Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. szeptember 1.: Kedden még egészen jók a lehetőségek

Kedden nagyon kedvező fényszögek támogatják a csillagjegyeket, hogy megvalósítsák, elérjék a céljaikat, és higgadtan dönthessenek. A horoszkóp szerint mindenképpen érdemes ezt kihasználni!

Kos – napi horoszkóp

A munkádban kapsz komoly lökést kedden. Nemcsak higgadtan és nagyon józanul gondolkozol, döntesz, de most kifejezetten izgalmas lehetőségeket beszélhetsz meg a munkatársakkal. Az is lehetséges, hogy valami korábban félretett ügy kerül ismét napirendre, ami számodra nem biztos, hogy annyira kedvező.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Kedden nagyon szerencsésnek érezheted magad. Ennél kedvezőbben nem is kezdődhetne az ősz, a szeptember. Ha új vállalkozásban gondolkozol, vagy bármilyen komolyabb horderejű döntést kell hoznod, arra a mai nap ideális lehetőséget kínál. Érdemes élned vele. Most ne habozz és ne halogass, tedd meg az első lépéseket!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Nem leszel a topon kedden. Csak értetlenül nézed, mitől olyan felhőtlenül boldogok a többiek, miközben te úgy érzed, mintha mázsás súlyokat cipelnél. Ne lepődj meg rajta, ha egész nap csak vonszolod magad. Ha teheted, este korán bújj ágyba, és pihenj minél többet. Az is jó, ha olvasol valami izgalmas könyvet munka után.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Még kedden sem érzed magadat jól. Sőt, egyre inkább nyomaszthat belül valami, kicsit türelmetlen és nyugtalan leszel egész nap. Próbálj lazítani, és kapcsold ki a fölöslegesen zakatoló gondolatokat. Ha teheted, délután vagy este készíts magadnak lazító fürdővizet, nyugtató teákat. Jobban leszel tőle.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Kedden fegyelemre, következetességre tanít téged az élet. Jól tennéd, ha nem feszegetnéd a határokat, mert azzal könnyen megütheted a bokádat. Ha akarsz, nagyon tudatos és figyelmes tudsz lenni, ma ezeket a tulajdonságokat érdemes a leginkább előszedni magadból. Hidd el, megéri!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Csodásabban nem is indulhatna a szeptember. Csodaszép fényszögekkel támogatnak téged a bolygók. Bármit tervezel, bármiben szeretnél előrelépni, ma nagyon sokat tehetsz a céljaid megvalósulásáért. Legyél következetes és kitartó, higgy magadban, hiszen ez a kulcsa a sikernek.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A napi horoszkóp szerint kedden jó lehetőségek várnak a csillagjegyekre

A napi horoszkóp szerint kedden jó lehetőségek várnak a csillagjegyekre (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Már kedden is sűrűsödhetnek a feladatok a munkahelyeden. Hiába, mégiscsak vége a nyárnak, és mostantól mindenki újult erővel vág bele a feladatoknak. A szeptember nagyon tevékeny hónapod lesz, amit már ma is megtapasztalhatsz. Szóval, nagy levegő, aztán mindent bele! Muszáj előszedned az energiákat.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Fontos és nagyon hasznos információk birtokába juthatsz kedden, amit az előtted álló időszakban biztosan hasznosíthatsz. Mindenképpen járj nyitott füllel, de csak figyelj és gyűjtsd az információkat. Csak annyit beszélj, amennyit feltétlenül muszáj. Ha kell, írd le mindazt, amit hallasz.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Kedden úgy érezheted, hogy a magánélet és a munka között kellene választanod. Mivel mindkettő fontos számodra, ezért ha akarnál sem tudnál rangsort állítani. És igazság szerint nem is kell. Mindent tegyél a maga rendje szerint. Munkaidőben tedd félre a családot, a szabadidődben pedig eszedbe se jusson a munka.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Kedden okod sem lehet panaszra. Minden a kezedre játszik, minden úgy alakul, ahogy eltervezted. Mivel a következő napok kevésbé látszanak kedvezőnek, érdemes minden fontos ügyet mára időzítened. Könnyedén, hatékonyan haladsz a feladatokkal, és mindent meg is tudsz beszélni a többiekkel.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

A kedvező lehetőségekből te most ugyan kimaradsz, de ez mégse vegye el a kedvedet. Neked is szükséged van nyugalmas napokra, amikor látszólag semmi sem történik veled, körülötted. Azért látszólag, mert valójában a háttérben ilyenkor rendeződnek a szálak a legerőteljesebben. Hamarosan mindent megtudhatsz.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Kedden picit jobb hangulatba kerülsz, viszont az előérzeted nem a legjobb. Nos, mint mindig, most is jól érzed, hogy valami készülődik a levegőben. És most is ugyanaz a javaslat, mint a hasonló helyzetekben: ne gyárts magadnak fölösleges teóriákat, és ne fesd az ördögöt a falra…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top