nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 02. – Kisebb-nagyobb hullámvölgyek jönnek

Talán ma pár akadályba ütközöl a napi horoszkóp szerint, de ha koncentrálsz, nem történhet semmi gond.

Kos

Az egyik ismerősöddel lehetnek kisebb viták a napi horoszkóp szerint, azonban a jó kapcsolat fenntartásának érdekében hamar túljuttok a feszültségen, és végül siker koronázza az együttműködéseteket. Szerelmed meglephet egy olyan dologgal, amire már régóta vágytál. Ha nincs kapcsolatod, akkor az egyik barátnőd lehet az új szárnysegéded: ezt mindenképp használd ki! Sikert hozhat a dolog.

Napi horoszkóp

Anyának (Fotó: Pixabay)

Bika

Vasárnap egyre többször gondolkodhatsz el azon, hogy elutazz valahová: ha így teszel, akkor most érdekes felfedezéseket tehetsz. Érdemes ezt kihasználni. A pároddal kicsit hullámzóbb lehet a viszonyotok, azonban hála szerelmeteknek, gyorsan megbékéltek egymással. Ha még szingli vagy, furcsa módon a szüleiden keresztül ismerhetsz meg valakit, akinek köszönhetően rád talál a nagy szerelem.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Anyagi helyzeted most fellendülhet egy új lehetőség miatt, így majd’ kicsattanhatsz az örömtől, ami a kisugárzásodon is meglátszik. Kedveseddel több lehetőséged lehet együtt lenni, ez pedig pozitívan hat a kapcsolatotokra. Egyedülállóként viszont most lenne érdemes ismerkedned: egy ismerősöd lehet, hogy szívesen szervezne neked egy vakrandit, ha te is nyitott vagy erre.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ezen a napon annyira ellazulhatsz, hogy akár egy kisebb vita sem hozhat ki a sodrodból. Az idegeskedés helyett igyekszel mindenben a jót látni és pozitív energiákkal feltöltődni. Szerelmed egy különös meglepetéssel rukkolhat elő, aminek nagyon fogsz örülni. Ha szingli vagy, akkor egy titkos hódoló bukkanhat fel az életedben, olyan ember, akire nem is gondolnál.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hosszú idő után végre több időt szánhatsz magadra. Használd ki: vásárolj egy kicsit, akár még a barátnőidet is elhívhatod magaddal. A pároddal lehetnek apróbb összetűzések, azonban ezek a kisebb viták hamar tovaszállnak, és édes lesz a békülés. Szingliként most egy régi szerelmed bukkanhat fel, gondold át, érdemes-e ismét fellobbantani a lángot.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Lassan, de biztosan beérik a kemény munka gyümölcse. A stresszt felváltja a magabiztosság, így vasárnap a hétfői munkára már nyugodt szemmel tekinthetsz. Kedveseddel most kicsit kevesebb időt tölthettek együtt, de ez az időszak csak még jobban megerősít benneteket. Ha egyedülálló vagy, érdemes nyitott szemmel járnod, hiszen egy közeli ismerősöd régóta próbálja csapni a szelet, de valamiért nem bízol a megérzésedben.

Napi horoszkóp

Együtt (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Energikusnak és sikeresnek érezheted magad, ha sportról van szó. Emellett egy rég látott ismerőssel találkozhatsz, aki egy különleges lehetőséggel kecsegtet. A pároddal komolyabb elhatározásra juthattok, ez a döntés szólhat az anyagiakról vagy egy magasabb szintű elköteleződésről is. Ha keresed a párod, akkor az egyik társkereső oldalon megtalálhat a szerelem.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Családi problémáid végre megoldódni látszanak, így sokkal lelkesebbnek és pozitívabbnak érezheted magad. Emellett végre elmúlhat egy olyan egészségügyi probléma, amivel már régóta küzdesz. Szerelmeddel most válhat igazán tüzessé a kapcsolatotok. Ha párt keresel, akkor egy váratlan hódoló kezdheti el csapni a szelet az egyik közösségi oldalon, ne riaszd el, hiába hoz zavarba, próbálj kedves és nyitott lenni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Vasárnap érhet egy váratlan telefonhívás, ami pozitív híreket ígér. Továbbá ma lehetőséged adódik csakis magaddal törődni, így szabadidődet ennek megfelelően töltheted. Párod komolyabb elhatározáshoz juthat, ezért most érdemes lesz támogatnod őt, meg fogja hálálni. Szingliként egy barátként ismert ember vallhat szerelmet neked. Ne ijedj meg ettől a fordulattól, még az is lehet, hogy ideális partnerre lehetsz személyében.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha mostanában kevés időt töltöttél együtt a családoddal, végre bepótolhatod ezt. Érdemes lenne valamilyen különleges programot szerveznetek együtt, menjetek el túrázni, esetleg turistáskodni egy másik hazai városba, de a korlátozásoknak megfelelően tanácsos ezt intézni. Kapcsolatod most egy újabb, rég vágyott szintre léphet. Ha egyedülálló vagy, akkor egy közeli ismerősöd figyelhet fel rád.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Egy ismerősöd mondhat neked egy olyan információt, melynek tudatában megváltoztathatod a sorsodat. Azonban csak okosan, előtte érdeklődj utána minden részletnek. Szerelmeddel több vitátok is lehet ma, viszont a párkapcsolati kommunikációtok ettől csak fejlődik és megerősödtök. Ha egyedülálló vagy, akkor most egy ideig nem találsz senkit, aki az exed nyomába érne.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy régóta dédelgetett álmodat most megvalósíthatod. Ennek köszönhetően pedig egész nap majd’ kicsattanhatsz a boldogságtól. Szerelmeddel több időtök juthat egymásra, így érdemes valami különleges programot kitalálnotok. Ha egyedülálló vagy, akkor az egyik barátnőd hívhatja fel a figyelmedet valamelyik ismerősére. Kérd meg, hogy mutasson be neki!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top