Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 12. – Rendkívül különleges ez a nap

Egészen ritka esemény zajlik az égbolton vasárnap. Négy bolygó áll együtt, ami kicsit rémisztőnek is tűnhet. Pedig a napi horoszkóp szerint különleges lehetőségeket rejt. Igaz, nem egyik napról a másikra, de amit vasárnap eltervezel, következetesen végig is tudod majd vinni.

Kos

Vasárnap érdemes némi időt szánnod rá, hogy átgondolod, mit tanulnál még szívesen, vagy mi az, amiben fejlesztenéd a tudásodat. Ha kedved tartja, keresgélhetsz tanfolyamokat, iskolákat. Persze, ez nem jelenti, hogy vissza kellene ülnöd az iskolapadba, de valami olyasmit keress, ami kívül esik a komfortzónádon…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Vasárnap rendezned kellene a gondolataidat. Ma könnyedén kereshetsz új irányt magadnak. Kedvet érzel a tervezéshez, és azt is érzed, hogy valami igazán jó dolog kezdődik az életedben. Az együtt álló bolygók támogatnak, segítenek téged. De a részleteket ráérsz még holnap is kitalálni.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Alapvetően laza, könnyed típus vagy. Valld be őszintén, hogy nem szeretsz felelősséget vállalni, ha nem muszáj. Mostantól viszont lélekben is fel kell nőnöd, mert ezentúl már nem bújhatsz ki a felelősség alól. Vasárnaptól minden értelemben „nagykorúvá” kell válnod. Mindenképpen tedd meg, ez most a legfontosabb feladatod.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A Bakban járó bolygók sorsszerű találkozást jeleznek. Ha még keresed a társadat, könnyen lehet, épp ma találkozol vele. Szóval, nem kellene ma otthon ülni egész nap, mert kicsi az esélye, hogy becsenget hozzád. Add meg a találkozás esélyét, hiszen bármi megtörténhet…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nagyon úgy tűnik, hogy még több feladat vár rád. Ha korábban leterhelve érezted magadat, most megtudod, mi az, amikor lélegzetvételnyi időd sincs. Vasárnap éppen ezért érdemes minél többet pihenned, mert már a jövő héten is szükség lehet a teherbírásodra, az energiádra.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Kifejezetten boldognak, izgatottnak érzed magad vasárnap. Tudod, hogy fontos és igazán érezhető változások indulnak el az életedben. Vajon mit szeretnél igazán kihozni magadból, miben szeretnél maradandót alkotni? Érdemes ezen elgondolkodni és ebben az új irányban tenni majd lépéseket.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon különleges nap a mai a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg

Nem mondhatni, hogy felhőtlen jó kedved lenne vasárnap. Nyomasztónak érzed a változásokat, amelyek előtt állsz. Az aggódás, a félelem biztosan nem visz előre. Ellenben a remény, a pozitív gondolkodás annál inkább. Bízz benne, hogy a lehető legjobb dolgok történnek veled, s fogadd örömmel a változást.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Gondolkodtál már azon, hogy miben fejlesztenéd a tudásodat? Mit tanulnál még szívesen? Az egész életed tanulási folyamat, szóval nem teheted meg, hogy elégedetten hátradőlsz. Utóbbi persze nem jellemző rád. Nos, valójában már vasárnap is találhatsz magadnak valamilyen szórakoztató új tanulási formát, tanfolyamot, iskolát.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Itt az ideje, hogy végre felelősséget vállalj magadért, a tetteidért, a kimondott szavakért. Ez egyébként az érettség, a felnőtt gondolkodás jele is. Nincs kibúvó a jövőben. Szóval, már ma elkezdhetnéd gyakorolni mindezt. A bolygók támogatnak benne.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nagyszerűen érezhetnéd magad a bőrödben vasárnap, de te mégsem érzel így. Inkább kicsit lehangolt, sőt talán még pesszimista is vagy. Az elmúlt napok vidámságának nyoma sincs. Ha valakit, téged nagyon erősen támogatnak a bolygók, persze minden más hatásukat is erőteljesebben érzed. Például a visszafogottságot is.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Vigyáznod kell magadra vasárnap. A bolygók és a horoszkóp szerint könnyen lerobbanhatsz, ha feszegeted a tested határait, és nem pihensz eleget, nem figyelsz magadra. Súlyosabb betegségek is kialakulhatnak. Hidd el, megelőzni a bajt sokkal könnyebb, mint aztán hetekig kezelni.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Vasárnap meglepő, de annál örömtelibb felismeréseket tehetsz. Olyan barátok keresnek vagy hívnak fel telefonon, akikkel csak ritkán találkozol. Aztán mégis ott folytatjátok a beszélgetést, ahol hónapokkal azelőtt abbamaradt. Annak ellenére, hogy ritkán látjátok egymást, ők az igazi és támogató barátok a környezetedben.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top