nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 14. – A lehetőségek kapuja nyitva áll

Nagyon sok dolgod lesz. Szervezel, aktivizálod nemcsak magad, de a környezetedben élőket is.

Kos

A csütörtöki napon kell, hogy érezd, fontos vagy. Ne engedd ki a lehetőséget a kezeid közül. Kitartással, remek ötletekkel a célegyenesbe kerülsz. Tartsd nyitva a szemed és az új kapcsolatok sorából szűrd ki azokat, amelyek a továbbjutásodat szolgálják.

Napi horoszkóp 2021. 1. 14.

Nyitva a lehetőségek kapuja (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ha párkapcsolatodra az unalom volt a jellemző, akkor ez mától megváltozhat és akár villámcsapásként érhet a szerelem. Minden esély megvan egy titkos viszonyra, amire inkább nemet kellene mondanod. Hallgass a hatodik érzékedre, hiszen pontosan azt súgja, amilyen ez a személy: később sokat szenvedhetsz miatta.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Számottevő energiával rendelkezel, és fegyelmezetten törekedsz minél több feladat elvégzésére. Ám így is adódhatnak konfliktusok, különösen akkor, ha nem kapod meg azt a bizalmat, amelyet szíved szerint megérdemelnél. Amennyiben úgy gondolod, hogy tisztázó beszélgetésekre lenne szükség, akkor ezt bátran kezdeményezd, így pont kerülhet egy vitás ügy végére.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Rád nem jellemző, hogy színpadias trükkökhöz folyamodsz. Most mégis, éppen a családi béke megteremtése érdekében kicsit kiszínezed a dolgokat. A Vénusz, Szaturnusz hosszasan kapcsolódik egymáshoz. Megfontoltsággal megoldható a helyzet.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne csak tervezz, hanem a megvalósítás is sikerüljön. A társaságban betöltött szereped változhat. Az égitestek most nem a kedves, beszédes énedet támogatják, hanem a vezetésre kész oldalad kerül előtérbe.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A szerelem édes angyalkája a válladra száll. Ennek hatására átélheted a szeretni és szeretve lenni csodálatos élményét. Ha kedvesedet még nem ismeri a családod, akkor itt az ideje, hogy bemutasd őket egymásnak. Érdekes módon ma az összes kapcsolatod javuló tendenciát mutat. Lehet szó barátságról, kollegiális viszonyról, vagy éppen a szomszédságról.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nyerő helyzetben lehetsz csütörtökön, és akár te diktálhatod a feltételeket is. Több olyan feladatot végezhetsz el ma, amelyekről úgy tartod: mindegyik robotmunka. A munka mellett azonban a szabadban töltött idő megnyugtató és felfrissítő hatással lehet rád.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Sokat tettél azért, hogy most learasd a munkád gyümölcsét. Nem megy egyszerűen, de hidd el, olyan kevés kell már ahhoz, hogy megvalósuljon az álmod, és végre valóban azon a helyen legyél, ami megillet. A hivatásoddal kapcsolatban is előfordulhat, hogy jó hírt vagy új lehetőséget kapsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A pénznek egyébként is óriási jelentőséget tulajdonítasz, ám csütörtökön rengeteg energiát fektetsz abba, hogy anyagi biztonságot teremts magadnak, és a jólét kecsegtető ígéretét szem előtt tartva képes vagy keményen, hangyaszorgalommal dolgozni. Sokkal jobban vonzódsz az anyagi javakhoz, és a különböző vagyontárgyak nagy hatást gyakorolhatnak rád.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A hangulatod kiváló, az energiaszinted magas. Felcsillan a lehetőség, hogy egy új területen képezd magad. Csak jót hozhat, ha újra tanulmányokba kezdesz, egyelőre egy tanfolyam képében. De ha sikerül rákapnod az újdonság ízére, biztosan jól fogsz teljesíteni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Azokkal a személyekkel, akikkel közeli kapcsolatot ápolsz, ma egy húron pendülhettek. Tökéletes lesz az egyetértés még olyanokkal is, akikkel felületes volt eddig a viszonyod. Mindez annak ellenére történhet, hogy korábban talán még beszélő viszonyban sem voltatok.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az otthon és a hivatás harmonikus kapcsolata kerül a középpontba. Szívesen foglalkozol a családdal és a lakással. Színes, változatos ötleteidnek kedvez a téli hónap varázsa. Emberi kapcsolataid szenzációsak.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top