nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 19. – Fontos döntést kell hoznod!

Ma olyan feladatok hárulnak rád a napi horoszkóp szerint, amik nagy felelősséggel járnak. Stresszhelyzetben koncentrálj, amennyire csak tudsz!

Kos

Kicsit szétszórtabb lehetsz a nap folyamán, aminek egyértelműen a szerelem az oka a napi horoszkóp szerint. Pároddal galambokként turbékoltok, és valószínűleg nem is foglalkoznátok semmi mással, csak azzal, hogy minél több időt töltsetek egymással. Ha a szinglik táborába tartozol, egy online társkeresőn elegyedsz szóba valakivel, akivel szinte isszátok egymás szavait. Ha randira hív, bátran mondj igent!

Napi horoszkóp

Úton járva (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Régi ismerősöd kereshet meg egy kedves üzenetben vagy telefonon, ami hatalmas örömet okozhat számodra. Pároddal egy, a közeljövőben esedékes döntés kapcsán beszélgethettek sokat. Érdemes figyelmesen meghallgatnotok egymás érveit. Az este romantikát ígér. Szingliként ma megpillantasz egy helyes lányt/pasit: bár semmit nem tudsz róla, első látásra vonzhat valamiért.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Fontos döntéshez érkezel, de ha túl sokáig latolgatsz, akkor két szék közt a pad alá eshetsz. Érdemes végiggondolnod az előnyöket és a hátrányokat ezzel kapcsolatban, és akár meg is vitatnod valakivel. A legfőbb, hogy hallgass a megérzéseidre. Szerelmeddel közösen oldotok meg egy felmerülő nehézséget, ami bizonyítja, milyen remek csapat vagytok. Szingli vagy? Online érkezhet az új szerelem!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A természetbe vágyhatsz, és valószínűleg tűkön ülve várod, hogy megérkezzen az igazi nyár. Ha megteheted, légy többet a levegőn: egy kellemes parki séta bármikor felüdíthet. Szíved választottja olyan ötlettel rukkolhat elő egy számotokra fontos üggyel kapcsolatban, amitől talán még jobban beleszeretsz. Még egyedülálló vagy? Valaki egész nap csak azon töri a fejét, hogyan is kezdeményezzen nálad.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Pénzügyeid foglalkoztatnak. Bár még csak hó közepe van, kicsit túlköltekezhettél, vagy nagyobb kiadással szembesültél, mint előzőleg vártad. Ne aggódd túl, inkább készíts egy jó költségvetést a hónap hátralévő időszakára. Párod és közted kis féltékenység kerekedhet, de estére elsimulnak a dolgok. Szingli vagy? Két pasi is felkelti az érdeklődésed. Ideje ismerkedni!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Jó hírrel kezdődik a szerda, ami rendkívül feldob és motivál téged. Ezt mások is észreveszik. Mivel szinte kicsattansz a lelkesedéstől, főnököd egy izgalmas feladattal bízhat meg. Kedveseddel kis vitád adódhat, de mire elérkezik a délután, elillannak a viharfelhők. Szingliként kicsit felerősödik benned egy pár hiánya, de már nem kell sokáig türelmesnek lenned.

Napi horoszkóp

Kell egy kis támogatás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Váratlan kiadás tizedelheti meg a költségvetésed. Ugyan elsőre borúsabbnak látod a helyzetet, szerencsére ügyesen feltalálod magad, és boldogulni fogsz. Kedveseddel kellemes program vár, amire talán még évek múlva is emlékezni fogtok. Ha nincs párod, egy olyan férfin akad meg a szemed, aki valójában nem az eseted. Személyisége azonban mégis magával ragadhat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A mai nap folyamán olyan feladattal bízhatnak meg a munkában, ami kicsit több kitartást igényel, és sajnos bosszúságokkal is járhat. Szerencsére a magánélet kárpótol. Kedvesed vállán kipihenheted magad, így a szerda egy emlékezetes, romantikus délutánt hozhat. Ha még nem leltél párra, akkor egy barátnőd ajánlhat figyelmedbe valakit, aki felkeltheti az érdeklődésedet.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Felmerül benned a munkahelyváltás gondolata, de alaposan csak később lesz alkalmad megfontolni. Most ugyanis a szerelem veszi át az irányítást feletted: kedveseddel soha nem tapasztalt közelségbe kerülhettek, hála egy mély beszélgetésnek. A nap vége felé a játékosság és a humor jellemzi az együtt töltött időtöket. Még szingli vagy? Régi hódolód tűnik fel ismét, aki neked sem közömbös.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A munkában szerencsére a szokásosnál csekélyebb lehet a terhelés, így több szabadidőd marad a mai napra. Hála ennek, nemcsak magadra, de szeretteidre is több időt szánhatsz. Kedveseddel szinte egész nap csak chateltek. Ha együtt vagytok, környezetetek irigykedve nézi a köztetek lévő összhangot. Ha még várod a párod, exed kerülhet képbe, és meglepő hatást gyakorol rád.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valaki szívességet kérhet tőled, ám ennek a teljesítése már-már túl nagy áldozattal járna. Jobb, ha átgondolod a dolgot, és inkább egy jó tanáccsal segítesz. Szerelmeddel egy, a későbbiekben esedékes utazás ötlete merül fel. Már a tervezgetés is izgalmas lesz. A szerda este romantikába torkollhat. Ha még nincs párod, nem érint rosszul a szingliség, sőt: élvezed a szabadságot.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Anyagi helyzeted egyre csak javul. Ezt részint megfontoltságodnak is köszönheted, most ugyanis sokkal átgondoltabban költekezel. Szerelmeddel a munka miatt kevesebb időtök lehet egymásra, de a hétvégén mindent bepótolhattok. Ha még nincs párod, titkos kiszemelted felé lassan ideje egy jelet küldened: mit szólnál egy mosolyhoz?

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top