Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 19.: Érzelmekkel teli vasárnap

Vasárnap az érzéseké a főszerep. Nagyon szerelmes hangulatba kerülhetsz, de most mindenki sértődékenyebb is lehet. A napi horoszkóp javaslatait ma is érdemes követni.

Kos – napi horoszkóp

A vasárnap ideális a családi programokhoz. Ha teheted, menjetek a pároddal, a gyerekekkel vízpartra. Imádni fogjátok mindannyian a lubickolást. Ha pedig a szüleiddel, esetleg a nagyobb családdal közös ebédet tervezel, nagyon megható és szívmelengető időt tölthettek egymást társaságában.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Vasárnapra tökéletes a társasági program. Jó ötlet, ha mára hívod meg a legjobb barátokat például kerti sütögetésre. Nemcsak az ételek lesznek nagyon finomak, de különleges beszélgetésekre, örömteli együttlétre számíthatsz a többiek társaságában. Minél vidámabb emberekkel töltöd a napot, annál jobban érzed magadat te is.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Kicsit érzékenyebb leszel vasárnap, mint általában. De ez az érzékenység pozitív érzelmekkel is társul, ezért érdemes a pároddal közösen tölteni a napot. Most még inkább szükséged lehet a közelségére. Vidámsága, jó kedve rád is erősen hat. Ha kedvet éreztek a romantikához, nézzetek romantikus filmet…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Érzékenyebb és sértődékenyebb leszel vasárnap. De jóval gondoskodóbb és figyelmesebb is, amit a párod biztosan nagy örömmel fogad. Ha pedig durva, érzéketlen emberrel találkozol például, mert mögötted áll sorban a pénztárnál, meg se halld a megjegyzéseit. Jusson eszedbe, az ilyesmi sosem rólad szól…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szükséged van a pihenésre, a teljes kikapcsolódásra. Vasárnap jó ötlet vízpart mellett múlatni az időt. Nyújtózz el az árnyékban, lazíts, pihenj, olvasgass a friss levegőn. Amikor meleged lesz, mártózz meg a hűs vízben. Ez a fajta kikapcsolódás teljesen feltölti az energiaraktáraidat. Élj vele!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A vasárnapi meghíváshoz nem sok kedvet érzel, pedig jól tennéd, ha élnél vele. Ha otthon maradsz, sosem tudod meg, miről maradtál le. Ha elfogadod a meghívást, nagyon jó kis parti kellős közepébe csöppenhetsz bele. Vegyél fel valami könnyű ruhát, amiben jól érzed magad, és bulizz vasárnap.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vasárnap mindenki sokkal érzelmesebb lehet

Vasárnap mindenki sokkal érzelmesebb lehet (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Vasárnap a jövőd aggaszthat. Azzal semmi probléma sincs, ha fejben picit tervezgeted a jövődet. Például a nyár hátralévő részét is érdemes átgondolnod. Arra viszont figyelj, hogy ne gondold túl az egészet, mert könnyen megfájdulhat a fejed. Annyit nem ér az egész, hogy tönkre tedd a vasárnapot a fejfájással.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Vasárnap előjön az optimista éned. Egyre pozitívabban látod magadat, a lehetőségeidet. S ha vízparti programot választasz mára, az öröm teljes lesz. Főleg, ha a párodat, a gyerekeket is magaddal viszed. Ha még egyedül élnél, hívd el az egyik legjobb barátodat, akivel kibeszélhetitek az élet dolgait.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Úgy tűnik, valamilyen elképzelésed nem válik be. Ne bosszankodj miatta, mert természetes, hogy nem minden célod valósulhat meg. Ha nem jött össze, egyszerűen engedd el, ennél ugyanis sokkal jobb lehetőséget tár fel előtted később az élet. Legyél rugalmas, mint amilyen általában vagy.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A vasárnap a szerelem napja. Ha van párod, töltsétek lehetőség szerint kettesben az időt. Ha még keresed a párodat, járj nyitott szemmel ma. Mindenképpen lépj ki otthonról, menj emberek közé, hiszen sosem tudhatod, mikor futsz össze a számodra rendelt partnerrel. Vasárnap bármi megtörténhet…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Vasárnap szeretnél előre dolgozni, hogy a következő héten előbb végezhess. Érdemes ezt a pároddal is egyeztetned, mert nagy valószínűség szerint ő egészen más programot tervezett mára. Délelőtt megcsinálhatod a saját feladataidat, de a délutánt, az estét mindenképpen szánd a kedvesedre. Hálás lesz érte.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

A vasárnap a te napod. Hihetetlen béke, nyugalom és boldogság járja át a lelkedet. Ha vízpart mellett, uszodában töltöd a napot, minden tökéletesen alakul. Sőt, ha pároddal kettesben áztathatod magad a jakuzziban, már madarat is lehet veled fogatni. Engedd meg magadnak a wellnesst ma.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top