nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 04. 02. – Használd ki a Nagypénteket

Add át magad a húsvéti előkészületeknek a napi horoszkóp tanácsa szerint. A pénteket pihenésnek szenteld és ne hagyd, hogy ebben bárki is megzavarjon.

Kos

Nem várt kiadás tizedelheti meg a költségvetésed, ami nem érint túl jól. Ennek ellenére gyorsan rájössz, hogyan jöhetsz ki mégis úgy a dologból, hogy költségvetésed stabilizálódjon és maradjon pluszpénz a zsebedben. Pároddal egy rövid kirándulás kapcsán kezdtek el tervezgetni, amely mindkettőtöket izgalommal tölt el. Ha nincs kapcsolatod, egy jóképű idegenen akad meg a szemed, aki kíváncsivá tesz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Valakitől szívességet kérsz, ám nem egészen az elképzeléseid szerint teljesíti azt a napi horoszkóp szerint. Nézd a jóindulatát, és kis töprengéssel arra is hamar rájössz, hogyan oldd meg más úton a dolgot. Szerelmeddel nagyszerű együttműködésben hidaltok át egy felmerülő nehézséget, ami újfent bizonyítja, milyen remek csapat vagytok. Ha egyedülálló vagy, most úgy érezheted, hogy ez csak előny a számodra.

Napi horoszkóp

Nagypéntek (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Pénzügyeid szerencsésen alakulnak, hála egy közeli barát tanácsának. Méltán és okkal leszel hálás az illetőnek. Párod egy reakciója nagyon meglephet, és alapjaiban változtatja meg – jó irányban – a róla alkotott képed. Ha nincs még kapcsolatod, egy olyan férfi kezdeményez nálad, aki nem az eseted, mégis megfog: ez a személy csupa rejtély, ami számodra érdekesnek tűnik.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Jó hírekkel kecsegtet a Nagypéntek. Bármiről is legyen szó, új lendületet ad, mellyel felfrissülhetsz. Pároddal több közös program megszervezése lesz esedékes, de legyen időd a barátaidra is. Használd ki a hosszú hétvégét. Szingli vagy? Egy titkos hódolóra teszel szert, aki már a kezdeményezést tervezi. Az is lehet, hogy kellemesen fogsz csalódni és komoly kapcsolat lesz belőle.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Bár munkaszüneti nap van, mégis olyan plusz elfoglaltságod akad, amit nem lesz egyszerű összeegyeztetni teendőiddel. Megrövidülő szabadidőd miatt stresszesebb lehetsz, ezt mozgással, relaxációval ajánlott levezetni. Illetve ne feledd, hogy hosszú hétvégéd lesz, így marad időd mindenre. Pároddal ugyan kevesebbet lehettek kettesben, de az együtt töltött órák minőségiek lesznek. Szingliként valaki titkon kiszemel magának. Nem kell sokat várnod, míg az illető ezt a tudtodra adja.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Alig vártad ezt a napot, hogy romantikázhass a kedveseddel. Szinte izzik a levegő köztetek, és jövőbeli terveitek kerülhetnek szóba. A közös elképzeléseitek még szorosabb kapcsolatra utalnak, mint azt hittétek. Ha nincs párod, olyasvalaki lép színre, akiben a nagy őt remélheted: a mindent elsöprő szerelem már a küszöbön áll. Talán épp ma találkozol vele.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Valami nem jön össze, de hamar túlteszed magad a dolgon. Átgondolva a történteket, inkább egyfajta megerősítésként fogsz tekinteni a helyzetre. Szerelmeddel romantikus estét tölthetsz el, emellett többet bókolhat neked, mint eddig bármikor. Ez neked is több bátorságot ad kifejezni az iránta érzett őszinte érzelmeidet. Szingliként az online ismerkedés ígérhet randit.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Régi ismerősöddel futsz össze, akitől váratlan, téged is érintő információt hallasz. Szerelmi életedben minden pozitívan alakul. Bár kedveseddel lesz egy nézeteltérésed, ez felszínre hoz egy olyan sérelmet, amit már át kellett volna beszélnetek, így végül a konfliktus hasznotokra lehet. Egyedülálló vagy? A láthatáron egy helyes pasi bukkanhat fel, akit régről már ismertél, de még nem töltöttetek el időt kettesben.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nyugodt és kellemes lehet a péntek délutánod, minden annak rendje és módja szerint haladhat, a maga medrében. Ez az állapot egy kis lelki feltöltődést is ad, és kreativitásod kibontakoztatására inspirál. Kedveseddel egy pénzügyi kérdésben kell közös nevezőre jutnotok, ami gördülékenyen mehet, ha hajlandóak vagytok a csapatmunkára. Egyedülállóként valaki régóta rejtegetett vonzalmáról vallhat neked.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Karrieredben változás jöhet, ugyanis jól kihasználod a hosszú hétvégét és az interneten találsz egy csalogató álláslehetőséget. Felmerül benned a váltás gondolata, de mindenképp légy körültekintő a végső döntés meghozatalakor. Szerelmeddel egy apró vitába cseppenhetsz, ami rávilágít arra, hogy mennyire ragaszkodtok egymáshoz. Nincs párod? Exed vagy régi jelölted kezdhet ismét foglalkoztatni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nagyobb a kitartásod és az akaraterőd, mint valaha. Érdemes kihasználnod ezeket a jó energiákat, és belefognod a tanulásba, munkába. Most elég lendületed lehet hozzájuk és rád jellemzően ki is használod a helyzetet. Ha párkapcsolatban élsz, párod a tanácsodat kérheti egy magánéleti kérdésben. Nincs kapcsolatod? Egy közeli barátod rokona most felkeltheti az érdeklődésedet.

Heti holdhoroszkóp

Beköszönt a tavasz (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Most szabad levegőre vágyhatsz, és talán nehezebben telnek a munkával töltött órák, főleg, hogy tudod, mások többnyire nem dolgoznak ma. Próbáld valahogy átvészelni, esetleg találj ki magadnak valamilyen jutalmat a nap végére, például egy kellemes séta vagy egy rövid edzés jó motiváció lehet számodra. Szerelmi életed meglepetést tartogat: egy rég remélt dolog valósulhat meg, amiről korábban azt hitted, hogy sose válna valóra.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top