Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 06. – Kedden sokan rivalizálnak egymással

Kifejezetten szép nap lehet a kedd. Viszont ehhez most különösen fontos, hogy ne akarj senkivel sem rivalizálni. Bőven elég, ha tudod, miben van igazán jó... Napi horoszkóp.
rivalizálás

Kos

Kedden okosan kell kommunikálnod, mert a beszéd- vagy tárgyaló partnered is nagyon intelligens. De te nagyon szereted, amikor ilyen emberekkel találkozol, hiszen erősen inspirálnak téged. Mindenesetre ne akarj versenyezni vele, nem kell neki bebizonyítani a saját képességeidet. Tudni fogja magától is.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagyon jó ötletek jutnak eszedbe ma. Viszont ne akard ezeket azonnal a többiek a tudtára adni. A kedd nem a legalkalmasabb, hogy érvelj és győzködd a környezetedet. Várj ezzel még néhány napot, akkor már sokkal nyitottabbak és befogadóbbak lesznek a többiek. Persze, írj fel minden gondolatot.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon könnyen megsértődsz, mert úgy érzed, a többiek nem nyitottak a javaslatodra. Amilyen könnyen jutottál dűlőre tegnap mindenkivel, most legalább olyan kemény falakba ütközöl. Próbáld megérteni a másikat, hogy szeretné alaposan átnézni, átgondolni a javaslatodat. Ne húzd fel rajta az orrod…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Semmilyen rivalizálásban nem kell részt venned. Az is nagyon tanulságos lesz, ha csupán kívülről figyeled a többiek reakcióit. Ez a kedd lehet számodra a tapasztalatgyűjtés napja. Legyél az a bölcs kívülálló, aki figyel és hallgat. Van, amikor a hallgatás minden szónál többet mond…

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ami tegnap biztosnak tűnt, keddre teljesen kiszámíthatatlanná és bizonytalanná válik. Nem nagyon tehetsz mást, minthogy rugalmasan követed és alkalmazkodsz a változásokhoz. A ragaszkodás ma semmit sem segít, sőt! Minél jobban kapaszkodsz valamibe, az annál távolabbra kerül tőled.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Munkahelyeden már reggel tapasztalhatod a rivalizálást. Te megfontolt és okos ember vagy, szóval tegyél pontosan így: maradj ki az egészből! Teljesen fölösleges bizonygatni a képességeidet, bőven elég, ha teszed a dolgodat továbbra is szorgalmasan, a lehető legjobbra törekedve. Ez téged igazol úgy is.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kedden jól tennéd, ha minél több időt töltenél a szabadban. Ha lehetséges, munkaidő közben a levegőn frissítsd fel magad. Legalább néhány percre szellőztesd ki a fejed. Az is jó, ha nyitott ablak mellett dolgozol. Könnyebb lesz gondolkoznod, és a feszültséget is ki tudod fújni magadból.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Ne lepődj meg azon, ha már kedden egyre feszültebbnek érzed magad. A legjobb és a legtöbb, amit tehetsz, hogy nem hagyod eluralkodni magadon ezt az érzetet. Próbáld az elmédet ellazítani, és persze lehetőség szerint ne húzd fel magad semmilyen helyzetben sem. Nem ér az annyit, hogy idegeskedj.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Bármilyen vitás helyzetben találod magad, mindenképpen maradj pártatlan. Ne fogalmazd meg a véleményedet, mert azzal inkább csak olajat öntenél a tűzre. A diplomatikusság kedden különösen sokat ér. S bár szókimondó típus vagy, most tényleg kifizetődőbb lehet csendben maradni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Te pontosan tudod, miben vagy jó, milyen erősségekkel rendelkezel. S ezt senkinek sem kell bizonygatnod. A munkád, a teljesítményed beszél helyetted. Ha bárki megkérdőjelezi a szakértelmedet, egyszerűen csak engedd el a megjegyzést a füled mellett. S tudd, hogy te igenis jó vagy!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Kedden nézd meg alaposan, kikkel vagy körülvéve, milyen emberekkel dolgozol együtt, kikkel barátkozol. Pici távolságtartással nagy felismeréseket tehetsz. Könnyen lehet, rájössz, néhány emberrel kapcsolatosan nagyot tévedtél. Pedig az emberismereted alapból tényleg jó…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Könnyen lehet, édesanyád is ellát feladatokkal, pedig kedden a munkádban is muszáj teljesítened. Valószínűsíthető, hogy megsértődik, ha elutasítod a kérését, viszont két „fronton” most nem tudsz egyszerre megfelelni. Időt kell valahogy nyerned. Rendezd sorba a feladatokat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top