Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 31. – Kínos helyzetbe kerülhetsz a hónap utolsó napján

Pénteken búcsúzik a január. Szinte hihetetlen, hogy máris eltelt 2020 első hónapja. Viharos sebességgel közeledik a hétvége, de ma még nem dőlhetsz hátra. A napi horoszkóp szerint kényelmetlen helyzetbe kerülhetsz, ha nem vagy elég megfontolt.

Kos

Próbáld meg pénteken elővenni a hidegvéredet, már ha ez egyáltalán lehetséges. Szóval, ha teheted, minél higgadtabb fejjel dönts, és ne kapkodj el fölöslegesen semmit se. Saját magadat hozod kínos helyzetbe, ha rábólintasz valamire, amiről később kiderül, hogy semmi kedved és lehetőséged hozzá…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Legyél minél visszafogottabb pénteken, mert hajlamos lehetsz olyan vallomást tenni, ami később még visszaüthet. Ne ma akarj őszinte lenni, és nem is ma kellene színt vallanod. Hidd el, csak kínos helyzetbe sodornád vele magad. Ma az a legjobb, ha mélyen hallgatsz, vagy csak semleges válaszokat adsz.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A péntek délután, este ideális, hogy közös programot szervezz a barátokkal, vagy a hozzád legközelebb állókkal. Nagyon jót tenne most a lelkednek, ha önfeledten, gondtalanul szórakoznál. Persze, a pénzedre figyelj, semmi esetre se költs túl sokat. Az, hogy összehívod a barátokat, még nem jelenti, hogy neked kellene mindent fizetned.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Pénteken érdemes némi önvizsgálatot tartanod. Vajon miért harcolsz még mindig magaddal? Mi bánt belülről a leginkább? Kire vagy dühös? Ha őszintén válaszolsz ezekre a kérdésekre, nagyon fontos igazságokra lelhetsz. Például rájöhetsz, hogy senki sem akar neked rosszat…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A pénteki nézeteltérésekből kimaradhatsz, de ez a te döntésed is. Most ne akarj te lenni a békebíró, inkább meg se halld, észre se vedd, ami körülötted zajlik. Ha pedig kérnek, hogy tegyél igazságot, lépj inkább hátra, s mondd azt, hogy szerinted mindenkinek igaza van.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek:

Szűz

Ez a hét megterhelte a szervezetedet. Ennek ellenére jól tennéd, ha pénteken kimozdulnál, s munka után sétálnál egy jó nagyot. A friss levegő ma csodákra képes. Szívd magadba jó mélyen. Aztán, amikor hazaérsz, engedd meg a pihenést magadnak. Felejtsd el a munkát, s csak lazíts, és olvass.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Kínos szituációban találhatod magad pénteken, ha nem vagy kellően figyelmes (fotó: Pixabay)

Mérleg

Ne lepődj meg, de párod pénteken idegesebb lehet, mint máskor. Hiába közeledik a hétvége, ő egyre feszültebb. Nagyon fontos, hogy maradj higgadt, s ne vedd át a negatív rezgéseket. Csak így segíthetsz neki, hogy visszanyerje a nyugalmat, az életkedvét. Rajtad is sok múlik, hogyan alakul ez a hétvége.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Pénteken nagyon könnyen felkaphatod a vizet. Jó lenne, ha próbálnál minél tudatosabb lenni, és kerülnéd a feszültségeket. Bárki is tegyen, mondjon olyasmit, ami neked nem tetszik, revans helyett lélegezz jó mélyeket, és fújd ki magadból a sérelmeket. Magadnak ártasz, ha belemész mindenféle csip-csup vitába.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Pénteken vedd elő a humorodat. Nagy szükséged lesz rá ugyanis, ha nem akarsz kínos helyzetbe kerülni. Humorral bármilyen vitát könnyedén elsimíthatsz. Legyél mindenkivel nagyvonalú és kedves, a mosolyoddal bármit elérhetsz. Ha elneveted magadat, a többiek is azonnal így tesznek.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nem kellene semmilyen hatalmi harcba sodródnod pénteken. Vedd észre, ezek csupán játszmák, az ilyen valójában sehová sem vezet. Óvd magad a kellemetlen helyzetektől, hiszen csak a te döntésed, hogy belemész, vagy tartózkodsz az egésztől. Itt a hétvége, minek bosszantanád magad fölöslegesen…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Pénteken nagyon szeretnél segíteni valakinek. Fogadd el, a problémáit nem oldhatod meg helyette. Támogathatod, biztosíthatod a szeretetedről, de ennél többet most nem igazán tehetsz. Neki valójában az is elég, hogy tudja, bármikor és bármiben számíthat rád. Viszont, ha kéri a segítségedet, legyél elérhető.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Könnyen lehet, összehoz ma az élet valakivel, akit nagyon szimpatikusnak találsz. Belemehetsz a flörtbe, de számolj vele, ez a kapcsolat inkább csak rövid életű lesz most. Ha szerelemre, őszinteségre vágysz, nem ő a te embered, mert egyéjszakás kalandnál többet nem ígérhet neked.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top