Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 4.: Jó nap ez az érettségihez

Hétfőn kezdődnek az idei meglehetősen rendhagyó érettségi vizsgák. S ha a körülmények most nagyon mások, mint korábban bármikor, a bolygók mindenképpen támogatják a diákokat. A napi horoszkóp szerint ez egy kifejezetten sikeres nap lehet... Szóval, hajrá mindenkinek!

Kos – napi horoszkóp

Kicsit türelmetlen lehetsz hétfőn azokkal, akik mindenért felhúzzák az orrukat és pánikolnak. A határozottságoddal elejét veheted a vitáknak, de azért próbáld úgy megfogalmazni a véleményedet, hogy azt a másik ne érezze bántó kritikának. Nagyon jó, hogy te legalább a sarkadra tudsz állni.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Következetesen dolgozol egész nap. Remekül kommunikálsz, nagyszerű ötleteid vannak, amit mind a munkádban, mind az érettségi vizsgák során remekül hasznosíthatsz. Nincs okod fölöslegesen aggódni. Sőt, legyél te a türelem és a nyugalom szobra hétfőn. Imádni fognak érte a többiek.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Minden okod meglesz a bizakodásra hétfőn. Ha érettségizel, akkor különösen. Talán reggel még picit izgulsz, ami természetes, de ez abban a pillanatban elmúlik, amikor megkapod a feladatokat, s írni kezdesz. Legyél magabiztos, hiszen felkészültél, s higgy magadban, minden választ tudni fogsz!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Ha vizsgázol hétfőn, mindenki neked drukkol a családban. Szóval, engedd el a félelmeket, a bizonytalanságod, s hidd el, menni fog minden, mint a karikacsapás. Ha otthonról dolgozol, kicsit nehezebb a dolgod, mert meglehetősen nagy a nyüzsgés körülötted, s a többiek folyton elvonják a figyelmedet.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Hétfőn nagyszerű a fellépésed. Jól teszed, ha példát mutatsz a többieknek. Bátorságoddal a többiekbe is bátorságot csöpögtethetsz, s ez most mindenkinek nagyon jól jön, akkor is, ha a munkádat végzed, s akkor is, ha érettségizel. Nagyon jól kommunikálsz, nagyszerűen fogalmazol, szóval nincs miért izgulnod…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Frissek a gondolataid hétfőn reggel még akkor is, ha nem aludtál a legjobban. A hosszú hétvégén tökéletesen kipihented magad, s végre elengedtél minden félelmet, aggodalmat. Ha érettségizel, legyél magabiztos és bátor, a bolygók támogatnak a sikerben. Ha pedig a munkádat végzed, a feladatok mellett picit számold át a pénzedet.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A bolygók is az érettségizőket támogatják hétfőn

A bolygók is az érettségizőket támogatják hétfőn (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Minden rendben van ma. Csak erre gondolj hétfőn. S ez a pozitív megerősítés épp úgy érvényes a munkádra, ahogyan arra is, ha vizsgázol. Higgy magadban, mert meg tudod csinálni. Délután érdemes a szabadban sétálni, mert nemcsak a fejedet szellőzteted ki szó szerint is, de rájössz, sokkal könnyebben és egyszerűbben zajlott ma minden, mint sejtetted…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Megtalálod a hangot a többiekkel. Nyugalmat, békét érzel magadban, s persze erre is érdemes törekedned egész nap. Ha bármilyen fontos egyeztetni valód lenne, hétfőre érdemes ezeket időzítened, mert most nagyon könnyedén juthatsz egyezségre mindenkivel.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Frissen ébredsz hétfőn reggel. S ma arra is ráébredhetsz, milyen sokat támogatnak téged. Bárkihez is fordulsz támogatásért, azonnal segítő kezet nyújtanak neked a többiek. Legyen szó a munkádról, vagy az érettségi vizsgáról, nagyon jól és könnyen boldogulsz. Persze ne feledd: jó tett helyébe, jót várj… Vagyis hamarosan te segíthetsz a többieknek.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Hétfőn úgy érzed, a jövőd a tét. Valamilyen szinten igazad is lehet ebben, de azért ne görcsölj rá semmire sem. Inkább hagyd, hadd történjenek csodák veled. Amikor könnyeden, rugalmasan állsz a feladatokhoz, a kihívásokhoz, minden sokkal, de sokkal egyszerűbben megy. Ne állj ellent, csak áramolj…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Energikusnak érzed magad hétfőn testileg és szellemileg is. Minden okod megvan az optimizmusra, mert nagyon jól alakul minden, bármit is tervezel magadnak. Megszáll az ihlet, nagyszerű ötleteid támadnak, kreatív és könnyed vagy. Használd ki a lehetőséget, hozd ki magadból a lehető legtöbbet. S közben ne ragaszkodj semmihez sem…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Mindenképpen érdemes hétfőn a lehető legtöbb időt a szabadban töltened. Jót tesz most a friss levegő, mert a gondolataidat is felfrissítheted. Figyelj befelé is, magadra. Vajon mit súgnak a megérzéseid? Milyen gondolatok járnak a fejedben? Próbáld tudatosan figyelni magadat, nagyon érdekes felfedezéseket tehetsz…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top