nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 12. – Megnövekszik a vonzerőd

Ha szingli vagy, hatalmas sikereket könyvelhetsz el a napi horoszkóp szerint. Anyagi ügyekben egy hullámvasúton érzed magad. Jön a pénz, de megy is.

Kos

Ha éppen most kerülsz új munkahelyre, esetleg a cégen belül költözöl új irodába, vagy bármilyen módon megváltoznak a körülményeid, két-három napig inkább a háttérből figyelj. Ne irányítsd magadra a figyelmet a napi horoszkóp szerint. Tudod, hogy mindig az első benyomás számít. Okos taktikával és sok őszinte mosollyal szimpatizánsokat szerezhetsz magadnak. Estére csípd ki magad, ugyanis ismerkedésre nyílik lehetőséged. Ha éppen külföldön nyaralsz, népszerűséged mellé egzotikum is párosul.

Napi horoszkóp

Vonzerőd töretlen (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A meleg nyári napok még a te béketűrő természetedet is próbára teszik. Ha éppen szabadságról térsz vissza a munkahelyedre, nehéz lesz visszazökkenni a napi rutinba. Kisebb konfliktussal is indulhat a heted, ha nem vagy eléggé résen, és nem látod át, hogy a felmerült probléma nevetséges, és aki felveti, kisstílű. Ma egy titokra is fény derülhet, talán a partnered nem mondott el neked valamit. Kicsit megsértődhetsz, de ahogy közeledik az este, jobb, ha átbeszélitek a dolgokat és nem haraggal a lelketekben mentek el aludni.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A csillagok ma szinte kizárólag a szerelmi életed útját egyengetik. Kalandvágy és kapkodás jellemez, de ezek a tulajdonságok nemhogy negatívumokat hoznának, sokkal inkább a vonzerődet növelik. Mikor, ha nem most? Valami ilyesmi a napi jelmondatod. Néhány elhallgatott munkahelyi eseményre is fény derülhet. Úgy érzed, hogy erre azonnal reagálnod kell, hiszen közvetlen kollégáidat is érintik. Most azonban mégis jobb lenne, ha csak a nyári örömökre koncentrálnál.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kisebb otthoni problémával kezded a hétfőt. Tudnod kell, hogy ez annyira kis jelentőséggel bír, hogy mások észre sem vennék. Te azonban mindent a lelked szűrőjén futtatsz át, így többszörösen is átélsz egy-egy eseményt. Lényeg, hogy ne hagyd magad lelombozni! A mai nap lehetőséget kínál, hogy titkos szerelembe ess. Ezt még akkor is nehéz kikerülnöd, ha éppen egy harmonikus kapcsolat közepén élsz. Ahogy közeledik a délután, egyre optimistább a világszemléleted.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Fantasztikusan érzed magad! Neked nem számít sem a meleg, sem a napsütés. Ezek mind csak fokozzák a jó érzésedet. Ha éppen mától időzíted a szabadságodat, bármilyen külföldi út megteszi. Lényeg, hogy vadonatúj környezetben csillogtasd meg magad. Egyik legjobb tulajdonságod a melegszívűség. Ezt mások is tudják. Várhatóan néhányan megpróbálnak visszaélni ezzel a tudással. Az estéd a pároddal fantasztikus lesz, különösen, ha elmentek egy klubba táncolni is.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai nap másoknak nyári vidámságot, neked inkább teljesítménykényszert hoz. Jól alakul a helyzet a hivatásodban, ezért még több energiát kívánsz arra a területre fordítani. Anyagilag is javul a helyzeted, de most legyél inkább óvatos. Megpróbálhatnak bizonytalan befektetésre csábítani. Se igent, se nemet ne mondj! Halaszd el a döntést, és majd az élet megoldja az egészet. Az estét töltsd a családoddal, nagyon vidám órákra számíthatsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szerelmeddel ma végre véglegesítitek nyaralási szándékotokat. Ez jó érzéssel tölt el. Sajnos azonban benne van a pakliban, hogy ő sokkal határozottabban lép fel, mint te és olyan utazásra csábít, amit egyáltalán nem élvezel. Így tehát fontold meg, hogy mire mondasz igent. Előbb rágd meg jól magadban. Nem mindig a kompromisszum a jó megoldás. Hétfőn érdekes, pénzzel kapcsolatos hír birtokába juthatsz, ami kedvezően befolyásolja a programodat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Hétfőn nagyon jól jön egy kis laza és lustálkodós nap. Várd ki szépen, amikor a jegyednek megfelelően titokzatosan és célratörően tudsz minden kihívás elé állni. Munkádban kissé megszorongathatnak, de rajtad nem lehet kifogni. Nem látványosan, de annál biztosabban éred el a célodat. Csempéssz valami vicces újdonságot a régebbi szerelmi kapcsolatodba. Meglátod, milyen feldobó is egy kis vérfrissítés.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Együtt (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Te leszel a mai társasági események motorja. Eleinte mint szervező, aki utolérhetetlenül ötletes, majd pedig mint a legvidámabb, legkreatívabb résztvevő az egész csapatban. Szabadságvágyad szinte minden mást maga mögé utasít ebben az időszakban. A nap közepén csak egy pillanatra okozhat megtorpanást, hogy valaki elől eltitkolod, mi is jár a fejedben valójában.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma elhatározod, hogy különleges dologra gyűjtöd a pénzed. Valószínűleg most látod meg, vagy sokkal inkább most értesülsz arról a lehetőségről, amire érdemes hosszú távon anyagiakat áldozni. Jól érzed magad, hogy új cél áll előtted. Fontos is, hogy valami lekössön, mert most a magánéleted eléggé döcögősen halad. Ne legyél túl kritikus a pároddal, és ne várd tőle ugyanazt, mint saját magadtól. Ha sikerül lazítanod, a csillagok megajándékozhatnak egy szenvedélyes nappal.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Mosolyogj! Ez az első szabály. Elégedetlenséggel sem a magánéletben, sem a munkában nem jutsz előre. Van valami, amivel áltatod magad. Ha kiderülne, hogy mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan te merész álmaidban elképzelted, ne keseredj el. Mindig mindennek oka van. Minden olyan területen, ahol az önálló döntéseidre lehet szükség, ma érheted el a legnagyobb eredményeket. Azt is könyveld el pozitívumként, hogy hány pasi fordul meg utánad az utcán.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Néhány, az otthonoddal és családoddal kapcsolatos kérdés megválaszolása most már nem tűr halasztást. Ennek ellenére inkább még várj velük estig. Utazás esetén, különösen, ha külföldön jársz, legyél körültekintő és óvatos. Vannak olyan ismeretlen dolgok, amik kellemetlenül érinthetnek. Ismerkedésben is légy távolságtartó. Addig, amíg nem tisztázottak a másik szándékai, semmiképpen ne fogadd a bizalmadba!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top