Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 11. – Jókedv és elszántság

Kedden még kiváló hangulatot jeleznek a bolygók, főleg a munkahelyeden. Örömmel végzed a munkádat, s valójában szinte minden megy, mint a karikacsapás. A napi horoszkóp szerint ugyanakkor némi titkolózásra is számítanod kell ma...

Kos

Lelkesen és örömmel végzed a napi feladatokat kedden is. Pontosan látod már az alagút végén a fényt, amely felé érzékelhetően közeledsz is. Szóval, csak így tovább, hiszen a munkád jutalmát is hamarosan begyűjtheted. Nem mellesleg nagyon jó tapasztalatot szerezhetsz, mit kell tenned az igazán eredményes és látványos munkához.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Úgy érzed, minden a számításaid szerint történik kedden. Érdemes kihasználni lehetőségeket, mert most nagy lépést tehetsz a siker felé. Nemcsak elszántnak érzed magad, de sokkal kitartóbban és alaposabban is végzel minden rád bízott feladatot. Ez a nap tényleg tökéletes lehet.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Picit zavarhat, hogy mindenki a munkájának él körülötted, s talán annyira belemerülnek a többiek a feladatokba, hogy alig vesznek tudomást rólad. Kedden te is nagyon hatékony lehetsz, és sokkal több munkával végezhetsz, mint amennyit terveztél. Ha jól gazdálkodsz az időddel, pénteken extra szabadnapod lehet.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Lehet a környezetedben valaki, akit nem igazán kedvelsz, mert úgy érzed, sosem őszinte veled. Kedden érdemes lenne beszélgetned az illetővel, és elmondani a gondolataidat. Magad is meglepődsz, hogy akiről eddig azt hitted, sosem mondja ki, amit gondol, mennyire nyitott és őszinte lesz veled.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Sokkal higgadtabban viselkedsz kedden, mint az elmúlt időszakban bármikor. Józanul tekinthetsz magadra és a környezetedre is. Ez pedig remek alkalom, hogy tisztábban láss. Legyél őszinte magaddal, és vedd észre, időnként te is követsz el hibákat. Ez a felismerés órási lépést jelent az önismereted útján.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Jól érzed magad a bőrödben. Szereted, amikor kiegyensúlyozott vagy, a magad rendje és módja szerint haladhatsz a napi feladatokkal. Most mindent be tudsz fejezni határidőre, aminek köszönhetően még boldogabb a lelked. Éld meg az örömteli pillanatokat, mindegy, miből is fakad. Megérdemled és jár neked.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ma jó hangulat vár a munkahelyeden (fotó: Getty)

Mérleg

Kedden nagyon tisztán láthatsz a problémákra, vagy minden téged foglalkoztató kérdésre. Jól ki is tudod magad fejezni, ezért ha bármilyen megbeszélnivalód lenne, érdemes azt mára ütemezned. Valójában minden a terveid, a vágyaid szerint alakul, persze a tervezés, a szervezés nem maradhat el.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Kedden megtapasztalhatod, milyen sokan vannak körülötted, akik örömmel támogatnak, és segítenek téged. Praktikus javaslatokat is kaphatsz, amit mindenképpen érdemes megfogadnod. Most tényleg nem kéretlen tanácsokat osztogatnak neked, hanem önzetlenül segítenek a többiek.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kedden kifejezetten jó a hangulatod. A kedved szerint haladnak a dolgok, az ötleteidet támogatják a többiek. Ha iskolába jársz, a tanulásban is komoly eredményeket mutathatsz fel ma. Persze, azt is észre kell venned, hogy az eredményért most jóval többet tettél, mint amennyit általában máskor szoktál.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Kedden hihetetlen hatékonysággal csinálsz mindent. Valójában alig veszed észre, hogy energiát tennél az adott tevékenységbe, mégis nagyon jól haladsz vele. Ilyen az, amikor könnyed vagy, és élvezettel teszed a dolgod. Szinte olyan, mintha nem is dolgoznál, hanem a hobbiddal foglalkoznál.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Fontos információkat kapsz kedden. Pedig ezek az információk eleinte egyáltalán nem tűnnek fontosnak. S mivel több ilyen is lesz ma, ezért érdemes mindet felírni magadnak, mert valójában csak később derül ki, melyik az igazán lényeges számodra. Most semmilyen apróság fölött se sikkadj el.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hajlamos lehetsz kedden mást mondani, mint amit valójában gondolsz. Hidd el, őszinteséggel mindenkor előrébb jutsz, és sok embernek türelme sem lesz, hogy végighallgassa az eszmefuttatásodat. Inkább törekedj ma mindenben a lényegre. Viszont figyelj rá, hogy kinek és mennyit mesélsz magadról…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top