Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 14. – Mozgalmas és izgalmas szombat

Az előző napok nehéz fényszögeit követően végre nyugalmasabb és sokkal izgalmasabb napot jeleznek a bolygók. A napi horoszkóp szerint érdemes szabadtéri és mozgalmas programokat választani.

Kos

Szombaton délelőtt még inkább a magányra, a meghitt nyugalomra vágyhatsz, délutántól viszont egyre aktívabbnak és energikusabbnak érezheted magad. Mindenképpen érdemes kimozdulnod, és jól teleszívni a tüdődet a friss tavaszi levegővel. Valójában teljesen mindegy, milyen az idő ma…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Annak ellenére, hogy a nagyobb „viharokat” elkerülted a héten, szombaton jól tennéd, ha töltenéd a lelked. Most kifejezetten pozitívan hat rád a környezetváltozás. Nem kell messze utaznod, de ne is maradj otthon a négy fal között, mert ez esetben elönt a nyugtalanság. Az meg valójában senkinek sem jó…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szombaton a párkapcsolat köti le a gondolataidat. Ha párban élsz, mindenképpen közösen töltsétek a napot. Ha pedig még keresed a társadat, add meg a találkozás esélyét. Valójában bármikor összefuthatsz egy szimpatikus és vonzó idegennel. Ki tudja, talán épp ő lesz az igazi…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Hidd el, semmi szükség, hogy vásárlással töltsd a szombatot. Sőt, az lenne a legjobb, ha magadra figyelnél, hiszen most tényleg az egészséged a legfontosabb. Pihenj, lazíts, amennyit csak lehet. Egyetlen napra zárnak be a boltok, szóval ez semmiképp sem a világvége…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Rázós héten vagy túl, s talán nem is bánod, hogy végre szombat van, és kikapcsolódhatsz. Egyre optimistább lesz a hangulatod, ha pihensz. Sőt, talán már délután úgy érzed, rád fér egy kis friss levegő és mozgás. Élhetsz persze az alkotás örömének is. Most különösen hasznos ötletek pattannak ki sorban a fejedből.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Bármit is terveztél erre a hétvégére, jól tennéd, ha ismét átgondolnád a programokat, a teendőket. A család nagyon vágyik rád, s valójában te is szívesen töltenéd velük az idődet. De ne sütésről, főzésről, takarításról szóljon a szombat! A családi program az, amikor együtt vagytok, s mindannyian ugyanazt csináljátok.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Végre szombat! A horoszkóp szerint is fellélegezhetsz... (fotó: Getty)

Végre szombat! A horoszkóp szerint is fellélegezhetsz… (Fotó: Getty)

Mérleg

Érdemes szombatra közös baráti programokat szervezni. Nagyon jót tenne neked, ha kicsit kibeszélhetnéd magadból a feszültséget. Az is biztos, önmagában már attól is jobb a hangulatod, hogy találkozhatsz a szívedhez igazán közelállókkal. Ha már hetek óta nem láttátok egymást, akkor meg pláne.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Ne tévesszen meg, hogy a vasárnap ünnepnap! Ez egyetlen nap csupán, amikor minden üzlet zárva tart. Ha jól körbenézel otthon, azonnal rájössz, akkor is mindenből van elég az egész hétvégére, ha ma nem vásárolsz semmit. Hidd el, csak fölöslegesen költenél, valójában fölösleges dolgokra.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Alig vártad már a szombatot, igaz? Megérdemled a teljes kikapcsolódást, ami számodra egyet jelent a kirándulással, az utazással. Nem muszáj messze menned, a lényeg, hogy mozdulj ki otthonról. Persze, egyébként sem lennél képes a lakásban tölteni a napot, még akkor sem, ha zuhog az eső…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Feszült és megterhelő volt a hét, ezért rád is fér a pihenés, a lazítás szombaton. Persze, te nem vagy az a láblógató típus, és a lustálkodás helyett biztosan aktív programot választasz. Bármi mellett döntesz is, a lényeg, hogy kövesd a szíved hangját. Tedd végre azt, amit igazán szeretnél. Hét közben erre ritkán jut lehetőséged.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nem tenne jót neked, ha szombaton egész nap otthon, vagy a számítógéped előtt ücsörögnél. A lelked szabadságra vágyik, s ha jól belegondolsz, a testednek is jólesne egy kis aktivitás. Az időjárás függvényében érdemes kültéri programokat keresned. Persze az is tökéletes választás, ha a barátokkal jöttök össze.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nincs okod panaszra szombaton. Ragyogóan érzed magad, s most igazán pozitívan látod magadat és a környezetedet is. Optimista kisugárzásodat mindenki más is észreveszi, s önmagában már attól jobb lesz a kedvük, hogy boldognak, elégedettnek láthatnak téged. El kéne raktározni magadban ezeket az érzéseket.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top