érzés, amikor felkészült és céltudatos vagy? Persze, az érzelmekben, a szerelemben nem kéne a logikát keresni. Azt inkább éld meg teljes valójában.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Tudni rólad, mennyire érzékeny típus vagy. Ezért az sem meglepő, hogy a többiekkel ellentétben te már ma is nagyon érzed, hogy drámai változások közelítenek. Valójában egész héten benned van ez a készülődő feszültség. Ne lepődj meg, ha könnyen kiborulsz és elsírod magad. A könnyek most megtisztítják a lelkedet.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Természetesen kimondhatod, amit gondolsz, de nem mindegy, hogyan fogalmazol. Pontosan úgy kéne, ahogy te is elvárnád, hogy veled beszélgessenek a többiek. Mielőtt bármit is mondasz, gondold végig, neked hogyan esne ugyanez a mondat a többiek részéről? Hidd el, tudatossággal ma sokra viheted.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Magad is meglepődsz, mennyire olajozottan megy ma minden. S bizony megfordul a fejedben, hogy túl szépnek tűnik mindez, hogy igaz is legyen. Minden igaz, szóval nem érdemes a hibák után kutatnod. De abban is igazad van, hogy ez a sok jó a drámai változások előszele.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nyugalmasnak tűnik a mai nap (iStock)

Mérleg

Romantikus hangulatba kerülsz csütörtökön. Könnyen lehet, egész nap ábrándozol, pedig érdemes lenne a munkádra is figyelned. Szerelmes üzeneteket persze küldhetsz a párodnak, de azért érezd, hol a határ, semmiképp se vidd túlzásba. A kevesebb most több… S így is fel tudod ébreszteni a párod kíváncsiságát.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Persze, hogy érzed a levegőben a változásokat. A radarjaid sosem csapnak be. Ennek ellenére inkább a pozitívumokra próbálj ma figyelni. A péntektől érezhető változások még nem a világ végét jelentik. Inkább csak valami tesztfélét, amit úgyis teljesítesz. Mint mindig. Akkor meg minek előre aggódni, nem igaz?

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kettős érzések lehetnek benned csütörtökön. Egyrészt tele vagy energiával, másrészt valami mégis visszahúz. Mindenképpen jó lenne, ha munka után mozognál valamit, még akkor is, ha a belső kis ördög mindenképpen le akar beszélni erről. Legalább sétálj hazáig, ha teheted.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Csütörtökön nem leszel igazán elemedben, legalábbis fizikailag nem. Annak ellenére, hogy alapvetően racionálisan gondolkozol a világról, érdemes lenne ma picit befelé fordulnod, és megvizsgálni a lelkedet. Meditálhatnál, figyelhetnél a belső hangokra, saját magadra. Kereshetsz meditációs hangfelvételeket a neten, ha azzal könnyebb az ellazulás.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Jól tennéd, ha csütörtökön a lehető legkevesebbet neteznél, tévéznél, vagy számítógépes játékokat játszanál. Munka után menj haza, és valódi pihenéssel töltsd az estét. Könyvet olvashatsz, hogy könnyebben elálmosodj. Mindenképpen ki kellene pihenned magadat, különben lebetegedhetsz a hétvégére. Ezt meg egyáltalán nem akarod.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nagyszerű napnak látszik a csütörtök. Amellett, hogy remekül érzed magad, különleges ötleteid támadhatnak. Elsőre talán hajmeresztőnek tűnnek, de hidd el, egyáltalán nem azok. Sőt, hamarosan lehetőséget is kapsz, hogy megvalósítsd valamelyiket. Írd össze a különleges gondolatokat, nehogy később megfeledkezz róluk.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top