Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 10. – Nem lesz könnyű a péntek a telihold miatt

Pénteken a Bak Nap és a Rák Hold áll szemben egymással. Mindkét bolygó a saját jegyében járva a lehető legjobb tulajdonságait hozza ki magából, szembe kerülve mégis sok borsot törnek a csillagjegyek orra alá. A napi horoszkóp javaslata szerint ma nagy szükséged lesz a türelemre...

Kos

Úgy tűnik, pénteken egyszerre foglalkoztat múlt, jelen és jövő. S mindez nem rendet tesz a lelkedben, hanem jócskán összekuszálja az érzelmeidet. Nem halogathatod tovább, kénytelen leszel szembenézni magaddal és a problémákkal is. De legalább kipipálhatod mindet.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A pénteki telihold az utakon, a közlekedésben okozhat neked galibát. Legyél óvatos, a lehető legkörültekintőbb és udvarias mindenkivel, s akkor nem lesz baj. Ne feledd, a türelmetlenség, a kapkodás balesethez vezethet. Inkább indulj el mindenhová hamarabb.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A pénz miatt aggodalmaskodsz pénteken. Hidd el, az aggódás, a szorongás nem oldja meg a problémádat. Ellenben, ha leülsz és alaposan átnézed a várható kifizetéseket és bevételeket, részletes pénzügyi tervet készítesz, rájöhetsz, nem is olyan nagy a probléma, mint gondoltad.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Téged érint a legerőteljesebben a pénteki telihold. Uralkodó planétád a saját jeledben járva még inkább érzékennyé tesz téged. Szinte tapinthatod magad körül a feszültséget. A legfontosabb, hogy ne vegyél ma semmit a személyed ellen irányuló támadásnak. Nincs veled baj, hidd el.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Mindenáron érvényesíteni szeretnéd az akaratodat a környezeteden. Minél inkább erőlteted, annál inkább ellenállnak a többiek. Ettől meg persze benned megy fel a pumpa. A telihold nem segít neked, sőt csak generálja a feszültséget. Próbálj higgadt maradni, különben megroggyan az egészséged.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nagyon szerencsésnek érezheted magadat, mert te alig érzékelsz valamit a pénteki telihold okozta feszültségből. Olyan nyugodt és kimért tudsz maradni, hogy a csodádra járnak a többiek. Te lehetsz, aki lelket tölt a környezetébe, mert a nyugalmad a többiekre is átragad.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vigyázat! Ma telihold van (iStock)

Mérleg

Ne lepődj meg, ha a családod vissza akar tartani a céljaidtól. Talán féltenek, talán nem bíznak benned eléggé, de te csak magadra figyelj pénteken. A telihold konfliktusokat jelez, amennyiben hagyod magad elbizonytalanítani. Az életedet te irányítod, elég, ha megkéred őket, hadd tehesd, amit jónak látsz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A pénteki telihold konfliktusokat, ellentéteket, vitás helyzeteket jelez. Legyél résen, és ne engedj a provokációnak. Nagyon fontos, hogy ne vedd fel a kesztyűt, mert az csak olaj lesz a tűzre. A feszültség gyorsan elmúlik, mindenképpen várd ki türelmesen a végét. Így lesz a legjobb, meglátod.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Te igazán optimista típus vagy, pénteken mégsem ez az oldalad dominál. Olyan lehangolt lehetsz egész nap, hogy szinte rád sem ismerni. Ráadásul mindent borúsan, pesszimistán látsz. Hidd el, a helyzeted, a kilátásaid, a lehetőségeid sokkal jobbal, mint amilyennek gondolod. Csak legyél még picit türelmes magaddal.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Hajlamos lehetsz túl szigorúan bánni a környezetedben élőkkel. Ma ezt a szigort el kell felejtened, s mindenkivel úgy kell bánnod, mint a hímes tojással. Ellenkező esetben nagyon megbánthatod a többieket, és egyáltalán nem lesz könnyű kiengesztelni őket. Ugye nem akarod az egész hétvégét bocsánatkéréssel tölteni?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Erőteljesen érzed a pénteki telihold okozta feszültséget. A stresszt nem lesz egyszerű kezelni, főleg, ha lelkileg kimerültnek érzed magadat. Ez esetben jobban tennéd, ha otthon maradnál, és kivennéd a mai napot. Pihenj és kúráld magad, különben ágynak dönthet a betegség.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hajlamos leszel pénteken a múlton merengeni. Talán azt számolgatod, ki mindenki tűnt el az életedből az elmúlt évben, hónapokban. A körülmények ellenére is jobban tennéd, ha inkább magadra és a jelenre figyelnél. Sokan vannak így is körülötted, akik szeretnek téged. S ez a legfontosabb, nem igaz?

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top