Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 23. – Együtt kell most működni

A napi horoszkóp szerint az együttműködés elengedhetetlen a mostani időszakban. A közösség, a csapatmunka, az egymáshoz való alkalmazkodás talán sosem volt ennyire időszerű, mint ma is, és az elkövetkező napokban...

Kos

Munkádban ma mindennél fontosabb az együttműködés. Okos javaslatokat tehetsz a hatékonyabb munkavégzésre, amit a többiek örömmel követnek. Neked kell most a sarkadra állnod, s kezedbe venni az irányítást. Valójában ez nem is esik nehezedre. Sőt, örömmel teszed…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A közlekedésben legyél körültekintő. Ha teheted, most csak akkor mozdulj ki, ha nagyon muszáj. Máskülönben nagyon energikus leszel hétfőn. Munkádat, a napi feladatokat hatékonyan végzed. Ha tanulnál valamit, most különösen jó lehetőségeket találhatsz, amivel az energiákat is lekötöd.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Együttműködéssel, alkalmazkodással nagyon sokat tehetsz magadért és a jövőben sikerért hétfőn. Legyél figyelmes, hallgasd meg a többiek javaslatait, s persze kövesd az utasításokat. Ne akarj most semmit sem egyedül megoldani, mert így csak akadályokba botlanál.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Hidd el, közösek a céljaid a pároddal, s pontosan ezekbe érdemes most a legtöbb energiát fektetni. Nem jutsz előre, ha a magad igazát hajtogatod, de azzal sem, ha egyedül akarod a problémákat megoldani. Hétfőn azzal tehetsz a legtöbbet önmagadért és a kapcsolatodért is, ha mindent megbeszélsz a társaddal.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Bárhogyan is végezd most a munkádat, otthon avagy a munkahelyeden, az együttműködés nélkülözhetetlen. Mindent egyeztess a többiekkel, akkor is, ha fölösleges körnek érzed. Semmi sem fölösleges információ ma, sőt csak ez visz téged is, a többieket a siker felé. Fontos most az alkalmazkodás is.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nagyszerű gondolataid, ötleteid támadnak hétfőn. De ezeket ne tartsd magadban, oszd meg a környezeteddel is. Egyedül most különben sem tudnád megvalósítani. Ha megbeszéled velük mindazt, amit szeretnél, partnerekre találsz az egész alkotási folyamathoz is. Elismerik a munkádat, ha elmondod, mi az, amin éppen dolgozol.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Az összefogás most mindennél fontosabb a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Az összefogás most mindennél fontosabb a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg

A család okozhat fejtörést hétfőn. Ha otthon dolgozol, és óvodás-, iskoláskorú gyerekeid is vannak, nem könnyű összeegyeztetni a feladatokat. Feszültséget okozhat benned, hogy megfelelj mindkét fronton. Nem kell minden feladatot magadra vállalnod. Kérhetsz segítséget a társadtól és a munkahelyeden is.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A kommunikáció nem biztos, hogy a legkönnyebben zajlik hétfőn. Fontos, hogy ne akard mindenáron a saját véleményedet a többiekre erőltetni. Mindenképpen próbálj a kompromisszumos, mindenki által elfogadható megoldásra törekedni. Így nyerhetsz te is a lehető legtöbbet.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nincs okod panaszra hétfőn sem. A bolygók neked dolgoznak, s valójában az anyagi helyzetedet erősítik napról napra. Legyél megfontolt, türelmes és nyugodt. Neked persze nem okoz gondot a közös munka. Az nem baj, ha nem akarsz persze minden folyamatba belefolyni. Csak annyit vállalj, amit meg is tudsz csinálni.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Esetedben a legfontosabb, hogy megtaláld a közös hangot a környezeteddel. Picit türelmetlenebb lehetsz hétfőn. Pedig ma csak a nyugalom, a békére törekvés vezet sikerre. Ne engedd, hogy bármi avagy bárki kibillentsen a nyugalmadból. Lélegezz mélyeket, s akkor nem lesz baj…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Új és szokatlan érzések kerítenek hatalmukba hétfőn. Picit még talán keresed önmagadat és a céljaidat. Nem kell sietned semmivel sem, csak tedd a dolgod a megszokott módon. Hamarosan úgyis szépen kialakul minden körülötted és benned is. Tekints a mostani időszakra úgy, mint a tanulás lehetőségére.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Jósló álmaid lehetnek éjjel. Talán már reggel is úgy ébredsz, hogy élénken emlékszel az álmodra. Jól tennéd, ha feljegyeznéd a gondolatokat, mert a jövődre vonatkozó fontos üzeneteket rejtenek. Talán most még nem sokat értesz az álomképekből. Nem baj, amikor eljön az ideje, mindent világosan láthatsz majd.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top