Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 09. – Értelem és érzelem

Pénteken a logika, az észérvek éppoly fontos hangsúlyt kapnak, mint az érzelmek. De ez jelezhet sajnos feszültséget és vitát is a pozitív lehetőségek mellett. Napi horoszkóp.

Kos

Pénteken nagyon sok energia buzog benned, de most nagyon nem mindegy, hogyan használod ezt. Ez lehet romboló, de építő, konstruktív jellegű is. Mindenképpen az utóbbira kellene törekedned. Sajnos nem lesz most könnyű megőrizni a hidegvéredet…

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp

Az észérveket választod vagy az érzelmeidre hallgatsz? (Fotó: Pixabay)

Bika

Pénteken bármerre jársz, közlekedsz, legyél figyelmes és óvatos. Sokan türelmetlenek, kapkodnak és figyelmetlenebbek is mint máskor. Kellő tudatossággal és önuralommal viszont minden bajtól megóvhatod magad. Inkább indulj mindenhová előbb, mintsem rohannod kelljen.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Pénteken szinte biztosan lesznek körülötted viták, félreértések. De nem kell benne részt venned, és tényleg ne is akarj tanácsot adni senkinek. Lehet, hogy tökéletesen látod a megoldást, de erre az érintetteknek maguknak kell rájönniük. A legjobb, ha a pozitív emberek társaságát keresed.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Pénteken inkább a nőkkel találod meg a közös hangot. A legjobb barátnővel, a testvéreddel, vagy a pároddal érdemes minél többet beszélgetned. Őszintén elmondhatod az érzéseidet, a félelmeket. Nagyon hasznos és praktikus javaslatokat, ötleteket adnak neked, hogy visszanyerhesd az önbizalmadat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Pénteken bármilyen helyzet elé állít az élet, próbáld a jót meglátni benne. Legyél minél rugalmasabb, alkalmazkodóbb, s akkor valójában semmi okod sem lehet panaszra. Ha meg tudod őrizni az optimizmusodat, a hitedet, hogy minden egyre jobban alakul, meglátod, valóban így is lesz…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szerencsés helyzetben érezheted magad, mert kimaradsz a feszültségekből. Ugyanakkor az egyik szerettednek, barátodnak nagy szüksége lesz a tanácsodra, javaslatodra. Bármennyire sok a feladatod, mindenképpen szakíts rá időt, és beszélgess vele. Ma nagyon empatikus és racionális leszel egyszerre.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénteken ezer dolgod lesz a munkahelyeden, miközben a család is sok mindennel nyaggathat téged. Nem lesz egyszerű összeegyeztetni a munkát és a magánéletet úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Fölösleges áldozatokat mégsem kéne hoznod, mert az meg téged fáraszthat le.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Pénteken végre visszatér a jó hangulatod. Szívesen beszélgetsz, amihez megfelelő partnereket is találsz. Elmondhatsz mindent nekik, ami a szívedet nyomja. Nagyon felszabadító lesz lelkileg ez a találkozás. Ja, és persze, te is hallgasd őket figyelmesen, okos javaslatokat mondanak neked.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon fontos, hogy kimaradj minden feszült helyzetből, vitából pénteken. Még ha jó szándékkal avatkoznál is be, teljesen kimerít lelkileg és fizikailag a konfliktus. Épp ezért is tennéd a lehető legokosabban, ha becsuknád a füled és a szád. Csak arra gondolj, hogy magadat óvod ezzel.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Pénteken kritikus helyzetben találhatod magad, ha nem vagy kellően higgadt és türelmes. S ez most a munkádra legalább annyira igaz, mint a párkapcsolatodra. Ha kiborulsz, azzal a munkahelyedet kockáztatod. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és semmiképp se hozz megváltoztathatatlan döntéseket…

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Pénteken az egészségedre figyelj a legjobban. Könnyen megfázhatsz, s most egyáltalán nem jönne jól, ha ágynak döntene a betegség. Igyál minél több meleg teát, de az esti forró kádfürdő is segít felmelegíteni a testedet. Vigyázz magadra, most tényleg ez a legfontosabb.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Pénteken csodás lehetőségeket jeleznek számodra a bolygók. Mondhatni, te vagy a mai nap szerencsés nyertese. Valahogy minden összejön, amivel korábban nem boldogultál. Munka után, este mindenképpen érdemes a pároddal tölteni az időt. A közös fürdőzés például lélekemelő időtöltés…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top