Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 29. – Szombaton kivirul az ég is

Szombaton nagyszerű napra ébredhetsz. A feszültségnek vége, s csodaszép fényszögek támogatnak a valódi boldogság megélésében és megtapasztalásában. A napi horoszkóp szerint töltsd a szerelmeddel az egész hétvégét.

Kos – napi horoszkóp

Szombaton végre nyugodtnak és békésnek érezheted magad. Az egész hét feszültsége teljesen elpárolgott belőled, és most nem is vágysz másra, mint a teljes nyugalomra. Persze, azért érdemes a párodtól, a családtól is megkérdezned, ők mivel töltenék a mai napot. Ezen billenthet meg ugyanis az egyensúlyod.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Béke van a lelkedben, és igazán boldognak érzed magad, hogy túl vagy ezen a megpróbáltatásokkal teli héten. A mondás szerint minden jó, ha jó a vége, mellyel most tökéletesen egyet is értesz. Ezt az érzést csak fokozhatod, ha a kedvenc éttermetekben ebédeltek, vacsoráztok a pároddal szombaton.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Kicsit lassúnak érzed magad szombaton. Nem is baj, hiszen most megengedheted a semmittevést. Töltsd a napot a pároddal, és csak olyasmit tegyetek, amit ritkán szoktatok. Például lustálkodhattok egész nap, vagy sorozatokat nézhettek a tévében. Hidd el, ma ez kapcsol ki és lazít el a legjobban.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A szombat tökéletes, hogy rendezd az esetleg nézeteltéréseket a családban, vagy persze bárki mással is. Süssél valami igazán finomat, s vidd el neki szép dobozba csomagolva. Olyannyira meghatod a kedves gesztussal, hogy azonnal a nyakadba ugrik, és ő kér először bocsánatot. A te lelkednek is kell már a megbocsátás.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szombaton sokkal jobban érzed magad, mint az elmúlt napokban. Igaz, ma semmi másra nem vágysz jobban, mint a lazításra, a lustálkodásra. Ha párod is veled tart, tökéletes a program, ellenkező esetben érdemes némi engedményt tenned. Ja, és most könnyen felpattanhatnak a pluszkilók, szóval óvatosabban a nassolással…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szombatra helyrebillen a lelkivilágod. Nyugodtnak, békésnek érzed magad. Szinte megszáll a türelem és a megértés. Érdemes lenne a mai napot a természetben töltened. Nemcsak megmozgatod a testedet, de a kora tavaszi természet látványa is feltölti a lelkedet. Szívd magadba minél mélyebben a friss tavaszi levegőt.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon szép napot jelez a horoszkóp szombatra (fotó: Getty)

Nagyon szép napot jelez a horoszkóp szombatra (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Szombaton visszatér a lelki békéd. De a mai napot szívesebben töltenéd most egyedül. Mondd el ezt a párodnak is, így biztosan nem lesz belőle sértődés. Este úgyis alig várod majd, hogy hozzá bújhass. Ekkor elmondhatnod neki, ezért volt szükséged napközben némi magányra is.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Ha szerelemre, párkapcsolatra vágysz, szombaton szembejöhet veled egy olyan ismeretlen, aki pillanatok alatt megdobogtatja a szívedet. Vajon teljesen készen áll az új kapcsolatra? Hiszel benne, hogy lehetséges? Csak akkor add meg neki a számodat, ha ezekre a kérdésekre határozott igen a válaszod.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szombaton ne rohanj sehová, elvégre hétvége van. Ha kedved tartja, kirándulhatsz, sétálhatsz, de ezt most csak a friss levegő kedvéért tedd, és ne teljesítménytúrát szervezz magadnak. Aztán jutalmazd meg magad finom falatokkal is. Most biztosan nagyon erős lesz a gourmand éned…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Érdemes a hozzád leginkább közelállókkal tölteni a szombatot. Nemcsak értelmes és nagyon inspiráló beszélgetésekben lehet részed, de most arra is rájöhetsz, milyen sokat jelentenek neked ezek a kapcsolatok. Főleg az egész hetes kimerítő konfliktusokat követően lehetsz nekik igazán hálás.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha tegnap nem jutott időd a családi programokat átgondolni, délelőtt még kitalálhatsz valami igazán különleges elfoglaltságot. Mindenre nyitottak lesznek a többiek, csak együtt tölthessétek a napot. Este te is úgy érzed, ez egy igazán inspiráló és boldog szombat volt. S ez a legfontosabb, nem igaz?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szombaton érdemes kirándulnod. Lehetőleg a várostól minél messzebb, az érintetlen természetben sétáljatok, bóklásszatok a pároddal, vagy a legjobb barátokkal. A kora tavaszi táj látványa nagyon jót tesz most neked. Sőt, ha kedved tartja, meg is ölelgetheted a fákat. Te nagyon érzékeny típus vagy, figyeld tudatosan az energiákat.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top